Žene sa "ozbiljnom kilometražom"

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
31.715
Da li su vas muškarci tokom života posmatrali kroz prizmu, pređene "kilometraže" u odnosima sa bivšim i kako ste reagovale? Da li su vam direktno ili indirektno stavili to do znanja i ako jesu, da li ste tražile objašnjenje zašto ili ipak smatrate da niko nema prava da "kopa" po vašoj prošlosti?
Još važnija varijacija na temu,...gde postavljate jasne granice u odnosima? Šta je samo vaša (lična privatnost), šta je to što rado delite sa drugima? Da li su granice u odnosima "kamen" spoticanja ili bi trebalo da postoje, jer čuvaju vaš integritet.
Hvala.

Da li su vas muškarci tokom života posmatrali kroz prizmu, pređene "kilometraže" u odnosima sa bivšim i kako ste reagovale? Da li su vam direktno ili indirektno stavili to do znanja i ako jesu, da li ste tražile objašnjenje zašto ili ipak smatrate da niko nema prava da "kopa" po vašoj prošlosti?
Još važnija varijacija na temu,...gde postavljate jasne granice u odnosima? Šta je samo vaša (lična privatnost), šta je to što rado delite sa drugima? Da li su granice u odnosima "kamen" spoticanja ili bi trebalo da postoje, jer čuvaju vaš integritet.
Hvala.

Otvoren odnos je kljuc svakog uspesnog odnosa, ljubavnog ili poslovnog.
Tamo gde ima tajni ima i nevolje.

Normalno, ovde mislim na par koji vec jeste to.

U kontekstu ovako postavljene teme treba odgovoriti gde su limiti za razgovor sa potencijalnim parom..
Individualno je, osecaj, inuicija... mene to uvek vodi.

Tako je ..jer bi ekvivalent pitanja bilo isto i za muškarce i njihovu "ozbiljnu kilometražu"
Zašto je kilometraža bitna samo kod žena a ne i kod muškaraca
Slazem se sa ovim, naravno.
Kljuc je u otvorenom, iskrenom odnosu sa obe strane, tamo gde se govori bez ustezanja i mnogo razmisljanja, spontano i lako ...
Zasto bi u jednom takvom lepom odnosu bio problem bilo koje pitanje, pa i ovo?

Hvala.
Htjele bi je vratiti malo unazad al ne ide

Hvala.
Znaš kako kažu, za dobrim konjem, prašina se diže. Nikada me nije interesovalo da li će neko da komentariše "moju km" jer takvi ljudi spadaju u grupu koju izbegavam, lokalne tračare, promašeni i prazni životi. Ako će dotični da se bavi takvim pričama onda ni on ne spada u 'moju grupu'.

Back