Zene, pomagajte oko parfema

Poruka
19.456
Situacija je sledeca... U firmi imamo koleginicu kojoj hocemo da kupimo parfem za rodjendan posto obozava parfeme ali je vrlo bitno da parfem ima izrazenu notu vanile. kopali smo po netu, isli po parfimerijama kao ludaci i jako je slaba ponuda istih. znate li neki dobar, firmiran (cena nije bitna) i da je vanila dominantna u mirisnoj noti... zene iz firme su davale neke predloge ali to nije to...

(meni je vanila u parfemu bljak, ali ona obozava taj miris) :D

hvala unapred. :)

Lancome Tresor Lumineuse,
Narciso Roriguez For Her i
Budoir od Vivien Vestvud, s tim sto je on bas zahtevan parfem, ali je meni u top tri parfema ikad.
Vise je za noc, nego za dnevne varijante, ne znam sta koleginica vise voli.

Lancome Tresor Lumineuse,
Narciso Roriguez For Her i
Budoir od Vivien Vestvud, s tim sto je on bas zahtevan parfem, ali je meni u top tri parfema ikad.
Vise je za noc, nego za dnevne varijante, ne znam sta koleginica vise voli.

parfem mora da ubija od vanile... na netu smo nalazili kao lancom hypnose je kao vanila ili burberry ali se vanila oseca u tragovima.. to je problem..

Situacija je sledeca... U firmi imamo koleginicu kojoj hocemo da kupimo parfem za rodjendan posto obozava parfeme ali je vrlo bitno da parfem ima izrazenu notu vanile. kopali smo po netu, isli po parfimerijama kao ludaci i jako je slaba ponuda istih. znate li neki dobar, firmiran (cena nije bitna) i da je vanila dominantna u mirisnoj noti... zene iz firme su davale neke predloge ali to nije to...

http://www.punmiris.com/sastojci/Vanilija-74.html

Ne pratih da li je gore vec neko pomenuo ovaj ali evo da bi ti pomogla,,,
izlistala sam katalog Avona npr, i nasla sastojak vanile ukomponovanim sa mosusom, jasminom, frezija, ima i ovaj sa vanilom jasminom, indijskim orahom i nevenom ukomponovanim a parfem se zove FAR AVAY INFINITU i novi je ,posto mogu da pomirisem stranicu lep je miris, opis je orijentalno cvetna kategorija ,, kosta 1089 din,,avon ako se odlucite za ovaj morate narucivati.
Toliko od mene pozz :mrgreen:
http://katalozi.net/avon-katalog/avon-katalog-05-2016 far avay

Poslednja izmena:

Rekao si "cena nije bitna"?

Evo ti najbolji parfem sa mirisom vanile na svetu:

uvz-poison.jpg

Ne pratih da li je gore vec neko pomenuo ovaj ali evo da bi ti pomogla,,,
izlistala sam katalog Avona npr, i nasla sastojak vanile ukomponovanim sa mosusom, jasminom, frezija, ima i ovaj sa vanilom jasminom, indijskim orahom i nevenom ukomponovanim a parfem se zove FAR AVAY INFINITU i novi je ,posto mogu da pomirisem stranicu lep je miris, opis je orijentalno cvetna kategorija ,, kosta 1089 din,,avon ako se odlucite za ovaj morate narucivati.
Toliko od mene pozz :mrgreen:
http://katalozi.net/avon-katalog/avon-katalog-05-2016 far avay

parfem ya iljadu dindzi, pa vise kosta cetkica za zube

Купите јој поклон-ваучер за Сефору/Јасмин па нек сама шприца картончиће.

ili jelkicu za auto sto kaze vickasti gorgejeune :D

- - - - - - - - - -

Rekao si "cena nije bitna"?

Evo ti najbolji parfem sa mirisom vanile na svetu:

uvz-poison.jpg

nije to to. ovde je vanila baza a nama treba nesto sto je vanila koja ubija na vanilu. to je problem...

Back