Zene uf...

Da li je zadnja riba na svetu?Ne.Toliko o tome.

Ja bih ti savetovao da ti smuvas neku drugu devojku ili neke druge devojke dok njoj ne dodje iz d****a u glavu.S oprostenjem.I tada da je startujes opet.

Sledeci put ruku otkini skroz do ramena, vrijedi dati jednu ruku za djevojku, zar ne?

Ozbijno, to sa rezanjen ne pali ni kod onih emo glupaca koje se rezu radi rituala. Ne samo sto si ispao kreten, no sto si svoj kretenizam na fb izbacio.

Poslednja izmena:
Gle, ovo nase drustvo ti je mnooogo, mnogo sjebano. Znaci najveca greska ti je bila to kacenje na fejs, aj da probam da razumem da urezes, popio malo, zaljubio se, mazohisticki nagoni, sta te znam, ali veruj mi da ti se smejalo 90% naseg retardiranog sveta u kome zivimo kad je vidlo tu sliku...:)) I jos nesto, budi realan, zamisli sebe pored nje, i ako je neka riba, ***** li ga onda nema nista od toga. Nisi nam nista opisao da bi znali u cemu je prob. A te pricice necu da imam decka neko vreme da ostavimo za neku temu "najgluplji izgovor da ne budes sa nekim", znaci, da budemo realni ne svidjas joj se. Znaci ako je fina, ako ne tripuje da je riba, i ako ti nisi smokljan neki, onda bi trebalo da kuliras neko vreme i posle toga probas da je osvojis na neki "pametniji" nacin.

G A te pricice necu da imam decka neko vreme da ostavimo za neku temu "najgluplji izgovor da ne budes sa nekim", znaci, da budemo realni ne svidjas joj se.
Cccc, omladina, samo bi da ga gurne u nešto, pa nije uvek i za svakoga svaki trenutak povoljan za ikakvu vezu, ljudima s vremena na vreme naidje period kada jednostavno ne žele i nemaju vremena ili živaca ili raspoloženja za vezu čak iako pored sebe imaju osobu sa aktivnom mogućnošću veze.
Sa druge strane, toliko maltretiranja i cimanja oko "osvajanja" zarad... dva, tri meseca veze? Besmisleno.

911s [SK];16046857:
Cccc, omladina, samo bi da ga gurne u nešto, pa nije uvek i za svakoga svaki trenutak povoljan za ikakvu vezu, ljudima s vremena na vreme naidje period kada jednostavno ne žele i nemaju vremena ili živaca ili raspoloženja za vezu čak iako pored sebe imaju osobu sa aktivnom mogućnošću veze.
Sa druge strane, toliko maltretiranja i cimanja oko "osvajanja" zarad... dva, tri meseca veze? Besmisleno.
To je to,sada mozete da ugasite forum! :worth:

Back