- Poruka
- 87.416
Pa nisam ja rodjena da budem neciji rob i dzak za mlacenje.
Mars u tri lepe posle prvog udarca.
Meni se cini da ce on tako da prodje

@Tema:
Ludi oboje.
Ona sto trpi i on sto ne nadje neki dobar ventil.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisam ja rodjena da budem neciji rob i dzak za mlacenje.
Mars u tri lepe posle prvog udarca.
Kad ti lupi prvi put kazes mu dovidjenja i laku noc..I objasnis mu zasto mu nije zdravo da ti se uopste ikad obratida suprug sa kojim zivite i kojeg ste izabrale kao lika koji je normalan i sa kojim zelite decu, da svaki put kad ga u javnom prevozu neko iznervira da dodje kuci i galami na vas, a nekad cak i izdeveta? koliko dugo bi tako nesto tolerisale?
Pitam zato sto sam cuo od jedne zene koja tako nesto ima i koja trpi njegove batine (kaze da to tako mora biti) i kao da mozhe da naleti na nekoga ko ce da ga polomi, a ona to ne zeli, jer ga voli, pa mu to sve dozvoljava. Mislim ko je tu lud?
da suprug sa kojim zivite i kojeg ste izabrale kao lika koji je normalan i sa kojim zelite decu, da svaki put kad ga u javnom prevozu neko iznervira da dodje kuci i galami na vas, a nekad cak i izdeveta? koliko dugo bi tako nesto tolerisale?
Pitam zato sto sam cuo od jedne zene koja tako nesto ima i koja trpi njegove batine (kaze da to tako mora biti) i kao da mozhe da naleti na nekoga ko ce da ga polomi, a ona to ne zeli, jer ga voli, pa mu to sve dozvoljava. Mislim ko je tu lud?
![]()
A bas sam sad hteo da napisem kako zamisljam scenu u kojoj je Djura nadrndani muz a Nele zena. Bem ti kakvi su to ludaci![]()
da suprug sa kojim zivite i kojeg ste izabrale kao lika koji je normalan i sa kojim zelite decu, da svaki put kad ga u javnom prevozu neko iznervira da dodje kuci i galami na vas, a nekad cak i izdeveta? koliko dugo bi tako nesto tolerisale?
Ko hebe takve zene, u principu.
Nije istina, bolesnom treba pomoc.
Nije on bolestan, on je jednostavno bezobrazan..
Nije on bolestan, on je jednostavno bezobrazan..
Kako nije tema? Tema je nanosenje bola i nasilje ne nad zenom vec nad bracnim supruznikom...
Da li bi drugacije pricala da zena karatistkinja bije muskarca, a on kaze da to tako mora?
Znaci fizicko i psihicko nasilje nisu isto?
Znaci ne moze se porediti fizicko nasilje sa vredjanjem, omalovazavanjem i ponizavanjem?
Dusevni bol ne postoji? Varanjem se ne moze naneti dusevni bol i ne moze se povrediti neko? Varanje je potpuno prihvatljivo?
Slusaj, uvek mozes otici. Ne postoji opravdanje za ostanak.
eee to su bila vremenaDa se razumemo,trpi ga iz straha a ne zato sto ga ''voli''.
Onog dana kada je prvi put digao ruku na nju,a tek drugi put kada je to uradio emocije su se drasticno smanjile i sasekle .
Mozda je zena i nezasticena,mozda ne zna kod koga bi otisla,kome god da se izjada verovatno ne bi dobila adekvatan odgovor koji bi joj pruzio hrabrost i podrsku da sasece to stanje koje trpi iz korena.
A mozda i nije nista od ovoga navedenog.
Mozda je samo zena koja zivi u 19tom veku,koja postuje muza i ono ''On je glava kuce i njegova je zadnja'' who knows...
prvo ne bih imala supruga koji se svaki dan klacka u javnom prevozu i najverovatnije švercuje..jer to znači da je nesposoban..posle dođe kući i manijakiše na ženu..strašno..ta žena je glupa..to je sve što imam reći.da suprug sa kojim zivite i kojeg ste izabrale kao lika koji je normalan i sa kojim zelite decu, da svaki put kad ga u javnom prevozu neko iznervira da dodje kuci i galami na vas, a nekad cak i izdeveta? koliko dugo bi tako nesto tolerisale?
prvo ne bih imala supruga koji se svaki dan klacka u javnom prevozu i najverovatnije švercuje..jer to znači da je nesposoban..posle dođe kući i manijakiše na ženu..strašno..ta žena je glupa..to je sve što imam reći.