Ја сам већ писао да смо имали судар са рибок која је излетела из Беулвара у Рузвелтову. Њен коментар на питање "зашто бре сестро?!" је био "па сви су кренули па сам кренула и ја".
Пример из живота бр 2: једна "риба" из мог разреда у средњој је долазила стално Југом у школу. Једном приликом је покупила клупу на излазу из школског, у првој брзини! Улаз јесте тесан, али има довољно места да се изманеврише Волво, а не Југо! Елем, тај инцидент је изгледао овако: трас-паде клупа-ааааа-пушта волан и све педале-Југо наставља да се креће и сам се гаси без гаса. Тад сам себи рекао "никад више са женом у кола"!
Пример из живота бр 3: кружни ток на НБГ. Око 11 увече, враћали се са такмичења из Јагодине, нас 4 у колима, тренер вози пошто нико од нас није имао дозволе. Е сад на том кружном мораш да чекаш да прво прођу сви који ти долазе са леве стране. Идемо тако ми кад из правца Старог Меркатора излеће жена и лети према нама. Сконта нас, и само видош фацу "ааааа" и риба пушта волан! Само пуком срећом и брзом реакцијом тренера смо је избегли, али колико је густо било говори то да смо се скоро целим аутом попели на оно острво што дели улицу Париске комуне.
У сваком случају, жена за воланом искључиво НЕ.