Zene su tolernatnije od muskaraca....

Zene su po prirodi,savrsenija bica od muskaraca.Zene znaju da vole.Zena ce poginuti za svog muskarca.A muskarci su bica koja prvo godinama,iskoriscavaju svoju rodjenu majku.
Kada se ozene,onda su dobili novu robinju.Dobili su "svoju" zenu,kojoj zaboga miloga,mogu da zapovedaju,da je maltretiraju.Ona je muskarcu,seksualni objekat.Ona mu je kuvarica,spremacica,
dojkinja i vaspitacica "njegovoj" deci. Jednom recju,muskarci su originalni paraziti,koji paratiziraju,na jadnoj zeni,koja zbog svih okolnosti,to sve,mora da trpi.

Mislim da je krajnje vreme,da se osnuje pokret,za oslobodjenje zenskih prava i zenske individualnosti.

Nasao sam na facebooku neke slike, muz i zena da medenom mesecu. A ona slatka ko bombona, a on debeo ko svinja! Kako je to lepo, mislim sto njoj uopste ne smeta sto je on debeo i masan, ako ce da je vodi na medeni mesec na Sejsele, to je tako romanticno...:lol:

A s druge strane muskarac jako tesko da ce da bude sa nekom devojkom koja tako izgleda, mislim zenski ekvivalent ovog debelog lika!

Da li smo mi muskarci nekako ograniceni kada ne mozemo da nadjemo lepotu i romantiku u nekoj debeloj devojci?
pa one imaju stimulaciju u keshu pa su manje gadljive

Pa naravno da su zene tolerantnije.Zene su tolerantne,cak preko svake granice! Koliko zena,udatih za divljake (ali ona ga voli) trpe i batine,samo da bi sacuvale brak,Nadjite mi,ijednog
muskarca,koji bi trpeo batine od zene,a da je ne ostavi.Nema takvog.A nema zbog toga,sto muskarci,uglavnom,neznaju da vole. Oni su opsednuti,zivotinjskim nagonom,da oplode zenku
a zena to nije.Zena je svesno bice,kojoj treba ljubav.Seks je propratna potreba.Koliko je muskaraca,ostavilo svoju zenu,i ako sa njom ima,dvoje troje dece.TO zena,nikada nece da uradi
jer je zena,u sustini,jedno posteno iblagorodno bice!!!

Back