Zene otimaju muskarcevu slobodu

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Ženi nije dovoljno da dobije najviše od muškarčeve sreće, nego da što više otme od njegove slobode.
Jovan Dučić

Velika je zabluda da postoji ravnopravnost u vezi. Muskarac nije ni svestan dominacije koju zena godinama uspostavlja dok ga potpuno ne preuzme i gde umesto da misli svojom glavom on u stvari misli onako kako je navikao da mu zena kaze, ili tacnije misli njenom glavom. Kako misli tako se i ponasa. A to ponasanje omedjeno je granicama i navikama koje je zena postavila. Muskarac postaje zarobljen i sputan, i dobrovoljno postaje zarobljenik i ako misli da je na slobodi. Zena na ovaj nacin misli da obezbedjuje dugorocno hedonisticko zadovljostvo, ali upada u mizeriju i njena zelja za jos vecim ogranicavanjem muske slobode raste. Prosto time se hrani.

Mnogo muskaraca je u ovom zatvoru, nisu svesni. Da li je tako nekada bilo? Ne, jer tada je to bila neznatna manjina. Danas imamo idolizaciju zena. Treba im se klanjati i ugadjati svuda cete to procitati. Ali to vodi ka propasti muskaraca kojima je vreme da se trgnu i oslobode.

Ženi nije dovoljno da dobije najviše od muškarčeve sreće, nego da što više otme od njegove slobode.
Jovan Dučić

Velika je zabluda da postoji ravnopravnost u vezi. Muskarac nije ni svestan dominacije koju zena godinama uspostavlja dok ga potpuno ne preuzme i gde umesto da misli svojom glavom on u stvari misli onako kako je navikao da mu zena kaze, ili tacnije misli njenom glavom. Kako misli tako se i ponasa. A to ponasanje omedjeno je granicama i navikama koje je zena postavila. Muskarac postaje zarobljen i sputan, i dobrovoljno postaje zarobljenik i ako misli da je na slobodi. Zena na ovaj nacin misli da obezbedjuje dugorocno hedonisticko zadovljostvo, ali upada u mizeriju i njena zelja za jos vecim ogranicavanjem muske slobode raste. Prosto time se hrani.

Mnogo muskaraca je u ovom zatvoru, nisu svesni. Da li je tako nekada bilo? Ne, jer tada je to bila neznatna manjina. Danas imamo idolizaciju zena. Treba im se klanjati i ugadjati svuda cete to procitati. Ali to vodi ka propasti muskaraca kojima je vreme da se trgnu i oslobode.

jel to tebe tjera neko da se zenis ili sta?
tvoja kucica, tvoja slobodica...ko jezurka jezic; po sumi sirom, bez staze, puta... : )))
u cemu je problem?

ˇˇŽena ne znа dа poštuje, nego dа voli. Žene ne trаže ni dа vi njih poštujete, nego dа ih volite.
Poštovаnje zа njih znаči odsustvo svаke ljubаvi, nešto hlаdno i iz glаve, а ne nešto preosjećаjno i iz duše.
One veruju dа nekog trebа nаjpre voleti, kаko bi gа zаtim istinski poštovаle, а ljudi misle obrаtno.
Žene misle: gde je mnogo poštovаnjа, tu je mаlo ljubаvi. Žene imаju stаlnu potrebu dа budu voljene,
i kаd one sаme ne vole, i zаto se često predаju i ljudimа koji su im inаče fizički nemili.ˇˇ
Jovan Dučić

Sve cemo da vam uzmemo
Uhvaticemo vas na bebu xixi

Izmislili su injekcije za kontracepciju potpuno bezbedne kao. Jednom mesecno ili u 2-3 meseca muskarac ih dobije i nema nezeljenih beba.;)

- - - - - - - - - -

takoe ali muskarci koji pristanu su sami krivi
niko ne moze da te natera da priznas dete

Cek, zar ne moze sud da te natera da das krv na DNK analizu?

Izmislili su injekcije za kontracepciju potpuno bezbedne kao. Jednom mesecno ili u 2-3 meseca muskarac ih dobije i nema nezeljenih beba.;)

- - - - - - - - - -

Cek, zar ne moze sud da te natera da das krv na DNK analizu?

moze, al koja je poenta toga?
pa missim nece dijete...vazi, cao, zdravo
nisu djeca stvari da ih malo neces, malo oces...znaci, u zivotu ga vise vidio ne bi
i to je to.

To je ona zabluda da vladanje zena donosi mir.

Mala rečenica a velika istina.
Ko ne veruje neka samo ode do prvog šaltera SUP-a , optštinskog itd pa nek vidi šta mali , malecni pendrečić pravi od žene.

Jedna mi natovarila žandara na vrat jer je na moje oči lagala čoveka IZA mene ( ja stigao na red a on izvisio jer je njoj došlo da zatvori pola sata pre kraja iako je MOLIO jer ne moze zbog posla i dece drugi put).
Samo sam je podsetio na radno vreme i posavetovao da pogleda na YT "Mica-salter ubica" a onda je počela da ciči i doziva nekog.
Kad su me nacisti opkolili i 'apsili, ovaj iza mene se ućutao i ni reč da kaže..od tada ne ulećem ni za druge a ponekad ni za sebe :confused:

- - - - - - - - - -

moze, al koja je poenta toga?
.

Ne pravi se blesava.
Ta stvar ( ako je istinita) će promeniti svet jače nego oba svetska rata zajedno. Barem ovaj balkanski (polu)svet, gde se 95% ženskadije udaje trudno

Poslednja izmena:
Mala rečenica a velika istina.
Ko ne veruje neka samo ode do prvog šaltera SUP-a , optštinskog itd pa nek vidi šta mali , malecni pendrečić pravi od žene.

Jedna mi natovarila žandara na vrat jer je na moje oči lagala čoveka IZA mene ( ja stigao na red a on izvisio jer je njoj došlo da zatvori pola sata pre kraja iako je MOLIO jer ne moze zbog posla i dece drugi put).
Samo sam je podsetio na radno vreme i posavetovao da pogleda na YT "Mica-salter ubica" a onda je počela da ciči i doziva nekog.
Kad su me turci opkolili i 'apsili, ovaj iza mene se ućutao i ni reč da kaže..od tada ne ulećem ni za druge a ponekad ni za sebe :confused:

- - - - - - - - - -

Ne pravi se blesava.
Ta stvar ( ako je istinita) će promeniti svet jače nego oba svetska rata zajedno

aj ne seri vise, ljeba ti
sta ce promijeniti svijet?
znam x "parova" koji su zavrsili na sudu jureci se oko ocinstva
scenario po pravilu isti - patoloska ljubomora, prevarila ga kurba...odu na sud
obavi se analiza...tup, mladunac ipak njegov
onda se mijenja plocha
prica se o silnoj ljubavi prema djetetu
bar u prvo vrijeme i na jeziku
u stvarnosti on nastavlja ko...socijalni leptiric, a ona bi trebalo da
ga ceka ko Penelopa...da poraste...
i u medjuvremenu da mu odgoji dijete koje ce ga zvat tata
ma, vazi...to samo budala moze
jel neces, neces...ne rastu djeca na grani
napravi sebi s kim oces, kad budes htio
a ovo ce ionako mater odranit ko i vecinu druge
djece ciji su ocevi imali pametnijeg posla
bljak.

- - - - - - - - - -

i stvarno ne kapiram koji vam je vise
necete se zenit, necete imat veze...brate, ko vas tjera
zivite kako ocete
dovoljno je sjest i izbrojat ove pateticne teme da covjeku bude jasno
ko je vise pogodjen cinjenicom da se u bracnu zajednicu vise ne mora.
znaci, ne mora...nek pricaju baba, djed, otac, mater...komsije...sta oce

N E M O R A.

Sunce ti?!
Napišem dve-tri rečenice a dobijem ceo referat

Mrzi me da čitam ali je bar jedno jasno - pojedine su "veoma snažno doživele" moju izjavicu :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Živela komntracepcija za muškarce! Živeli brakovi iz ljubavi ! Dole bračne prostitutke, ucenjivačice...folkerke i udavačice zbog Fejsbuk galerije!
Ua!:p

Back