zene...

mozete slobodno da palite u 3 pm! :lol:
dojadilo mi je vise da vas jurim, i taman kad sam digo ruke (citave tri nedelje)
vi same pocele da dolazite
pa koji ste vi onda mozgovi???

uzas...

ajd sad da vas cujem lajavi krelci :rotf:

.pa postile muchenice da okaju sve grehe ,doshao bozic pa bi da se omrse malo ,eeeeeeeeee kakav si ti choek pa ni prase bez ushiju necesh da im dash.................:):):)

pih koja si p.ickica.
Velikom Masteru se to nikada ne desava. Nema nijedne koja ga nece.

Nije tvoj slab mozgic skapirao poentu price.
A kako ce neka da odbije branka kad one od resetaka u Lazi Lazarevicu nisu videle musko godinama.
Kad radulovic ode na spricanje tj smirivanje, sve te zachupavele ga razgrabe onako ochajne i bez ikakvog izbora :D

ja ne prilazim nikom,govorim za sebe......samo odbijem one koji ne znaju da se ponasaju,ili kojima je prica debilna,mada i oni sa dobrim pricama su dugo na proveri......:zgrudvanje:

Dopada mi se,znači ako ti šapućem prljave reči dok u pozadini ide neka lepršava pesmica naša tela će se posle nekog vremena spojiti ?

Dopada mi se,znači ako ti šapućem prljave reči dok u pozadini ide neka lepršava pesmica naša tela će se posle nekog vremena spojiti ?

tela se spoje svakako,ali kad ,to je pitanje,i sa kim........dok dodje period da mi neko sapuce na uvo isto pre toga treba dosta da prodje vremena.....znas kako kaze izreka,ne ebe lep,nego uporan......:zgrudvanje:

tela se spoje svakako,ali kad ,to je pitanje,i sa kim........dok dodje period da mi neko sapuce na uvo isto pre toga treba dosta da prodje vremena.....znas kako kaze izreka,ne ebe lep,nego uporan......:zgrudvanje:

pa dobro ja bih bio uporan ako bih osetio da poseduješ materijal koji je meni interesantan.

Back