Zene u postjugoslavenskim zemljama

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
6.937
Vise puta sam od stranaca, muških, ženskih, od Filipina, Bugarske, do SAD- a čuo čuđenje na račun Hrvatica. Čudu se oni koliko su domaće žene visoke, ali još više agresivnosti, neljubaznosti, nadrkanosti, ukratko rečeno totalnoj nežestvenosti žena. INa krsti sam šteka dojam da je slično i u Srbiji?

Što mislite da je razlog tome? Genetika? Sumorna svakodnevnica pistjugoslavrnskih zemalja? Nešto treće?

Vise puta sam od stranaca, muških, ženskih, od Filipina, Bugarske, do SAD- a čuo čuđenje na račun Hrvatica. Čudu se oni koliko su domaće žene visoke, ali još više agresivnosti, neljubaznosti, nadrkanosti, ukratko rečeno totalnoj nežestvenosti žena. INa krsti sam šteka dojam da je slično i u Srbiji?

Što mislite da je razlog tome? Genetika? Sumorna svakodnevnica pistjugoslavrnskih zemalja? Nešto treće?
Postjugoslovenskim il postjugoslavenskim? Malo da sredim naslov teme ;)

Muškarci oko nas. Moraš da budeš drčna kad su muškarci depilirani i počupanih obrva :mrgreen:

Ukocenost,nase zene su veoma ukocene i kad vidis na zapadu one koje ubijaju pogledom ,cesto su nase.Razlozi su odgoj i ljubomorni muzevi ,momci zbog kojih ne mogu da opusteno pricaju.sa drugim muskarcima, kad idem kod nas na odmor moram ponasanje dobro da promijenim, desavalo mi se da bez ikakvog razloga muz bude ljubomoran np.

Za 20 godina boravka na forumu većina neće naučiti na kom pdf-u da otvare temu.

Dobro, nije Biljni i životinjski svet. Kao ni Sport ni Uređenje doma. To potrefe. Ali da li je LjiS, Žene ili Muškarci, e to je već za Eci Peci Pec. I čak i tad, iako postoji 33% šansa za pogodak- oni ne ubodu.

I onda takvi muškaci, bez imalo takta, obzira, promisli gunđaju kakve su žene.

Ne mogu da pricam za celu Srbiju, pogotovo ne za celu Jugu, al novosadjanke ne bih ni neprijatelju preporucio, cast izuzetcima.

Mislim da je vaspitanje osnov svega, nisu ponele zdrave vrednosti iz kuce, ali i uticaj medija, sta se sve servira kao normalno, dobro da je iko normalan. Genetika mislim da nije cim odrastu inostranstvu, poprime lokalni mentalitet. Sumorna svakodnevnica ima i toga. Duge noge i visina, ako su to jedini kvaliteti zena na ovim prostorima,svetla nas budućnost ceka. Visoke au i Holandjanke j Skandinavke i imaju duge noge pa ae ponasaju drugacije

Ne mogu da pricam za celu Srbiju, pogotovo ne za celu Jug asau, al novosadjanke ne bih ni neprijatelju preporucio, cast izuzetcima.
Vidiš, ja sam uvijek Vojvođanke zamišljao kao tople i mekane poput slavonske duše, bujnih sisa i guz*ica, mekanih poput domaćih krofni. Nasloniš glavu na guzicu i spavaš, mekše i toplije od ijednog kušina. Ušuškaš im se u sise i guzice.
Stoje uz špaher, kuhaju rinflajš sa sosom i smiju se.
S druge strane, ovo što Vuksi u uvodnom piše mi je jasno. Mi smo obojica genetski vlaji, babe su nam one ljute brđanke koje udvaraču koji im se ne dopada krknu babulj po sred čela.
Kao moja pokojna zla baba Pavka iz Hrvaca, imala je tamne oči iz kojih je redovito sijevala neka zloba, crnu kosu i jazavičje noge, evo kao da je vidim kako sada gega na onim svojim kratkim nogicama, poput hodajućeg bojlera i ništa dobro ne misli.

🦡

Vidiš, ja sam uvijek Vojvođanke zamišljao kao tople i mekane poput slavonske duše, bujnih sisa i guz*ica, mekanih poput domaćih krofni. Nasloniš glavu na guzicu i spavaš, mekše i toplije od ijednog kušina. Ušuškaš im se u sise i guzice.
Stoje uz špaher, kuhaju rinflajš sa sosom i smiju se.
S druge strane, ovo što Vuksi u uvodnom piše mi je jasno. Mi smo obojica genetski vlaji, babe su nam one ljute brđanke koje udvaraču koji im se ne dopada krknu babulj po sred čela.
Kao moja pokojna zla baba Pavka iz Hrvaca, imala je tamne oči iz kojih je redovito sijevala neka zloba, crnu kosu i jazavičje noge, evo kao da je vidim kako sada gega na onim svojim kratkim nogicama, poput hodajućeg bojlera i ništa dobro ne misli.

🦡
Moze li jos malo opisa tvog rodoslova? 😂

Back