Zene vole punije muskarce

Ne verujem da zene vole debele muskarce. Mozda po neki ekstremni primer zene (ili muskarca) Ja licno volim zene 175 sm + 75 kg + Idealno bi bilo 185 sm i jedno 85 kg. Volim taj tip zene "kobila". Ja imam 140 kg ali bih voleo takve zene cak kada bih imao i 70 kg.

Oduvek sam se pitao zasto se zenama dopadaju puniji muskarci, oni koji imaju velike pivske stomake i onako da su sa salom, a mrze mrsavije pa cak im se takvi debeli vise dopadaju od nekog ko je onako atletski gradjen???

Zene lude za tzv alfa muzijacima, bio on debeo ili mrsav, mora da zraci na leadera,
instiktivno zene osecaju da ce im takav muskarac osigurati opstanak njoj i njenom pootmstvu. Sve je to instikt, nisto na nivou svesti so bi zene bile u stanju da izanaliziraju i daju konkretan odgovor.

To se slazem da debeli muskarci nisu bas privlacni zenama, osim naravno njihov novcanik,
no alfa je nesto drugo, to nije muskarac koji se zapaza ocima, tu se sve odvija instiktivno, zena ni ne razume zasto je taj i taj muskarac toliko privlaci

To se slazem da debeli muskarci nisu bas privlacni zenama, osim naravno njihov novcanik,
no alfa je nesto drugo, to nije muskarac koji se zapaza ocima, tu se sve odvija instiktivno, zena ni ne razume zasto je taj i taj muskarac toliko privlaci

А ми ко разумемо зашто нас неке жене привлаче?

- - - - - - - - - -

debeli muskarac ne moze da bude alfa :neutral:

О да може, нема то везе са изгледом или новчаником. Много је више ту ствари укључено, мада не верујем да ћемо икад схавтити како оне размишљају ма колико се трудили .:hahaha:

Poslednja izmena:
Oduvek sam se pitao zasto se zenama dopadaju puniji muskarci, oni koji imaju velike pivske stomake i onako da su sa salom, a mrze mrsavije pa cak im se takvi debeli vise dopadaju od nekog ko je onako atletski gradjen???

Kako zasto zene vole? Tri i po milijarde zena a a o ukusima se ne raspravlja. Neke vole debele, neke mrze debele...nema tu univerzalnog recepta. A koja voli nek izvoli :)

А ми ко разумемо зашто нас неке жене привлаче?

- - - - - - - - - -

О да може, нема то везе са изгледом или новчаником. Много је више ту ствари укључено, мада не верујем да ћемо икад схавтити како оне размишљају ма колико се трудили .:hahaha:
pa ja sam ONA valjda znam sda prepoznam alfu!!!! :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

al moze da bude ..ako izbacis :D
aham evo ga jos jedan alfa mislim ala mislim...:D
images

to i dalje nije alfa muskarac.
lepe se za njih ove koje jure pare, ali on i dalje nije alfa.
alfa je stanje uma + tela. ostali nek se tese.

slazem se! alfa je predvodnik, najjaci muzjak, vodja grupe, glavni baja, mocan, superioran, seksualan, mozda ne lep ali tesko debeljuca :)

alfa muzjak je prvo taj pred kojim ostali muzjaci savijaju repove a onda zenke biraju za khm-khm... znaci debeljuca sa debelim novcanikom nije na takmicenju kako se kaze uopste :)

debeljuce imaju prolaz kod mrsavih, mrljavih i malih zena kojima treba neka sigurnost, nesto meko, neki meda za spavanje i neko veliko dete o kome ce da se brinu.

alfa muzjaci su oni pred kojima zenam klecaju kolena i zbune se (izgube) kad osete njihovu seksualnu energiju, pocnu trenutno da se smeskaju i grickaju usnu na samu njihovu pojavu, priroda sto kaze kolega gore, instinkt u bukvalnom smislu :)

Back