Žene provedu više vremena ...

Pišeš:
“razmišljajući o tome šta muškarci misle nego što muškarci zapravo provedu razmišljajući”

Iz ovoga se zaključuje da:
- muškarci malo misle
- žene ne misle ni o čemu drugom sem o tome šta oni misle, odnosno, ne misle
:lol:

Vrlo ponižavajuće.

Žene provedu više vremena ...​

razmišljajući o tome šta muškarci misle nego što muškarci zapravo provedu razmišljajući.

Znači žena misli da on misli na drugu ženu dok on stvarno misli na pivo. I više provede vremena u ljubomori nego što on provede misleći o pivu. Hehe
To je mislio.
Jesi sad razumela ili nisi ni ti povezala sa naslovom?

Žene provedu više vremena ...​

razmišljajući o tome šta muškarci misle nego što muškarci zapravo provedu razmišljajući.

Znači žena misli da on misli na drugu ženu dok on stvarno misli na pivo. I više provede vremena u ljubomori nego što on provede misleći o pivu. Hehe
To je mislio.
Jesi sad razumela ili nisi ni ti povezala sa naslovom?
Tema uopšte nije postavljena na taj način.
Pročitaj naslov i uvodni post.
Gde ti čitaš “pivo” ili “druge žene”?

Pišeš:
“razmišljajući o tome šta muškarci misle nego što muškarci zapravo provedu razmišljajući”

- muškarci malo misle
Da li je bolje puno ili malo razmišljati o nečemu?
- žene ne misle ni o čemu drugom sem o tome šta oni misle, odnosno, ne misle :lol:
Više bih rekao da je pitanje količine nego nešto ponižavajuće?

Ima i ovaj deo:
Koliko je ova izjava tačna? 🤔
Baš da se čuje mišljenje oba pola, koliko se ljudi slažu ili ne slažu sa ovim :)

U osnovi je pitanje proizašlo iz nekog reel-a koji sam video online, komentari su mi bili vrh pa sam pitanje preno ovde :D

Inače, u koju kategoriju sebe svrstavaš?
U nekog ko manje ili više misli? :D

Pišeš:

- muškarci malo misle
- žene ne misle ni o čemu drugom sem o tome šta oni misle, odnosno, ne misle
:lol:

Vrlo ponižavajuće.
Ne treba da budeš bukvalna i isključiva.
Ne znači da muškarci malo misle nego da ne misle toliko koliko žene misle šta oni misle. Žene duže misle samo o tome nego što oni ne misle samo o tome.
Radi se samo kad misle ili ne misle samo o tome. Poređenje trajanja razmišljanja o nekim stvarima, a ne o svim.
Samo što žene rade bespotreban overthinking a muškarci su opušteni.

Tema uopšte nije postavljena na taj način.
Pročitaj naslov i uvodni post.
Gde ti čitaš “pivo” ili “druge žene”?
Evo ti sad previše razmišljaš o jednostavnoj temi. O tome priča. Ne treba komplikovati jednostavno. Dao sam primer piva i drugih žena. Ne treba se opterećivati. Pusti ga neka misli šta misli. Ako uopšte nešto u tom trenutku hoće da misli ili samo češe...hehe Nije sve teorija zavere, nekim ženama.

Da li je bolje puno ili malo razmišljati o nečemu?

Više bih rekao da je pitanje količine nego nešto ponižavajuće?
Postavio si temu na taj način kao da muškarci vrlo malo misle (o bilo čemu), nigde nema pojašnjenja o čemu tu ko misli.
Nisi razumeo moju kritiku.

Inače, u koju kategoriju sebe svrstavaš?
U nekog ko manje ili više misli? :D
Ovo je sada uopšteno pitanje.
Previše ja razmišljam (o bilo čemu).

Back