Žene sa "ozbiljnom kilometražom"

Zena ne moze da se izbori s jednim muskarcem da ne vuce traume, pa zamisli od svakog sta pokupi
Žoržo, ti misliš da svaki muškarac ostavi traga? Ostavi vraga.
Zna se desiti da žena i ime zaboravi. Jednom smo se smijali drugarici koja je pričala o nekom tamo tipu, iz nekih tamo davnih vremena. I kaže, između ostalog, koja je to ljubav bila! Pitamo je kako se zove, ne sjeća se :hahaha:
Tako da...

.
Па не знам који су разлози што више ниси са "неким од пре" и шта те даље држало у уверењу да та веза може да се настави. Колико је ту стварно било здравих основа, а колико се радило о повређеној сујети или већ.

Наравно да је тајминг важан јер све нове везе почињу са резервом типа, да видим шта ће да се деси и тај период траје неко време.

У неком тренутку један од партнера осети потребу да добије јасан одговор шта на том плану може да очекује и свако треба да изабере одговор.

Ти си како видим, прећутала јер си негде видела да нова веза може да успе и то је упалило.

Прихватам што кажеш, то су врло осетљиве ствари.

.

Pa mislim ljudi ne treba drugim ljudima da naturaju na nos sve svoje što imaju u sebi, to je recept za dobre odnose. Zamisli šta bi bilo kada bismo sve govorili, sumnje, osećanja prema bivšima, itd itd.. svako ima prava da oćuti ali da posle nekog vremena se izjasni ima li to novo smisla ili nema. Tako da.. stvarno bih bežala od nekog ko me raspituje sve šta je bilo, ne što nešto krijem već što mislim da je nezrela osoba. Inače mrzim psihologiziranje i te tzv duboke razgovore, ne smatram to mudrim. Jer čovek jedva da poznaje sebe, a ko zna kako to što on sumnja i misli glasno zvuči nekom drugom.
Zaista, imam sreće. Zadržavam se na onim zrelim. Klinci me ne zanimaju ;) Ljudi se otkrivaju malo po malo, ali je bitno da su fer prema drugome.

Žoržo, ti misliš da svaki muškarac ostavi traga? Ostavi vraga.
Zna se desiti da žena i ime zaboravi. Jednom smo se smijali drugarici koja je pričala o nekom tamo tipu, iz nekih tamo davnih vremena. I kaže, između ostalog, koja je to ljubav bila! Pitamo je kako se zove, ne sjeća se :hahaha:
Tako da...
U mozgu vas nije dobro isetao pa ga zaboravite a ,po toj teoriji prodavacice ljubavi su nevine

U mozgu vas nije dobro isetao pa ga zaboravite a ,po toj teoriji prodavacice ljubavi su nevine
Možda i bolje od užeglih domaćica, koje jedva čekaju tuđu nesreću da prikriju svoju.
Prodavačica ljubavi ima od postanka, to je njihov izbor, kao što je i izbor muškarca da oženi nevinu djevojku, koja se nakon xx godina pretvori u smrdljivu, zapuštenu mašinu prodornog glasa. Tako vam i treba. ;)
Prodavačice ljubavi su poznavaoci ovoga lažno moralnog života. Nemam ništa protiv njih.

Možda i bolje od užeglih domaćica, koje jedva čekaju tuđu nesreću da prikriju svoju.
Prodavačica ljubavi ima od postanka, to je njihov izbor, kao što je i izbor muškarca da oženi nevinu djevojku, koja se nakon xx godina pretvori u smrdljivu, zapuštenu mašinu prodornog glasa. Tako vam i treba. ;)
Prodavačice ljubavi su poznavaoci ovoga lažno moralnog života. Nemam ništa protiv njih.
Jeste to je obavezno pravilo ne treba zeniti nevine nego s ozbiljnom kilometrazom

Što bi se prošlost po defoltlu krila?
Pa nismo ratni zločinci.😁
Ko pita, zanima ga. Dobiće po dogovor.
K'o ne pita, znači i da ga ne zanima. Što bi je pominjale.
Nije stvar u tome hoće li odgovoriti ili neće, stvar je u tome što je to alarm za patološku ljubomoru, a znamo šta sve može proizići iz toga.

Nisam rekao da mi je tema glupa nego da je situacija u kojoj bih ja, kao muškarac, pitao takvo pitanje, jako glupa, kako za mene tako i za ženu kojoj bih postavio takvo pitanje.

Odgovorio sam na temu iz svog ličnog ugla.

Čitaj kako piše.
Raspiši kao što govoriš :D
I čemu biste onda vas dvoje,...(45-50), inače razgovarali?
O lepom vremenu.😁
Osim što se nekako, podrazumeva da oboje imate prošlost.

Back