Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 4.143
Još uvek niko nije ni spomenuo činjenicu da se dimenzije pitchkeh uvećavaju proporcionalno rastu pređene kilometraže, odnosno broja šofera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako neko pocne da pita takve stvari znaci da je nesiguran ili je to pokupio iz okoline u kojoj zivi. U svakom slucaju bjezi koliko te noge nose.Da li su vas muškarci tokom života posmatrali kroz prizmu, pređene "kilometraže" u odnosima sa bivšim i kako ste reagovale? Da li su vam direktno ili indirektno stavili to do znanja i ako jesu, da li ste tražile objašnjenje zašto ili ipak smatrate da niko nema prava da "kopa" po vašoj prošlosti?
Još važnija varijacija na temu,...gde postavljate jasne granice u odnosima? Šta je samo vaša (lična privatnost), šta je to što rado delite sa drugima? Da li su granice u odnosima "kamen" spoticanja ili bi trebalo da postoje, jer čuvaju vaš integritet.
Hvala.
.Da li su vas muškarci tokom života posmatrali kroz prizmu, pređene "kilometraže" u odnosima sa bivšim i kako ste reagovale? Da li su vam direktno ili indirektno stavili to do znanja i ako jesu, da li ste tražile objašnjenje zašto ili ipak smatrate da niko nema prava da "kopa" po vašoj prošlosti?
Još važnija varijacija na temu,...gde postavljate jasne granice u odnosima? Šta je samo vaša (lična privatnost), šta je to što rado delite sa drugima? Da li su granice u odnosima "kamen" spoticanja ili bi trebalo da postoje, jer čuvaju vaš integritet.
Hvala.
Sva sreća,...pa mene pamćenje ne služi dugo.Ako neko pocne da pita takve stvari znaci da je nesiguran ili je to pokupio iz okoline u kojoj zivi. U svakom slucaju bjezi koliko te noge nose.
kazu zene da postoji neka vezba. stezivanjem i opustanjem piicke. i tako se "vrati u normalu"Još uvek niko nije ni spomenuo činjenicu da se dimenzije pitchkeh uvećavaju proporcionalno rastu pređene kilometraže, odnosno broja šofera?
Vas dvojica baš lepo ćaskatekazu zene da postoji neka vezba. stezivanjem i opustanjem piicke. i tako se "vrati u normalu"
Još uvek niko nije ni spomenuo činjenicu da se dimenzije pitchkeh uvećavaju proporcionalno rastu pređene kilometraže, odnosno broja šofera?
To se da regulisati estetskom hirurgijom.Još uvek niko nije ni spomenuo činjenicu da se dimenzije pitchkeh uvećavaju proporcionalno rastu pređene kilometraže, odnosno broja šofera?
Ne mora biti samo body count, sve se tu računa. Broj veza, brakova, razvoda,...!Body count!
Za mene bitno mozda i previse, a za muskarca ne!
Ne zelim da se tumaci kao igra reci ako vec i nije.
Šta se smeješ, zamisli kako je onoj što se pre mesec dana isheftala s njih kol'ko već beše pa ostade i trudna. Od tolikijeh silnijeh batina od 12-15cm što se iznaprimala, verovatno čitava potkolenica može da joj uđe.
To se da regulisati estetskom hirurgijom.
Važno je u kakvom je duša stanju.
To je teže opraviti
Nie sapun pa da će se istrošiŠta se smeješ, zamisli kako je onoj što se pre mesec dana isheftala s njih kol'ko već beše pa ostade i trudna. Od tolikijeh silnijeh batina od 12-15cm što se iznaprimala, verovatno čitava potkolenica može da joj uđe.![]()
To ne mora da znači uopšte ništa.Ne mora biti samo body count, sve se tu računa. Broj veza, brakova, razvoda,...!![]()
Ne može.I naravno, ako može i matematička formula.
...i tata bi sine...Sve bih ja vas na dopunsku iz biologije!
To kad se rastegne vise se ne vraca.kazu zene da postoji neka vezba. stezivanjem i opustanjem piicke. i tako se "vrati u normalu"
Ti ćeš da mi kažeš? Ja sam bre doktorirao reproduktivnu bijologiku na megatreš i falus univerzitetima!Sve bih ja vas na dopunsku iz biologije!
Pa imao bih problem ako je "kilometražu" napravila zezajući se tipa hopa-cupa. Ta koja pristane da bude nekom muškarcu ili muškarcima seks igračka ne zaslužuje nikakvo poštovanje.Da li su vas muškarci tokom života posmatrali kroz prizmu, pređene "kilometraže" u odnosima sa bivšim i kako ste reagovale? Da li su vam direktno ili indirektno stavili to do znanja i ako jesu, da li ste tražile objašnjenje zašto ili ipak smatrate da niko nema prava da "kopa" po vašoj prošlosti?
Hvala.
Istina živa, eto meni pričao jedan svecki poznat vaginoplaštičar, kaže dođe razjapljena, ja skrpim da ispadne ki da je tek zašla u pubertet, ono se posle par sati ražljebi ponovo, ne vredi, i moro čovek da vrati pare, pošteno.To kad se rastegne vise se ne vraca.