active
Iskusan
- Poruka
- 6.093
Hvala ti sto si me podsetio, ima tu jos dosta mesta.
navedi i genocid nad indijancima, nikako da ispustis jer su to srbi uradili, vidi sta CNN pise sigurno ima i tih cinjenica tamo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti sto si me podsetio, ima tu jos dosta mesta.
razumem te, nije lako otvoriti oci, to je proces koji zahteva vreme, vazno je da se trudis da saznas cinjenice, sve ostalo dodje samo
Ti ko noj zabio glavu u pesak, i'' saznao si cinjenice'', potebi se Srebrenica nije ni desila
miloske je biJo tvoj covek izguglaj odakle je dosao i kako je zaposeo vlasT
Али оне овде износе тврдњу о неким ЛОГОРИМА у Сремској Митровици,АЛЕКСИНЦУ и Београду ?
Логоре које је по њима држала ЈНА !
i jasenovac gde su srbi sami sebe ubijali a tvoji hrvati ih u tome sprecavali
Kad se svi se ostali saberu, pomnoze i dignu na kvadrat, mozda.Da li su samo Srbi osudjeni u Hagu ?
Da li su samo Srbi osudjeni u Hagu ?
Sorry, evo link:
http://www.boreme.com/posting.php?id=34899
Kada spomenes Jasenovac, onda nije bilo granatiranje Dubrovnika ?
Па, овај, нису има и пар који нису Срби...
Ништа не знаш. Како те, бре, није срамота да дискутујеш о стварима о којима појма немаш?
![]()
navedi i genocid nad indijancima, nikako da ispustis jer su to srbi uradili, vidi sta CNN pise sigurno ima i tih cinjenica tamo
Kakav dokaz ! hahahahahahahaha
Ti ti poverovao hrvatskom klipu o Srbima na youtubu ?
Samo su Srbi ostecena strana ?Kad se svi se ostali saberu, pomnoze i dignu na kvadrat, mozda.
Mada po Vasem poimanju pravde trebali bi se pridruziti gospodi koja isterase 200000 civila i usput napravise par hiljada kolaterealnih steta te ostavise hiljade spaljenih i opljackanih im domova.
Lik je istoricar, dokumentovano prikazuje ranu istoriju mormona.
j.b.t sto ti volis cinjenice.![]()
Ti imas zlocine koje su pocinili Srbi, i sada pricas o Indijancima, kada spomenes Indijance onda nestaju zlocini koji su Srbi napravili ?
Samo su Srbi ostecena strana ?
Samo su Srbi ostecena strana ?
neznam , pitaj malu milicu Rakić koja je pogibula na noši za vreme bombardovanja BEOGRADA OD STRANE NATO- A .Samo su Srbi ostecena strana ?
pa zavisi odakle crpes cinjenice, ako citas tvoje izvore dubrovnik je sravnjen sa zemljom
ako pogledas cinjenice skontaces da nisi u pravu ako verujes u to i tome slicno
Па, овај, нису има и пар који нису Срби...
Ништа не знаш. Како те, бре, није срамота да дискутујеш о стварима о којима појма немаш?
![]()
Kad prebrojite lesine u Dubrovniku i kad one budu indenticne onim u radnom logoru, bice mi cast da me nazovete zlocincem.
Ti si opasan logicar,na istorijsku cinjenicu da je Dubrovnik granatiran ti dajes, kontr-argument da su Srbi stradali u Jasenovcu....
Jesu, ako komsije pocnu da nose uniforme u kojima su te klali pre nekoliko decenija.
Odgovorio sam ti,
kad skupite svi zajedno leseva kolko Srbi sami, zahvaljujuci Vasem milosrdju, bice mi cast da me nazoves zlocincem.
Do tada,![]()