Zene pitanje je

Međurasni brak? Nisam protiv toga. Meni je to ok. Ok mi je i onaj čovjek što se vjenčao sa samim sobom. Plašim se samo, kakvo je vrijeme došlo..da ljudi ne budu sa životinjama.

Gesendet von meinem SM-J500FN mit Tapatalk

ok je međurasni brak, al nisam siguran koliko to može da potraje na duže staze...misim lepo bi bilo da traje, ali ja nešto u to ne verujem...ipak su neki narodi i neke vere prilično zadojeni i ne mogu neke stvari da izbace iz glave čak i kad bi hteli

Auuu što bih ja volo d imam jednu crnkinju,baš onako garavu kao od imalina,pa jednu meleskinju Brazilku,pa Vijetnamku
kosooku,pa Japanku gejšu,pa nordijku plavu pa...Ali...Mislim da one ne bi nešto baš volele da su na gomili...:sad2:
E da...I jednu Portugalku da mi peva fado...

Poslednja izmena:
ok je međurasni brak, al nisam siguran koliko to može da potraje na duže staze...misim lepo bi bilo da traje, ali ja nešto u to ne verujem...ipak su neki narodi i neke vere prilično zadojeni i ne mogu neke stvari da izbace iz glave čak i kad bi hteli

Naravno da može da opstane ako ni jedna strana nije zagrižena i ne forsira svoje običaje .
Moj kolega je oženio Malezijku a žive u Australiji .
Imaju dva sina . Tamnijem su dali ime Nikola a svjetlijem Džon .
Nekima je cijeli svijet igralište a nekima je i komšijsko selo preopasno mada možda sada rade
u Parizu , Beču ili Njujorku . Ostao im mozak u njihovoj selendri .

znam :fdlan:

nema na to sta da se kaze, to je da uzmes i da mu nabijes njusku u volan pa da trubi nosem dok mu krv ne potece

skoro mi se deilo, posaljem cv jednoj nasoj poznatoj firmi, zove me direktor posle 5 min od kako sam mu poslala, svidja mu se cv oce da dodjem na probni rad, krene da prica o uslovima rada sve u fulu, ja se zagrejem, i u jednom momentu srecom postavim pitanje kako funkcionisu pauze, na sta dobijam odgovor da pauze nema jer je 6h radno vreme pa ko te jjebe crkni bez pauze
ja izrazim svoj sok, jer pobogu moras jesti nesto il sta god, pa barem 15 min da daju
ne veli on i kaze sledece "evo vidim u cv-u vi ste 87 god, aha znaci 30 god, pa eto taman ulazite u te godine kad se vama zenama sve lako lepi, taman cete smrsati"
covek me nije video, pricamo preko fona, cv bez slike
ja sam zinula bukvalno u slusalicu, i samo rekla gospodine ne znam kako kod vas al ja ako odem jos nize sa kilazom mogu u anoreksicare, uslovi mi ne odgovaraju dovidjenja prijatno
sta seljacini da kazes? ajde mi reci sta :dash: transfer blama jjebo te

Covece, kako je besraman! :mmmm:
Kako takvi tipovi uopste dodju do takve pozicije?!?
Svaka cast na tvojoj reakciji. :)

Naravno da može da opstane ako ni jedna strana nije zagrižena i ne forsira svoje običaje .
Moj kolega je oženio Malezijku a žive u Australiji .
Imaju dva sina . Tamnijem su dali ime Nikola a svjetlijem Džon .
Nekima je cijeli svijet igralište a nekima je i komšijsko selo preopasno mada možda sada rade
u Parizu , Beču ili Njujorku . Ostao im mozak u njihovoj selendri
.

da, istina...znam dosta takvih

Pomesao si me. :)
Moj muz je "Svabo" i programer je. Jedan od najboljih u Evropi. Da ga pohvalim... :)
I bivsi sportista - snowboarding.

Na granici me nasi ljubazni granicari pitali:"Gde si od ovoliko lepih Srba nasla tog zutog Svabu?" A on razumeo to "Svabu"...

:lol: pff

- - - - - - - - - -

Da li ste za medjurasne brakove ? Dakle da se udate i imate decu sa recimo crncem iz afrike, ili nekim pakistancem ? Da li biste mogle to, kako bi gledale da vam danas sutra cerka dovede nekog sta znam recimo sirijca za zeta ? Da li bi vas to usrecilo

uvek bi njihova deca imala problema u društvu,trn u oku,a i njih dvoje.ja sam ZA

Ne verujem..prevelike su razlike koje ce kad tad da izadju na povrsinu..
Jos kad se u sve to dodaju i deca, eto obrasca za nesrecan zivot..

malo malo pa zahvaljujuci tv-u ili novinama izadje u javnost prica `prevarenih` zena udatih iz ljubavi gde im je muz obecao jedno, a posle radjanja dece desava se nesto drugo
pa odjednom ostaju bez dece, jer im zakon omogucava da mogu da se razvedu, ali razvodom gube decu
placu, mole, traze pomoc od drzave

nasa manekenka jelena koja se udala za svog princa iz 1001 noci je na pocetku njihovog braka tvrdila da je dobila obecanje da ce da bude jedna i jedina zena u njegovom zivotu i na papiru
posle radjanja treceg ili cetvrtog deteta, opa i princ ozenio jos drugu, treci i cetvrtu princezu

daleko su te bajke od - i ziveli su srecno do kraja zivota

Poslednja izmena:

Back