Zene pitaju...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko cesto vam se dogadja da jedete kasno uvece,
posle 21h,recimo ? :)
Retko, ne pamtim...
Nekada nesto slatko, ai to cesce leti- sladoled. Inace leti ne mogu po onim vrucinama da jedem u toku dana, pa jedem uvece kada se rashladi.
Kako bre izdrzite toliko bez hrane?!
Ja sa.punim.ustima lezem I budim se jos bar dva puta da jedem u toku noci... I ujutru gladna
Ti si kao moja mama :lol:
Ali je tom navikom brzo sa idealnih 56 dogurala do 67 kg :(
Inspirisala me tema na LjiS-u:

Jel bi mogli da ostanete u vezi, ako vas partner ne zeli da prakticirate oralni sex?
ni on vama,ni vi njemu :)

Pitanje i za muskarce i za zene ^^
Ne znam...
Prvo dodje do seksa, pa se razvija u nesto ozbiljnije, zar ne? A ako se ne poklopite/ uklopite, tesko da cete ici dalje...
Jos nisam srela takvog muskarca. Cesce zene nesto izvoljevaju.

pa lepo :aha:
al za analni ti isto treba jedan za dopunjavanje,samo biraj nekog s manjim,da te ne boli jako....
samo zezaj ..ne dajem ja gooooozu nikom..cuvam je ko oci u glavi :lol:

- - - - - - - - - -

Kako lecite nervozu?
Probudila sam se besna kao ris. Mala me zaebavala celu noc plus juce nisam otisla na planirano druzenje I sad sam bas nezadovoljna
sex..duso..

Koliko cesto vam se dogadja da jedete kasno uvece,
posle 21h,recimo ? :)

Kasno jedam samo kada izadjem i kada sam u drustvu.
Da bih mogla da ruckam svasta tokom dana moram nekih pet, sest sati pre spavanja da se opustim od hrane.

Koliko ovakvih tema ima?

Nemam pojma, deluje puno.

Pa da... ustanem kao u wc, a zedna... popijem vode... pa kad sam vec tu, uzecu nesto slatko...
pa sam.onda gladna pa uzmem nesto konkretno, onda posle opet slatko da zasladim... pa skontam da sam zedna
popijem jos jednu casu vode... I krenem u krevet ... pa se setim da sam ustvari krenula u wc :mrgreen:

Uh...a zubi a zubi:lol:...ne bih ja to mogla zbog pranja kljovica...

Kako lecite nervozu?
Probudila sam se besna kao ris. Mala me zaebavala celu noc plus juce nisam otisla na planirano druzenje I sad sam bas nezadovoljna

Istresem problem prijatelju.
To mi pomogne kod vaznih muka.
Regularno sam retko nervozna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back