- Poruka
- 21.486
Ja mislim teže u muškarca. Lakše u novčanik i auto.Istina ili mit, po istraživanjima, ženama se luči 10x više oxitocina nego muškarcima, oxitocin je povezan sa zaljubljenošću i vezivanjem, pa da čujemo iskustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim teže u muškarca. Lakše u novčanik i auto.Istina ili mit, po istraživanjima, ženama se luči 10x više oxitocina nego muškarcima, oxitocin je povezan sa zaljubljenošću i vezivanjem, pa da čujemo iskustva?
Može i mozak?Ja mislim teže u muškarca. Lakše u novčanik i auto.
Slazem se.Može i mozak?
Ipak: neka vrednost uvek postoji?
Istina je da je materijalna vrednost primarna danas, ali ne treba isključiti ni ostale?
Procena i vrednovanje je, ipak, uvek tu?
Zavisi od osobe.podjednako onda, ili?
covek se zaljubljuje u svoju iluziju tako da nema tacnog odgovoraIstina ili mit, po istraživanjima, ženama se luči 10x više oxitocina nego muškarcima, oxitocin je povezan sa zaljubljenošću i vezivanjem, pa da čujemo iskustva?
sjajan odgovorcovek se zaljubljuje u svoju iluziju tako da nema tacnog odgovora![]()
Zbog čega bi plakale?hehe, al zašo zene kazu , muskarci nakon raskida igraju kosarku sa drustvom ko da se nista nije desilo, a mi sedimo i placemo![]()
Istina ili mit, po istraživanjima, ženama se luči 10x više oxitocina nego muškarcima, oxitocin je povezan sa zaljubljenošću i vezivanjem, pa da čujemo iskustva?
pa raskid, brate i ja sam plakaoZbog čega bi plakale?