Zene vozaci ??

ma jok :) .. dovoljno je brdm :)
i do onako farbam ga u narandzastu boju ... vidim sa nekim od ovih shto rade tjuning stajling...
da urade neki kolorit ... njima reklama ... :) sredim i felne u neku ebachku boju :) ..
nabacim muzikicu neku i 2-3-4-8 horni brodskih pa kad svirnesh nekome na semaforu :) ... odmah ga strefi srchka:)

i do onako farbam ga u narandzastu boju ... vidim sa nekim od ovih shto rade tjuning stajling...
da urade neki kolorit ... njima reklama ... :) sredim i felne u neku ebachku boju :) ..
nabacim muzikicu neku i 2-3-4-8 horni brodskih pa kad svirnesh nekome na semaforu :) ... odmah ga strefi srchka:)

Ali da ima onaj vatrogasni hidraulicni sekach - za bandere & shit... :mrgreen:

nema potrebe ... dovoljno je samo ovo ... pa ono kad se parkirash .. malo pregazish nekog sa PG i slichnim tablama .. UPS .. nisam video u ogledalu vash auto ... naplatite od osiguranja .. a sta nema ugovora o naplati sa srbijom.. jaooo al mi zao :) .. :rtfm:

Dobra ti ideja.
Nego ako cemo malo realnije, dovoljna je i jedna dobra sirena.
Jedan drug je skinuo sirenu sa kamiona i nabacio na 128icu. I kad iza nekoga zatrubi, da znas da dobrano utera strah u kosti svakome kad cuje da neka sila trubi iza njega :D
Narocito je efektna na one koji prelaze ulicu van pesackog :hahaha::hahaha::hahaha:

hm... ima li gde da se rekvirira jedna takva!?

Brodske sirene imaš u Radio Klubu (sadašnjem Kelco-u).Potrebno je da znaš da ih sklopiš.

Naravno,niko ti ne garantuje da nećeš biti isključen iz saobraćaja s obzirom na činjenicu da voziš neispravno vozilo.

"Kelco" d.o.o.
Radno Vreme
Radnim danom: 09:00-17:00
Subotom: 10:00-15:00
Kontakt
Timočka 18, 11000 Beograd

Tel: (+381-11) 2835-239
Tel: (+381-11) 2835-704
Fax: (+381-11) 2835-977

office@kelco.rs

mene zanimaju one sa vazdushnim kompresorom :) ... ove sitne iz radio kluba (timochka 18) me ne zanimaju :) .. a inache imam ja i klasichnu sirenu onu bip bip .. ova je za dijagnoze...

Back