Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi nindžooo, on bi da ti startuje ženu! A, bila sam tako ozbiljna u odgovoru, ne vredi...
sto si s tom kalasturom, sto ne nadjes neku lepotinju
A što ona mora da te sluša? Pa i ona je živo biće koje ima svoje "ja". Što je ti više pritiskaš ona će više da se inati....sta da radim sa ovu zenu ne postuje / plasi me se ni 2 posto
kazem joj nesto i ako nekad nije kako treba da svestan sam toga
ipak iz postovanja straha bi trebala da me poslusa ali jok
tera po svom
ostaje mi opcija da progutam ili da ju izudaram![]()
ma nije pitanje u lepotinji nego u nekom inatu
znaci izudaracu te izudaracu te 2x izginucemo ali i dalje tera po svome
A što ona mora da te sluša? Pa i ona je živo biće koje ima svoje "ja". Što je ti više pritiskaš ona će više da se inati....![]()
A jest, svi bi samo lepotinju. I "lepotinja" jednom poružni, dobije na kilaži, deformiše se itd.... Može ona biti lepa ko` lutka al` kad zine, da ti se smuči....Zato bolje da bude jadnica ....divlja mačkica.da li ima Ja ili nema, zavisi da li je lepotinja ili nije
A što ona mora da te sluša? Pa i ona je živo biće koje ima svoje "ja". Što je ti više pritiskaš ona će više da se inati....![]()
pa kad si jadnik nisi za lepotinju, sto nisi ozenio lepo jadnicu
A jest, svi bi samo lepotinju. I "lepotinja" jednom poružni, dobije na kilaži, deformiše se itd.... Može ona biti lepa ko` lutka al` kad zine, da ti se smuči....Zato bolje da bude jadnica ....divlja mačkica.![]()
pa valjda kako ja slusam nju ona ce valjda da slusa i mene
ja znam da sam ozenio tebe bio bi svoj na svom ali nije nam se dalo
sta da radim sa ovu zenu ne postuje / plasi me se ni 2 posto
kazem joj nesto i ako nekad nije kako treba da svestan sam toga
ipak iz postovanja straha bi trebala da me poslusa ali jok
tera po svom
ostaje mi opcija da progutam ili da ju izudaram![]()