Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
A gdje molim te?Нормално, зна се ђе је жени место.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gdje molim te?Нормално, зна се ђе је жени место.
A gdje molim te?

i ko vozi traktor , a ko otvara kapiju ...Нормално, зна се ђе је жени место.

не знам да објасним. 

Ја сам у овом случају водоноша.i ko vozi traktor , a ko otvara kapiju ...![]()
Ja sam ćerki objasnio da pristane na promenu prezimena samo ako muž pristane da se trampi i takođe promeni prezime.
Znači Ana Marković i Milan Savić postaju Ana Savić i Milan Marković.
To je jedino fer.
kada tako kažeš onda ti se izbor suzi i svede na poslušne "devojčice" što i nije nešto naročito zanimljivo , osim ako baš to i želiš.

pa ok ali ti nisi arapkinjaArapkinje (kao i većina muslimanki) ne mijenjaju prezime udajom. Sve više to pravilo prate i "moderni, Evropski" muslimani. Ono si kako si rođena, tako i umireš, kao i sve između što obaviš (obrazovanje, karijera itd. sve sa rođenim prezimenom). A, takođe, ne možeš tako lako, samo udajom postati neko drugi, dobiti nečije prezime.
Kako znaš?pa ok ali ti nisi arapkinja
Nemam ja mamu i tatu, ja sam siroče.Ти си урадио по упутству што дајеш ћерци ? .. јер ти је мама објаснила .. да је она тако урадила са татом ?!
pise ti na celu, samo se primas na arapski svet , arapske zene cute u gledaju u pod volis to ?Kako znaš?
A kako je nastalo devojačko prezime?Uvek aktuelno pitanje.
Koliko puta ste čuli da na venčanjima žene ostave svoje prezime? Retko kad.Najčešći slučaj jeste da žena uzme muževljevo prezime ili doda njegovo na svoje prezime.
Da li postoji primer da je muškarac uzeo ženino prezime ili dodao svome?
Jedna korisnica na Tviteru postavila je pitanje upućeno ženama – "Žene, zašto menjate prezime?"
Odgovora je bilo raznih i iz polemike se moglo zakljuciti da:
80 posto žena nije o tome razmišljalo, već je uradilo po inerciji i
50 posto od njih sada ne bi promenilo prezime.
Pogledajte prilog 1176046
Šta vi mislite o promeni prezimena ?
Zasto punis glavu detetu, neka sama odluci kako ce kad porasteJa sam ćerki objasnio da pristane na promenu prezimena samo ako muž pristane da se trampi i takođe promeni prezime.
Znači Ana Marković i Milan Savić postaju Ana Savić i Milan Marković.
To je jedino fer.

Žena uzela moje prezime bez ikakve rasprave, čak niko o tome nije razmišljao. Meni ne bi bio problem da uzmem njeno da je insistirala...
Pazi, ona od rođenja uglavnom sama odlučuje kako će.Zasto punis glavu detetu, neka sama odluci kako ce kad poraste![]()

Milanka Kupusarević se udaje za Stefana ObrenovićaUvek aktuelno pitanje.
Koliko puta ste čuli da na venčanjima žene ostave svoje prezime? Retko kad.Najčešći slučaj jeste da žena uzme muževljevo prezime ili doda njegovo na svoje prezime.
Jedna korisnica na Tviteru postavila je pitanje upućeno ženama – "Žene, zašto menjate prezime?"
devojčice su manipulatorkePazi, ona od rođenja uglavnom sama odlučuje kako će.
Moje je da pričam u vetar.![]()

Ostaće moje naravnoUvek aktuelno pitanje.
uzimanje prezimena muža se radi jer je to pravilo od davnina i tako treba