Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
u krajnjoj liniji...skrojte prekrivach za kauch
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje za one sa dlakavim cudovistima u kuci: kozni ili obican kauc?
obican, sa perivim navlakama, skines ubacis u masinu i gotovo, a neuporedivo prijatnije i njima i nama, koza leti...brrrrr...imala sam i jednu i drugu varijantu i ovde i u Beogradu...
sad imam neki Ikein trosed i dva seta navlaka, sve ide u masinu (iako pise da ne ide), pa u masinu za susenje i ko novo...
moji u ledincima imaju kozni namestaj koji ima preko 35 godina.a za to vreme su imali puno pasa i macaka i svi su se penjali po njemu.nigde nije ostecen jer je to neka bas bas kvalitetna koza.j sam kupila sa meblom,mozda ima 5 god,ni na sta ne lici,vreme mu je da se menja.sto se nece desiti skoro,jer planiram da menjam prozore na dve sobe
znaci ako kupis skup i kvalitetan,taj ce trajati,nije ga lako ostetiti,ako kupis jeftinu kozu,ogrebace ga slucajno noktom
Nije pitanje cene. Isto kostaju.
Necu prekrivace, imam vec sa navlakama sto se skidaju i to je super. I ovaj novi to ima. Nego mi samo izgleda lakse zbog dlaka. Dal je vredno uzeti kozni zbog toga?
Necu da budem rob kaucu, da usisavam 45 minuta.
Doduse ovaj sad sto imam je crn i katastrofa skuplja dlake
Ako isto kostaju mebl i koza za taj kauc onda je to sve samo nije kvalitetna koza
meni je lakse da usisam platno ne kozu, ako si na to mislila.
a moji ostrodlaki fox terijeri se ne linjaju, nemam taj problem, iako ih imam dvoje
a i kupi presvalku u boji svog psa, nece se vidi, mislim isto ce da se prlja, ali nece da se vidi svaka dlacica
Hocu reci isto kostaju mebl i koza
- - - - - - - - - -
Ovaj je od top grain koze, ako se neko razume
nije li to ona eko koža?
Kauc kosta preko 1000 funti, ali sam nasla na popustu je je zadnji za 425. Mebl je 599.
- - - - - - - - - -
Moj se linja kastastrofa i ima 3 boje![]()
Она изгледа доста чврсто, али не знам каква је заиста...
To bi pisalo tako, pa bi ukapirala da je skajcina
Koliko vidim ona ima info da je to prava koza, al iskreno cena mi je sumnjiva
Ovaj je od top grain koze, ako se neko razume
mlogo mi niska cena za prirodnu kožu![]()
Top grain koza.
- - - - - - - - - -
Jeste jako cvrsta ali je i jako glatka.
Isto mislimmlogo mi niska cena za prirodnu kožu![]()