Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли то "особе у црном" мисле да Срби нису требали да заробљавају Зенге ?Па то оне заговарају ратне злочине,ја сам шокиран.![]()
To ne misle iole školovani Amerikanci. Kada budeš sa njima razmenio iskustva o televiziji, onda možeš da pišeš argumentovano, Ne gledaju vesti, kao ni mi.
Hrvati i Srbi su ziveli u Bosni, kolko su Hrvati ''izvrsili agresiju'', tako su i Srbi.A kako tumačiš činjenicu da je većina vojnika regularne HV poginula na teritoriji istočne Hercegovine (od kraja 1992 do sredine 1994) iako je tek Vašingtnoskim sporazumom Silajdžić-Ganić-Zubak tek od maja 1994 bio na snazi u zajedničkom delovanju protiv Srba, zar nije reč o agresiji?
To je oblast od leve obale Neretve do granice sa CG...
Srbija valjda nije ucestvovala u tim ratnim dejstvima, sta ce zarobljenici onda na teritoriji Srbije?![]()
To ne misle iole školovani Amerikanci. Kada budeš sa njima razmenio iskustva o televiziji, onda možeš da pišeš argumentovano, Ne gledaju vesti, kao ni mi.
Опет танко Ками.Србија тада није постојала као самостална држава него као вама омиљене Југославије.Заробљеници су довођени на територију републике Србије која је тој држави још преостала после оружане побуне.Да ли и ти као и те особе сматраш да их није требало заробљавати?Srbija valjda nije ucestvovala u tim ratnim dejstvima, sta ce zarobljenici onda na teritoriji Srbije?![]()
Опет танко Ками.Себија тада није постојала као самостална држава него као вама омиљене Југославије.Заробљеници су довођени на територију републике Србије која је тој држави још преостала после оржане побуне.Да ли и ти као и те особе сматраш да их није требало заробљавати?
Jugoslavija tada nije postojala nigde, osim u glavama komunistickih oficira.
Ma jok, trbalo im je onako humano i nelogorski hebati mamu maminu u tim nepostojecim logorima. To je sve u skladu sa vasim voljenim medjunarodnim pravom.
Hoces da kazes da su Hrvati izvrsili agresiju na Bosnu,a Srbi nisu ?
Medjunarodno pravo se odavno više ne poštuje, nismo ga mi prvi prekršili.
Medjunarodno pravo uopste i nije pravo, tako i nema sta ti njega da krsis ili ne krsis.
Да ли је теби уопште јасно шта је значи у војним операцијама не узимати заробљенике?Jugoslavija tada nije postojala nigde, osim u glavama komunistickih oficira.
Ma jok, trbalo im je onako humano i nelogorski hebati mamu maminu u tim nepostojecim logorima. To je sve u skladu sa vasim voljenim medjunarodnim pravom.
Да ли је теби уопште јасно шта је значи у војним операцијама не узимати заробљенике?
Nego šta je!? Krivo? 'Ajde, ne seci dlaku...
Nije krivo, vec je medjusobno poverenje i nadanje da ces da se ponasas u skladu sa dogovorom.
Uozbilji se i shvati da pričam o skupu zakona koji nisu pitanje dogovora.
За такву врсту објашњења не треба да се буде никакав војни специјалац.Распитај се код неког ко зна.За такву одлуку о не узимању заробљеника неко треба да да команду,а то је команда за ратни злочин.Не узимање заробљеника значи да се сви побију.Pa ako ne znam, verovatno ces mi ti kao iskusni vojni specijalac objasniti![]()
Pa u tome je i fora, medjunarodno pravo nisu zakoni, vec dogovori, dogovori, i samo dogovori.
За такву врсту објашњења не треба да се буде никакав војни специјалац.Распитај се код неког ко зна.За такву одлуку о не узимању заробљеника неко треба да да команду,а то је команда за ратни злочин.Не узимање заробљеника значи да се сви побију.