- Poruka
- 3.263
razmišljajući o tome šta muškarci misle nego što muškarci zapravo provedu razmišljajući.
Koliko je ova izjava tačna?
Koliko je ova izjava tačna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle ti to? Izvor: rekao mi drug. HahaPoznata je činjenica da je ženski pol superiorniji u odnosu na muški u većini oblasti: emocionalnoj, kognitivnoj i društvenoj.
Tako da je ova izjava tačna.
Ne podržavam i nije istina, naklonjen si nekoj ženi ili ženskom polu, samim tim i subjektivan.Poznata je činjenica da je ženski pol superiorniji u odnosu na muški u većini oblasti: emocionalnoj, kognitivnoj i društvenoj.
Tako da je ova izjava tačna.
Ma reci slobodno. Hehe Nisam mislio da su žene loše nego ne znam kako da se izrazim a da ne zvuči ovo mrtvo ili hladno slovo na "papiru". Treba da se ponosite. Jer muškarac je napravio i puteve, i zgrade, i autobuse, kola, struju, aparate, internet, sve, mostove, sela, gradove. Ne bi ništa moderno postojalo da nema muškaraca, njihove fizičke i intelektualne snage, i kroz sve nauke. Da se ne lažemo i da priznamo. Ali treba da se osećate moćnije jer ste vi napravile muškarca. I zbog vas sve opstaje i pravimo zbog ljubavi. Mada mi i dajemo to seme života. Gledaj na nas kao na sunce, na stvaraoce, a žene kao na planetu zemlju gde sve živi. Različite uloge. Možda bi bilo manje ratova, da se žene pitaju. A i u svakom slučaju svaki muškarac je pola žena i svaka žena je pola muškarac. Oba pola za oba pola. Već sam ovo pričao bezbroj puta. Ne vidim ništa loše i pogrešno. Sve je istina i činjenica. Tako su ili viša sila ili Bog odredili. Ja samo govorim šta priroda priča. Vi rađate i volite. Kroz vas nastaje život. Komplementarno. Prožimamo se.
Prećutaću.
Impresivno. Skafander, umotavaj se u ćebe i gledaj u zvezde. I pusti ego da odpluta...Ne bi ništa moderno postojalo da nema muškaraca, njihove fizičke i intelektualne snage, i kroz sve nauke.
Da su se žene pitale, i dalje bi živeli u pećini. Ko je sagradio svet? Svi načnici su muškarci, odnosno velika većina. Dovoljan je samo Tesla koji je dao život svetu. A žene imaju svoju ulogu, najviše zbog rađanja i ljubavi. Ne umanjujem im vrednost. Ali nije za poređenje. Bez njih nema života i ljubavi ali ni nauke, ili tehnologije.
razmišljajući o tome šta muškarci misle nego što muškarci zapravo provedu razmišljajući.
Koliko je ova izjava tačna?![]()
Ne može da se umota. Čebe mu progutala crna rupa , rupa neznanja.Impresivno. Skafander, umotavaj se u ćebe i gledaj u zvezde. I pusti ego da odpluta...
Tvoja zapitanost o tome da li žene provedu više vremena razmišljajući o muškarcima je zapravo paradoks.razmišljajući o tome šta muškarci misle nego što muškarci zapravo provedu razmišljajući.
Koliko je ova izjava tačna?![]()
Evo ja sam rekla.
Prećutaću.
Ne mogu da kažem slobodno svoje mišljenje vezano za tvoj post, jer bih zaradila ban.Ma reci slobodno. Hehe Nisam mislio da su žene loše nego ne znam kako da se izrazim a da ne zvuči ovo mrtvo ili hladno slovo na "papiru". Treba da se ponosite. Jer muškarac je napravio i puteve, i zgrade, i autobuse, kola, struju, aparate, internet, sve, mostove, sela, gradove. Ne bi ništa moderno postojalo da nema muškaraca, njihove fizičke i intelektualne snage, i kroz sve nauke. Da se ne lažemo i da priznamo. Ali treba da se osećate moćnije jer ste vi napravile muškarca. I zbog vas sve opstaje i pravimo zbog ljubavi. Mada mi i dajemo to seme života. Gledaj na nas kao na sunce, na stvaraoce, a žene kao na planetu zemlju gde sve živi. Različite uloge. Možda bi bilo manje ratova, da se žene pitaju. A i u svakom slučaju svaki muškarac je pola žena i svaka žena je pola muškarac. Oba pola za oba pola. Već sam ovo pričao bezbroj puta. Ne vidim ništa loše i pogrešno. Sve je istina i činjenica. Tako su ili viša sila ili Bog odredili. Ja samo govorim šta priroda priča. Vi rađate i volite. Kroz vas nastaje život. Komplementarno. Prožimamo se.
Preformulisana verzija mog teksta.Ma reci slobodno. Hehe Nisam mislio da su žene loše nego ne znam kako da se izrazim a da ne zvuči ovo mrtvo ili hladno slovo na "papiru". Treba da se ponosite. Jer muškarac je napravio i puteve, i zgrade, i autobuse, kola, struju, aparate, internet, sve, mostove, sela, gradove. Ne bi ništa moderno postojalo da nema muškaraca, njihove fizičke i intelektualne snage, i kroz sve nauke. Da se ne lažemo i da priznamo. Ali treba da se osećate moćnije jer ste vi napravile muškarca. I zbog vas sve opstaje i pravimo zbog ljubavi. Mada mi i dajemo to seme života. Gledaj na nas kao na sunce, na stvaraoce, a žene kao na planetu zemlju gde sve živi. Različite uloge. Možda bi bilo manje ratova, da se žene pitaju. A i u svakom slučaju svaki muškarac je pola žena i svaka žena je pola muškarac. Oba pola za oba pola. Već sam ovo pričao bezbroj puta. Ne vidim ništa loše i pogrešno. Sve je istina i činjenica. Tako su ili viša sila ili Bog odredili. Ja samo govorim šta priroda priča. Vi rađate i volite. Kroz vas nastaje život. Komplementarno. Prožimamo se.
Pametnom dosta .Bog, viša sila, kako god to zvali. Evo, tako i kroz mene govori.
Ne razumem, kakav problem? Ja nemam problem. Da li istina boli što je tako određeno?Pametnom dosta .
Mogao si samo ovo napisati , da se ne mučiš, shvatili bi u čemu je tvoj problem.
Želiš da sunce zavisi od planete zemlje a ne kao do sada što je normalno i prirodno da zemlja zavisi od sunca. Onda je tvoj problem neki feminizam. Iluzija, nerealna očekivanja. Apsurd, paradoks... Ne znam kako da nazovem.Pametnom dosta .
Mogao si samo ovo napisati , da se ne mučiš, shvatili bi u čemu je tvoj problem.
Preformulisana verzija.Odakle ti to? Izvor: rekao mi drug. Haha
Možda pol ali ne i većina. Mada ne verujem, nisam proveravao. Da su se žene pitale, i dalje bi živeli u pećini. Ko je sagradio svet? Svi načnici su muškarci, odnosno velika većina. Dovoljan je samo Tesla koji je dao život svetu. A žene imaju svoju ulogu, najviše zbog rađanja i ljubavi. Ne umanjujem im vrednost. Ali nije za poređenje. Bez njih nema života i ljubavi ali ni nauke, ili tehnologije.
Kada upotrebim metaforu sunca i planete, ne govorim o muško-ženskoj vrednosti, nego o zakonitostima prirode. Sunce i planeta nisu u ratu niti se takmiče, već imaju uloge koje se dopunjuju. Ako neko pokušava da obrne te uloge – kao da planeta treba da hrani sunce – to više nije ravnoteža, nego ideološka iluzija.Želiš da sunce zavisi od planete zemlje a ne kao do sada što je normalno i prirodno da zemlja zavisi od sunca. Onda je tvoj problem neki feminizam. Iluzija, nerealna očekivanja. Apsurd, paradoks... Ne znam kako da nazovem.