Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje za one sa dlakavim cudovistima u kuci: kozni ili obican kauc?

obican, sa perivim navlakama, skines ubacis u masinu i gotovo, a neuporedivo prijatnije i njima i nama, koza leti...brrrrr...imala sam i jednu i drugu varijantu i ovde i u Beogradu...

sad imam neki Ikein trosed i dva seta navlaka, sve ide u masinu (iako pise da ne ide :) ), pa u masinu za susenje i ko novo...

obican, sa perivim navlakama, skines ubacis u masinu i gotovo, a neuporedivo prijatnije i njima i nama, koza leti...brrrrr...imala sam i jednu i drugu varijantu i ovde i u Beogradu...

sad imam neki Ikein trosed i dva seta navlaka, sve ide u masinu (iako pise da ne ide :) ), pa u masinu za susenje i ko novo...

Ето, искуство проговара из нас две, слушај, Тројо...

moji u ledincima imaju kozni namestaj koji ima preko 35 godina.a za to vreme su imali puno pasa i macaka i svi su se penjali po njemu.nigde nije ostecen jer je to neka bas bas kvalitetna koza.j sam kupila sa meblom,mozda ima 5 god,ni na sta ne lici,vreme mu je da se menja.sto se nece desiti skoro,jer planiram da menjam prozore na dve sobe
znaci ako kupis skup i kvalitetan,taj ce trajati,nije ga lako ostetiti,ako kupis jeftinu kozu,ogrebace ga slucajno noktom

Nije pitanje cene. Isto kostaju.
Necu prekrivace, imam vec sa navlakama sto se skidaju i to je super. I ovaj novi to ima. Nego mi samo izgleda lakse zbog dlaka. Dal je vredno uzeti kozni zbog toga?
Necu da budem rob kaucu, da usisavam 45 minuta.
Doduse ovaj sad sto imam je crn i katastrofa skuplja dlake

moji u ledincima imaju kozni namestaj koji ima preko 35 godina.a za to vreme su imali puno pasa i macaka i svi su se penjali po njemu.nigde nije ostecen jer je to neka bas bas kvalitetna koza.j sam kupila sa meblom,mozda ima 5 god,ni na sta ne lici,vreme mu je da se menja.sto se nece desiti skoro,jer planiram da menjam prozore na dve sobe
znaci ako kupis skup i kvalitetan,taj ce trajati,nije ga lako ostetiti,ako kupis jeftinu kozu,ogrebace ga slucajno noktom

znas ti posto je sad koza tog kvaliteta koji su tvoji kupili pre 35 godina ? Pa jos u Londonu? I ne sa meblom, to jeste problem, sa navlakama koje se skidaju i peru, ima Ikea gpmilu takvih i vrlo pristojnog kvalteta, a navlake svih mogucih boja i dezena, menjas namestaj kako hoces, samo promenis navlaku, sve potpuno drugacije izgleda

Nije pitanje cene. Isto kostaju.
Necu prekrivace, imam vec sa navlakama sto se skidaju i to je super. I ovaj novi to ima. Nego mi samo izgleda lakse zbog dlaka. Dal je vredno uzeti kozni zbog toga?
Necu da budem rob kaucu, da usisavam 45 minuta.
Doduse ovaj sad sto imam je crn i katastrofa skuplja dlake

meni je lakse da usisam platno ne kozu, ako si na to mislila.

a moji ostrodlaki fox terijeri se ne linjaju, nemam taj problem, iako ih imam dvoje

a i kupi presvalku u boji svog psa, nece se vidi, mislim isto ce da se prlja, ali nece da se vidi svaka dlacica

Ako isto kostaju mebl i koza za taj kauc onda je to sve samo nije kvalitetna koza

Kauc kosta preko 1000 funti, ali sam nasla na popustu je je zadnji za 425. Mebl je 599.

- - - - - - - - - -

meni je lakse da usisam platno ne kozu, ako si na to mislila.

a moji ostrodlaki fox terijeri se ne linjaju, nemam taj problem, iako ih imam dvoje

a i kupi presvalku u boji svog psa, nece se vidi, mislim isto ce da se prlja, ali nece da se vidi svaka dlacica

Moj se linja kastastrofa i ima 3 boje:lol:

To je jeftino, imas li info.koja je koza?
Ma kupi ako zelis, ja ne bih, mislim da nije kvalitna koza koja ce biti dugotrajna
I licno ne bih nikad kozni namestaj uzela zadnji da je na svetu, sa ili bez ljubimaca, al to sam ja
Ti slusaj sebe

Top grain koza.

- - - - - - - - - -

Jeste jako cvrsta ali je i jako glatka.

Мени се допала, мат је, није она сјајна, и имам утисак да не пали гууузу и ноге као обична кожа.

Е, сад, како се чисти, стварно немам појма.

A sad vidim dodati post za vrstu koze
E ne znam koja je ta, proguglaj dobrano
Za dugotrajnu treba da bude "elasticna" da ne bi pukla brzo, ni predebela ni pretanka...
Ne znam, nisam pametna (to vec znate :lol:) meni je odbojna cela ta ideja i nikad nisam ni htela da se bakcem sa kupovinom takvog namestaja,uvek biram mebl
Pogotovo sto sam ja ceo zivot sa ljubimcima i mazalom, moram da prekrivam sve da bi produzila vek, da ne bi kupovala na dve god :lol: niti kupujem skupe komade jer necu da mi bude vazniji kauc/sto/polica od ljudi koji ga akaju
Ovako sa ovim sto imam sluzi svrsi, moze da padne pigment, moze macka/pas da ogrebe, ne trepnem...i svima lepo

- - - - - - - - - -

mlogo mi niska cena za prirodnu kožu :think:
Isto mislim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back