Zene Ovnovi?

• Začetnik teme Začetnik teme Lilith12
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da to sitnicarenje.
"Grubost" jeste odlika "na prvu", zato sam to naveo kao minus za vezu.
I nemoj, molim te, te novinarske fore, citiranje i izvlacenje iz konteksta.
Nisam ti ja za to. Ako bas zelis da ti kazem da si u pravu, reci cu ti. Nemam ja nista od toga.

Kao da nemas ovna u blizini.....
Zelim biti u pravu, ali nikad ne zelim da mi to neko kaze misleci da to zelim cuti....

Ja sam ono gore rekala iz razloga sto sustinski nije dobro da musko bude rodjen u zenskom znaku i zensko u muskom. To su osobe koje se ponasaju suprotno ulozi koju treba da igraju. Posebno u ljubavi i braku. Mislim na to sto zenski ovnovi prave kardinalnu gresku time sto pokusavaju da se pokazu vecim muskarcima od samih muskaraca u svojoj okolini. Pa preuzmu ogroman teret na svoja ledja. Prvo u maticnoj porodici ( ono sto bi trebalo da radi otac i braca preuzima ona), a ovi kada vide kako ona vuce sednu ko zene neke , opuste se i jos popiju po koje pivce, a ona ko magarac. Tako se posle ponasa i u porodici koju osnuje . Zato trazi muskarce koji su ili jaci od nje ili potpune malakonje koje ona mora da tegli citavog zivota, pa se tako ponasa i prema sinu itg. Umesto da se prenemaze kao prave zena ( Bik , Vaga itd ) , pa da se tu nadju muskarciene obicno udvaraci koji ce da potegnu. Mislim da rade svoj posao, a ne ovako kako rade. Definitvno su guske, znam zasto sam to rekla!

ima istine u ovome... svaka cast!

Gornja tanka, ovnuvska usna.

images

Suprotan oblik sugerise osobu koja trazi previse.
Pune okrugle usne znak su hedonisticke, brizne i osetljive prirode.

zenski ovnovi prave kardinalnu gresku time sto pokusavaju da se pokazu vecim muskarcima od samih muskaraca u svojoj okolini. Pa preuzmu ogroman teret na svoja ledja. Prvo u maticnoj porodici ( ono sto bi trebalo da radi otac i braca preuzima ona), a ovi kada vide kako ona vuce sednu ko zene neke , opuste se i jos popiju po koje pivce, a ona ko magarac. Tako se posle ponasa i u porodici koju osnuje . Zato trazi muskarce koji su ili jaci od nje ili potpune malakonje koje ona mora da tegli citavog zivota, pa se tako ponasa i prema sinu itg. Umesto da se prenemaze kao prave zena ( Bik , Vaga itd ) , pa da se tu nadju muskarciene obicno udvaraci koji ce da potegnu. Mislim da rade svoj posao, a ne ovako kako rade. Definitvno su guske, znam zasto sam to rekla!
:ok:
​Tacno tako.Od reci do reci.

Zenke su jako strastvene,u krevetu sa njima se osecas kao Ron Dzeremi, iako si najverovatnije u stvarnosti Teofil Pancic. Jedina im je mana njihova svadljivost, sto to voli da se svadja...
Jesu kul,ali je to suvise tesko za moju mirnu i blagu narav.

Back