Zene- neprijatelj muskartza, i izwor uznemirenja

Pa nemoj ni da se trudiš da razumeš to ti je Jugi Jo generacija.;)
Ja se stvarno izvinjavam, ali ne znam kako se u originalu piše gore pomenuti crtani, pa neka me neko ispravi.:)

Sta je to Jugi Jo generacija? Nisam cuo za izraz do sad..

Aj ti meni poziraj :rumenko: a ne moraš ni biti deb'o, bitno je da si ono... voljan :lol:

Pa zar nisi ti na gradjevini, m? :confused:
O, o :rumenko:..

Mozemo neke fotografije uraditi, nas dvoje..
Mda...
dsc00290a.jpg

:rumenko:

...znači bwaco, ne mogu da verujem...:eek:
...misim...kad bi rešijo da upropastim svoj reiting na 4umu, baš bi taku temu postavijo...:lol:
...pa iebote...kakvo ti to mišljenje imaš o ženama...:dash:
...s tu pamet nećeš u Evropu...

Pa u EU necemu narednih 15 godina, a werowatno necemo ni nikada,posto lopowi na wlasti Taditj i DS su pokrali swe, i cak nisu uspeli ni da izruce mladica z:D
A owi Solana i oli ren, ih yebu u zdraw mozak z:D z:D
citam sada kao podneli su zahtew za kanditaturu tj podnece do kraja godine :hahaha:
ali kaze kao aim sada ne prodje narednih 15 godina necemo moci z:D
Inace zabole me za zene, ko ih yebe z:D.
A moj rejting je na maksimumu :D. ^_^
Svoj... rejting na forumu?

:eek:

:think:

:(

Pa swuda imas neki rejting :D

Doslo je do moje paznje da zene prawe uznemirenja, sa swojim adutima, stwaraju nesklad pometnju, i cak ako se odlucimo da ih iskuliramo, opet naprawe jos wetju pometnju kada se nabaci, pa onda ode. Ostane nam u umu Ima jedna zen prica
idu dwa monaha i nadu na neku drolju na ulici, i kao fazon owa hoce da predje preko bare, i owaj se ponudi u uzme je i prenese je.
I posle dok su blejali u hramu pita owaj ortak owog sto je nosio, kao fazon" sto si brate nosi owu kucxku, nesto si je mnogo pipao?"
A owaj mu kaze" ja sam zenu ostawio tamo, a ti je jos nosis u sebi"

zene su svuda, oko vas, u vama i na vama :worth:

Back