zene provedu 0 dana u rudnuku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам и рекла да деци требају и мама и тата. Уосталом, написао си само како (мислиш) да их одгајамо, не како их волимо. Учимо их да буду поносни, своји, да мисле својом главом, да брину једни о другима и да теже томе да имају своје породице у којима ће бити истински срећни.

Najbolje je imati 2 tate, jer onda dete ima 2 muska uzora. Od majke nece nista nauciti ali od oca ce nauciti kako da bude jak i uporan u zivotu. Pomnozi to sa 2 sada.

Najbolje je imati 2 tate, jer onda dete ima 2 muska uzora. Od majke nece nista nauciti ali od oca ce nauciti kako da bude jak i uporan u zivotu. Pomnozi to sa 2 sada.

Баш ме терате да будем грозна, али ако вас маме нису волеле, то је тужно, али се лечи! Просто не могу да верујем колико је дивних, способних, успешних и упорних па на квадрат....
Грци су извикани мизогимичари, али су за вас бебе!!!
Ајмо дечаци, пилуле за лилуле и па- па.

Брате, види, ја сам рекао да желим дете али не брак, дакле да могу и сам, ал' заговарати два оца то је већ педерски и за то нисам.

u svom zivotnom veku. takodje provedu 0 dana gde se grade putevi, 0 dana gde se grade kuce i zgrade, nula dana gde se rasipaju meci na frontu.
moje je misljenje da tim pobeguljama, dezeterima i lenstinama koji oce leba preko tudje grbache treba ziasta odati priznanje. pa one su izvojevale dan za sebe kad treba da ih slavimo.
kako i zasto, slabo ko zna za sad, jos se proucava.

За разлику од сваког просечног мушкарца који сваки дан ради у руднику, па онда отрчи да мало гради пут, успут побије коју чету непријатеља и баци по коју бомбу на непријатељски бункер, а у слободно време скокне по Нобелову награду за физику, биохемију, сир и војну музику...просечна жена понекад, због обичних, баналних обавеза (болесно дете, кућа, посао...) не стигне на форум по неколико дана, па јој промакне оваква тема на форуму који уређује.:confused:

Неће се поновити!;)

:bye::bye::bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back