Žene vole samo svoju decu...Vensan Kasel:

Bobica36

Zainteresovan član
Poruka
458
“Odrastao muškarac dobro zna da žene istinski vole samo svoju decu”, rekao je glumac u intervjuu za magazine “Meri Kler”.

Četrdesetsedmogodišnji glumac ističe da ovo govori bez trunke ljubomore.

“Zaista nisam ljubomoran kada to kažem. Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nežnosti i pažnje. Retke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih”

Inače, glumac je ostao u dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom Monikom Beluči a uskoro će se naći zajedno na filmu. Štaviše, on tvrdi da je Monika njegova jedina prijateljica.

Pitanje za ozenjene / razvedene muskarce... da li delite njegovo misljenje?

I molim vas samo bez komentara i ja bi bio prijatelj sa Monikom Beluci
A mozda i potvrdite cinjenicu da su srbi opsednuti matorkama sa velikim grudima ... Mislim da ona u septembru puni 50 god.

ako gledaš na ljubav kao trajnu večitu stvar, tj. ako se pitaš da li je ljubav večna - to je onda tačno...samo se deca vole celog života...i niko drugi
svaki onaj muškarac koji veruje da će biti voljen celog života, vara se grdno
i što pre spozna to, lakše će mu biti kasnije

Poslednja izmena:
“Odrastao muškarac dobro zna da žene istinski vole samo svoju decu”, rekao je glumac u intervjuu za magazine “Meri Kler”.

“Zaista nisam ljubomoran kada to kažem. Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nežnosti i pažnje. Retke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih

Inače, glumac je ostao u dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom Monikom Beluči a uskoro će se naći zajedno na filmu. Štaviše, on tvrdi da je Monika njegova jedina prijateljica.

A mozda i potvrdite cinjenicu da su srbi opsednuti matorkama sa velikim grudima ... Mislim da ona u septembru puni 50 god.

Ne znam, nisam zena.
Ali je ovaj deo potpuno tacan: "Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nežnosti i pažnje. Retke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih”.

“Zaista nisam ljubomoran kada to kažem. Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nežnosti i pažnje. Retke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih”

Ja bih tucao Moniku Beluci

Da tvrdnja tog glumca je tacna, ali iskljucivo u danasnjici.

Posledica vaspitanja kucnog i medijskog je egocentrizam zene. Spojeno sa tradicionalnim busenjem iz pozadine to kreira novu taktiku muskarca.
Posto ne moze drugacije prodreti kroz egocentrizam i samoljublje zene, muskarac koji zna znanje forsira njenu vezu sa sopstvenom decom.Iako je ta emotivna veza takodje egocentricna i samoljubiva (razlikuje se od emotivne veze npr zene koja je 1950 1960 godiste sa njenom decom, koja je pre svega detecentricna,ali i zilava) pa vise nalikuje dete kao kucni ljubimac.Cak i kad postoji potreba za prisustvom sa decom, izuzetno je posesivna.

Forsiranjem veze savremene majke sa decom, bar dobija delic usmerenosti i ka detetovom ocu, tj muskarcu.
Plus sto vazi i ono staro pravilo da besposlena zena nema casti, vec ode u ..... ili u.......

Mnogo gora varijanta je da se ne neguje i ne usmerava na vezu savremene majke i deteta , npr nego na karijeru, uspeh, drustvo, zabavu.
Jer onda postoji samo privremena opsena i dok ona traje, traje i veza sa muskarcem.Velika ocekivanja stvorena na taj nacin skoro uvek dovode do razvoda kad se pojave nove nemoci.Bilo kod nje ili kod njega, bilo seksualne ili kondicionalne ili mentalne promene.Jedino sto moze da spasi takvu kvazi vezu je osecaj sopstvene nevrednosti, tj nasla krpa zakrpu.Ako zena oseti svoje fizicko starenje pre nego sto oseti muskarcevu promenu sposobnosti.

I sebe.Normalna stvar.Izgleda da je to neobično samo nekim ženama.

ne pročitah uvodni, skonto sam da vole samo svoju decu a u odnosu na tuđu iz prethodnog braka. ne znam koliko je ovo tačno pošto sam čuo za slučajeve gde su žene teško diskriminisale sopstvenu decu zbog tamo nekog klipana. samo to očigledno nije ljubav već neko polno ludilo šta li je već. u stvari ljubav je boleščina tako da verovatno i jeste ljubav šta znam

svOdrastao muškarac dobro zna da žene istinski vole samo oju decu”, rekao je glumac u intervjuu za magazine “Meri Kler”.

Zaista nisam ljubomoran kada to kažem. Nedostatak ljubavi je problem tri četvrtine odraslih. Svima nama nedostaje nežnosti i pažnje. Retke su uravnotežene osobe, a ja nemam utisak da sam jedan od njih”

Ima puno istine u ovome sto govori Vensan Kasel.Svaka zena treba znati kako ziveti sa muskarcem. Naprimer penis je veoma bitan u zivotu svakog muskarca to je njegova muskost.Zato je potrebno dodirivati, maziti, ljubiti , okusiti njegov penis svakodnevno.Samo tako ce se osecati, voljenim i muskim:)..Ovo stvarno mislim ozbiljno, ni malo se ne zezam :).
A ovo da zene vese vole sebe od svoje dece je skroz pogresno.

Ima puno istine u ovome sto govori Vensan Kasel.Svaka zena treba znati kako ziveti sa muskarcem. Naprimer penis je veoma bitan u zivotu svakog muskarca to je njegova muskost.Zato je potrebno dodirivati, maziti, ljubiti , okusiti njegov penis svakodnevno.Samo tako ce se osecati, voljenim i muskim:)..Ovo stvarno mislim ozbiljno, ni malo se ne zezam :).

hahah e jesi prsla

Sada sam ostao bez teksta.

Ne samo sam iskrena:)

- - - - - - - - - -

Nije moguce :eek:

Ali svidja mi se tvoj entuzijazam.

- - - - - - - - - -

Ne projektujem. Ti bi to bar trebao da znas da je tacno. Muskarac si.
Inace muskarci se ne osecaju voljenim jer u sadasnjim brakovima najmanje sex-a imaju muskarci u braku.

Hm:think:. A ti bi dala vise sek-sa nego, recimo sto ja imam?

pravo da ti kažem ne znam kolko bi mi bilo prijatno da mi neka lujka non stop gura nos međ privatne delove

Ne pricam o lujki vec o zeni koja je u braku sa tobom.

- - - - - - - - - -

Ali svidja mi se tvoj entuzijazam.

- - - - - - - - - -

Hm:think:. A ti bi dala vise sek-sa nego, recimo sto ja imam?

Ne pricamo o meni, vec o potrebama mukarca u braku.

Back