gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
то већ драстично мења ситуацију.
da, menja je drastično iz ne u ne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
то већ драстично мења ситуацију.
А ко те цимо'?da, menja je drastično iz ne u ne
Da, jbte hahahahvau, volimo pre mišiće nego pihtije
šta još volimo, kad neko ima para vs kad je sirotinja. kad je normalan vs kad ima šizofreniju
![]()
uuuu ja ceo život imam zmijolilko zelo i to nekoliko forumašica znaIstraživanja su otkrila da žene više vole mišićavije muškarce zbog njihovih žustrih dobacivanja i kratkotrajnih romansa.
Pogledajte prilog 1428511
Nova studija koju je vodio profesor Univerziteta Arkanzas Mič Braun ispitala je 384 žene o njihovim razmišljanjima o zabavljanju, a rezultati su objavljeni u akademskom časopisu Personaliti and Individual Differences. Samo kažem, da ne bude posle da sam izmislio.
Koja su vaša iskustva?
to do njegove 40-te, a staces posle kad se misici otrombolje, stomak pola metra ispred nogu, celav ko onaj engleski princ...........oce ga menjas?Ja bih stalno da gledam lepa ramena, mišićave ruke, lep torzo... Ako je moguće danonoćno
Znači, morao bi dok živi sa mnom da stalno bude u kondiciji.![]()
na nudisticku plazu sve zene gledaju "svarcenegere" medju noge dok nas normalne gledaju u lice.To ti je kada mali picopevac dobacuje sočne uvrede dok se oslanja na tupandera od 2 metra i 120 kila....a ona gleda bildera kao sexualni objekt...
Žene vole stabilnost ili u prevodu cashIstraživanja su otkrila da žene više vole mišićavije muškarce zbog njihovih žustrih dobacivanja i kratkotrajnih romansa.
Nova studija koju je vodio profesor Univerziteta Arkanzas Mič Braun ispitala je 384 žene o njihovim razmišljanjima o zabavljanju, a rezultati su objavljeni u akademskom časopisu Personaliti and Individual Differences. Samo kažem, da ne bude posle da sam izmislio.
Koja su vaša iskustva?
Istraživanja uvek obuhvataju određeni broj osoba,Istraživanja su otkrila da žene više vole mišićavije muškarce zbog njihovih žustrih dobacivanja i kratkotrajnih romansa.
..to sigurno znaci da su muskarci gadljivi na cash?Žene vole stabilnost ili u prevodu cash.
Kao ko, ko, naprimer?...prirodno dobro gradjeni muskarci...
Ja bih stalno da gledam lepa ramena, mišićave ruke, lep torzo... Ako je moguće danonoćno
Znači, morao bi dok živi sa mnom da stalno bude u kondiciji.![]()
Сви ми нешто као волимо, имамо неку слику у глави. А када се заљубимо сва та предубеђења падају у воду и неретко будемо са неким ко није ни налик том фото роботу који нам се по дефиницији свиђа, али пракса... У реалности одлепиш на нешто сасвим друго.
Jao istoСви ми нешто као волимо, имамо неку слику у глави. А када се заљубимо сва та предубеђења падају у воду и неретко будемо са неким ко није ни налик том фото роботу који нам се по дефиницији свиђа, али пракса... У реалности одлепиш на нешто сасвим друго.
Istraživanja su otkrila da žene više vole mišićavije muškarce zbog njihovih žustrih dobacivanja i kratkotrajnih romansa.
Koja su vaša iskustva?
Onda nemoj da kačiš ovde čak ni noge u čarapama i miniću...A sad ne mogu bez njega![]()
ja bih rekao da ti baš i ne poznaješ žene dobroОва студија обухвата залудне жене, шипарице
а поготово студија из Америке, можеш мислити колико је то за цењење.
samo cu konstatovati: LOLIstraživanja su otkrila da žene više vole mišićavije muškarce zbog njihovih žustrih dobacivanja i kratkotrajnih romansa.
Koja su vaša iskustva?
Reci sad nas interesuje.Meni, i da napišem svoje mišljenje, ionako niko neće verovati....![]()