Zene oprez: prva sperma

/copy/

Tako kaze nauka drage zene....

Prva sperma koja je dospela u vas nosi neizbrisiv genetsku kod i ma koliko muskaraca imali kasnije onaj vas PRA GREH ce uvek da se vidi na vasoj deci....

Ako je vas prvi .....svaler pre 10 godina imao plave oci - velika je verovatnoca da i dete ima plave oci, iako vi i suprug imate tamne oci....

A muskarci da se paze i zene samo nevine....

Ako zena nije nevina - dete moze da lici na nekog drugog....

Tako kaze nauka....Po .....:sad2:

Pa dobro, šta sad... Jeste da dete tvoje žene neće ličiti na tebe, ali zato možda hoće tuđe dete. To ako si bio dovoljno pametan da ne koristiš kondom. Ako nisi, gotovo sad.... Niko neće ličiti na tebe.
Trebalo je i izvor ove naučne činjenice dati, ne ovako da nagađamo... da li Treće oko ili nije, a jeste...

Kao argument ovoj tvrdnji idu u prilog crna deca koju su rodile neke Ruskinje u nekim zabitima gde nigde crnca nisi mogao da vidiš, a ona su zapravo posledica... zaostalih gena iz ranijih veza koje su imale sa nekim crncima koji su strpljivo čekali svojih pet minuta i pokazali da su em sve vreme bili tu, em da su dominantni. Heh... Inače bilo je zabeleženo puno takvih slučajeva, u tolikom broju da je stvar jasna kao dan. Nema dileme.

Poslednja izmena:
inače čula sam za ovo od ranije,
npr..moj komšija je pažljivo birao sa kim će prvi put da se pari njegova rasna kuja, jer to navodno utiče na kvalitet svih narednih štenaca
(on prodaje te štence)
pa su štenci ipak ti prvi štenci bili problematični, samo jedno su uspeli da valjano prodaju

tako isto...:think:
meni jedna baba rekla da kad se udajem, da se ne okrećem, jer će onda prvo dete da liči na mene.
Ja se ne sećam da sam se okretala, pa opet ko što rekoh, moj stariji sin liči na mene
i muž ne pravi problem :pop:

Back