Zene oprez: prva sperma

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Узгред, ПРВА СПЕРМА која је у тебе доспела, пренела је кључне информације тог дојебника
и може касније да те кресне цео батаљон "загорелих" солдата, али на потомство ће се
пренети низ особина тог првог 'ебача, па чак и физички изглед. Тако каже наука, "мудрице"!

/copy/

Tako kaze nauka drage zene....

Prva sperma koja je dospela u vas nosi neizbrisiv genetsku kod i ma koliko muskaraca imali kasnije onaj vas PRA GREH ce uvek da se vidi na vasoj deci....

Ako je vas prvi .....svaler pre 10 godina imao plave oci - velika je verovatnoca da i dete ima plave oci, iako vi i suprug imate tamne oci....

A muskarci da se paze i zene samo nevine....

Ako zena nije nevina - dete moze da lici na nekog drugog....

Tako kaze nauka....Po .....:sad2:

Poslednja izmena od moderatora:
Meni je jasno da je stanovnistvo sveta prosecno ispodprosecno inteligentno, ali mi nije jasno da zajune ovi koji misle da su inteligentni. To samo dokazuje...mah.
Npr deca od moje kume su precrtana njena majka, imam osećaj da je bila zlostavljana od stare kume i da je na neki način proizvodila spermu? Ili je pradeda kum bio pefofil?
Jebnte u stau ruska

Ma on je naso neki izvor bezveze, kakvi rusi kakvi bakraci.... ali cela naci teorija ima oko ovoga...em je debilno do zla boga, em je sluzilo za ubijanje ljudi
Degute mi je, jesam ljubitelj crnjaka al ovo je em glupo em bilo smrtonosno
Da je barem moguce pa i da caskamo, ovako ko da caskam na temu dal je zemlja ravna ploca :lol:

/copy/

Prva sperma koja je dospela u vas nosi neizbrisiv genetsku kod i ma koliko muskaraca imali kasnije onaj vas PRA GREH ce uvek da se vidi na vasoj deci....

Ako je vas prvi .....svaler pre 10 godina imao plave oci - velika je verovatnoca da i dete ima plave oci, iako vi i suprug imate tamne oci....

Bivsi/e su bivsi/e. I ko se saplice o njih nije vredan ovog trenutka.
Tako kaze zdrav razum...

/copy/

to kad se probudis ko muzjak vocne mushice
prozuji malo po parohiji i vidi cije su male vocne musice koje zoves djecom i unucicima
na koga lice krilcima, na koga ticalima...okicama. malim...na koga zuje i prave okrete u letu...

- - - - - - - - - -

nace, ja bih ko jazavac da se probudim :mrgreen:

Back