Žene u celofanu

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
i nije mi neki naziv, al
kapirate ono žene kojima se život vrti oko seksipila, flerta, sexa, krpica i izgledaju ao da nemaju nijednu bigu na svetu
a la Idi Brit iz Očajnih domaćica i tako nešto
ono, sve su energične i atraktivne i izložile robu na izgled, polufufe-poluortaci
nasuprot brojnim poprilično bezličnim devojkama
koje studiraju filmsku režiju ili biologiju ili su bankarke ili tako nešto važno
a što se kaže, kad uđu u kafanu niko se ne okrene za njima
jel ste za cica mice ili za ove ozbiljne? ko tu bolje prolazi?

Пази кад знаш и теу серије, ко је Иди Брит...
Што мислиш да банкарке нису у целофану или ова кокошка из минс. за спорт која оде у Брисел..да нема паре, можеш мислити нашта би личила јер и овако изгледа ко избљувана..

i nije mi neki naziv, al
kapirate ono žene kojima se život vrti oko seksipila, flerta, sexa, krpica i izgledaju ao da nemaju nijednu bigu na svetu
ono, sve su energične i atraktivne i izložile robu na izgled, polufufe-poluortaci
koje studiraju filmsku režiju ili biologiju ili su bankarke ili tako nešto važno

NAziv ti je krajnje kreativan.

JA sam uvek za ove druge, mada ne znam zasto i one ne mogu da budu privlačne muškarcima.

Pa jes ono, ako moram da biram izmedju vredne, radne, intelektualke, koja krvavo zaradjuje svoj 'Leb i neke super hot cice, na koju ce da onanise pola grada a njihove zene pokazivati prstom uz pregrst pogrdnih naziva, tipa fuksa, dr.olja... moram da odaberem ovu prvu, pepeljugu... Mislim, kad ovako postavis pitanje, jel vise volis da si prosecna vrednica ili ebulja, evidentno je koji ce odgovor da odabere 99% anketiranih.
Sad cu ja da budem hrabra i originalna, pa cu da zaokruzim ovaj drugi odgovor. :mrgreen: Ne bih se bas bunila da sam bogata naslednica tate lovatora, pa da ne znam sta cu s lovom i slobodnim vremenom, i bas bi me nesto bolelo uvo sta o tome misle mishevi... al oces, okrutna se sudbina sa mnom poigrala, pa mi nije dala ni jedno ni drugo. :lol:

i nije mi neki naziv, al

Ja sam za te ozbiljne, al one, priko, neće sa seljacima, pa velim- daj šta daš.

Inače, bolje prolaze cica-mace, ali samo do 25-e, eventualno 30-e, a posle bolje prolaze te što studiraju.

evo jos jedan dokaz primitivnog vaspitanja mladih naslednika da su zene ili qr.ve ili uspesne poslovne domacice..
treceg nema..
kako ti mislis da budes srecan kad ti je usadjeno da uspesna zena, majka i domacica ne moze da izgleda dobro i da ona koja izgleda dobro mora 100% da bude qr.va?
kako samo roditelji upropaste svoje dete, a da toga nisu ni svesni..:roll:
a kako izgleda tvoja mama,m? :ceka:

i nije mi neki naziv, al

Nisam ni za jedne ali da sam muško odlučila bih se za onu koja mi osvoji srce.

Preskočio su grupu flertuša. Postoji jedna posebna grupa žena koja je vrhunski privlačna muškom rodu i to ne za ebanje već se zaljubljuju najstrašnije... a nisu naoko ni lepotice ni prepametne ni pričljive, čak zvanično i ne privlače pažnju na sebe... uglavnom deluju kao štreberi dok ne progovore, onda se ispostavi da su "drugari", ne hiperinteligentne ali pametne i da ih, sirote, razumeju poput majke :mrgreen:

Jedan deo tih devojaka je stvarno naivan i tupav za efekat koji iazivaju dok je drugi savršeno svestan pozadinskog flerta. Tako dobijaju ono što žele, a pri tom to uglavnom nije muškarac na koga su se nameračile.

Neam pojma u kojoj sam grupi, u dosadnoj valjda sad. U srednjoj sam valjda bila međ štreberima, nikad se nisam nešto ni doterivala, kad sam probala osećala sam se kao idiot celo veče.

evo jos jedan dokaz primitivnog vaspitanja mladih naslednika da su zene ili qr.ve ili uspesne poslovne domacice..
treceg nema..
kako ti mislis da budes srecan kad ti je usadjeno da uspesna zena, majka i domacica ne moze da izgleda dobro i da ona koja izgleda dobro mora 100% da bude qr.va?
kako samo roditelji upropaste svoje dete, a da toga nisu ni svesni..:roll:
a kako izgleda tvoja mama,m? :ceka:

ko je reko kurv.a, samo jedna radi druga je zabavna i manje radi, lepi cvrcak i malo dosadni mrav

znam bar jednu tu atraktivnu i nije bila glupa na moju zalost, to je ono sto se zove "riba". ne znam je dobro al videla sam je smrsila mi je konce : )) tako da to postoji i nije uopste da neka intelektualna kao potceni, bas se osecas glupo i kao moras da drzis stav i to. ne znam uvek vreba nesto negde da meri sujetu. al valjda i te ribe imaju slabe tacke samo kod njih se to ne vidi kad te gledaju preko nisana kao sto ti njih gledas : ))
nisam dovoljno zabavna za ribu a nisam dovoljno vredna za strucnjaka, mozda se to zaljubljuju ko ova leksina ali nisam bas sigurna da se zaljubljuju i ne znam sta bih s tim. mozda da menjam pol

a i kod intelektualnih imas one koje vidis da oce da budu ribe, da oce da ih uvati macho (znaci one su samo tu, taj neki vec dodje sam), znaci oce isto sto i vesela ali cute
ima i vrednih tih kao riba. ima i atraktivnih ozbiljnih, ali one obicno da se udaju, omakne im se mozda neka zabranjena strast i toga se onda ponekad secaju
a ima i tuznih sova krsheva i spasenih dusha :(
de su tu neke muchene : ))
ili nespasenih. i frustriranih tuga???

inace ovde status te cice nije bitan, novcani, neka pristojna srednja klasa je dovoljna ne mora da bude bogata, kao sto ni naucnica ne mora da bude siromasna, znaci ne pozivajte se na te razlike

Poslednja izmena:
i nije mi neki naziv, al

I nije ti neki naslov, al....

Kapiraš ono -muškarci koji su metroseksualci, nabildovani, mirišljavi, krpice, keš-kolica-laganica ,kao da nemaju nijednu brigu na svetu..
Ala Bred Pit ili Džordž Kluni....
Ono-svi su energični, atraktivni, poželjni, uspešni i izložili robu na izgled, polumuškarci-poludrugarice...
Nasuprot brojnim, poprilično bezličnim momcima,
koji studiraju ekonomiju ili biologiju ili su po nekim preduzećima ili tako nešto važno (kao) rade...
A što se kaže-kad uđu u kafanu-nijedna se za njima ne okrene...
Jel ste za frajere(sa velikim F) ili za ove ....druge... Ko tu bolje prolazi??!

ali pazi imas karikaturu metroseks, i imas prave ala JamesBond gde sva ta shala komika pada u vodu i glupo ti je sto mislis da si faca ako si u dronjavom
mislim postoji i to :(
ali sva sreca malo ih je, mogu se zaobici, i mogu se voleti obicni momci sto su obicni :evil: ne mora cak ni direktno

...treba što pre da se udaju, makar preko foruma, dok su u reproduktivnim godinama i dok još nisu odrvenile, ili će ostati usedelice, u starosti zaboravljene, siromašne, obično zapuštene, sa ozbiljnim rizikom da ih dobro načnu mačke, pre nego komšije otkriju da su se preselile na drugi svet. :(

mislim da mi to deluje ko bolja opcija, da me pojedu macke, ako dovoljno rano umrem nece me niko ni mlatiti, ako budem ustekala neki poso. mada imala sam te hormonalne nalete ali ono povraca mi se od te srece u udaji mozda kasnije ono sve bude lepo srednjeklasnogradjanski mada danas srednja klasa umire i taj ipak idilicni dosadni brak isto umire. hardcore on the road

hehe, to je dobro ako si dovoljno zdrav, mada i ako si u braku i bolestan treba da te bash vole da bi ti pomogli, ako gledate one bas bolesne ljude (zene) obicno su stari roditelji ti koji brinu, ovi ljudi bi mozda i mogli nesto ali prosto nema neki sistem koji bi pomogao, znaci jedino roditelji

mozda i ne umire taj brak. mada kome bih se nasla u bolesti sama? ne znam, ako bi mi napisali sve stavke da obavim obavicu... mada miradzika sam ipak to ej adut!!!

mislim da je velika predrasuda da pametna zena mora obavezno i lose da izgleda
mislim da sam za varijantu uspesna, pametna, lepa, negovana, i koja se dopada muskarcima
i mislim da je to moguce allin1

Pametna žena uvek zna kako da se dopadne muškarcima, bez obzira na fizički izgled, a kako je lepota u pogledu posmatrača, ne u oku, već u pogledu, onda je suvišno o tome i pričati.

Back