Žene recite mi koju ves masinu da kupim

Wirpul je savršen masina, ali savršena, meni je 20 godina radila bez greške. Kad mi je trebala nova kupih Vox za 20.000,00 neka radi pola kao ona pre nje biću zadovoljna, mada i nije loša za te pare pere bas fino.

ne znam. ja sam u zivotu imala 4 masine ili 5. prva je bila kandi, tu su prane moje pelene :lol: pa virpul, pa beko...beko je trajala najkrace i sad opet virpul.

al zato beko frizider evo napunio sad u maju 17 godina. :mrgreen:

mozda uredjaje treba kupovati na osnovu horoskopa.

vi imate iskustva oko toga,pa mi recite sta da odaberem do 25 hiljada. beko i gorenje,cuo sam da nisu dobre,neki ljudi se zale?

https://gigatron.rs/bela-tehnika/ves-masine/masine-za-pranje-vesa?poredak=rastuci
Ako hocete masinu koja ce vam zaista oprati ves onda je to MIELE. Preporucio bih Vam model 860 pa na vise. Masine su sa inox kazanom. Sve ostale masine su sa plasticnim kazanom. Nijedna ne odrzava temperaturu programa.
https://rs.n1info.com/biznis/a670049-slucaj-ves-masina-posle-vucicevog-kabineta-stigao-i-do-brisela/

Samsung slim (3,5kg,800+)je bila u upotrebi od 2008.god, radila je radnim danima najmanje jednom dnevno a vikendom više,a tek sto se radnih odela napala... Dva puta menjan grejac, majstor me svaki put kleo jer je vrlo teško zameniti ga zbog zbijenosti unutar masine. Početkom godine zaglavio se ekser u filteru, polomio se, jurila da kupim, kinezi prave rezervne delove ali nije to to. Mašina izleti napolje, kupim slim Indesit od 6kg,1200 obrtaja, taman stala u malo kupatilo. Posle par meseci, u drugom kupatilu LG mašina od 7kg, više od desetak godina stara "sevne" i izbaci sve osigurace u kući i ona izleti napolje (ne sevala koliko je oprala) . Koju sad kupiti? Treba mi za 8-10kg veša, jer ova od 6 je za sitnije.

Ja imam gorenje vec 12 godina i nije imala kvarova do sada,da je ne ureknem..kuc,kuc..🙂
Ali kazu da sadasnje "gorenje" nije ono od prije deceniju.
Zapravo ti je sve lutrija.Obicno,ako je skuplja,trebalo bi da je i bolja.
Gorenje imam mašinu za sušenje, šljaka sedam godina bez problema ali za pranje ne bih. Ulovih neku candy 9kg,1400 obrtaja za 47.000 na akciji ali čitajući komentare vidim da će ipak prevagnuti lg ili boch.

Ja lg ne smatram nikakvom boljom markom.
pa trenutno su im masine bas dobre, kao i samsungove
u electrolux i bosch sam se malcice razocarala
electrolux se dva puta kvario, garancijom mogu dupe obrisati. lijepo pere masina, ali sam ocekivala da mi bar dvije tri godine i me treba aktivirati garanciju
miele mi je iracionalno skup
tako da kad saberem opcije koje nude uredjaji sa cijenom korejanci su mi favorit

Ja za kamenac vise nista ne uzimam,prije sam uzimala stalno i nista to ne pomaze,đaba sve sto sam trpala,i onda zbrojis koliko si potrosio za taj kamenac,mogao si slobodno kupiti jos jednu masinu,i ovako imaju ograniceno rok trajanja sve su sa garancijom,kad ona istekne na dobitku si koliko ce jos dana ili godina raditi....

Candy veš mašine su extra. Cene su im ok.
IMG_20230518_140309.jpg

Back