Zene ne vole zestoki seks

Nisam čito, al vole žestok... ne znam ša Blajbi podrazumeva pod žestinom, da maže koloombijski rum i ljutu salsu ( :

- - - - - - - - - -

U mom zivotnom iskustvu jos nisam naisao na zenu koja uvek voli zestoki seks....

Mozda samo u izuzetnim prilikama pa i to retko.

Zene vole romantican, dug i spor seks.....Mnogo ljubavne igre, doticanja, uzdaha....

Zestoki seks vole samo kada su pripite ili kada su duze vrema apstinirale od sexa.

Ili nisam nikada imao posla sa PRAVIM zenama? :sad2:

Ma kakvi, ja sam jednom, još sam bio mlađan, čuo razgovor devojaka...tipa..de bre kakav je onaj u krevetu, drdna me 2 sata nikad posao da obavi...

Pogrešne su ti te žene!!

U mom zivotnom iskustvu jos nisam naisao na zenu koja uvek voli zestoki seks....

Zene vole romantican, dug i spor seks.....Mnogo ljubavne igre, doticanja, uzdaha....

Zestoki seks vole samo kada su pripite ili kada su duze vrema apstinirale od sexa.

Ili je greška u tebi ?
U prvom delu su u pravu,
ali žene vole žestoko posle par orgazama.
Ako uspeš da ne može odmah da ustane iz kreveta...

Kao ono iz filma "Pljačka trećeg Rajha"

Prava je žena ona koja te voli i učini da i ti nju voliš. Ima ih raznih, i žestokih i blagih.

Pa i ne može odmah žestok seks, prvo treba doći do tog stadijuma. Mada, ponekad žena dobije poriv da hoće seks na brzaka i žestoko, jednostavno joj dođe tako hormonski i zaželi se. Nećeš valjda da kažeš ''E, ja neću ako nije romantično'' :lol:

Ne delim mišljenje, mada opet pitanje je šta podrazumevaš ''žestokim seksom''. :lol:

Zene vole romantican, dug i spor seks.....Mnogo ljubavne igre, doticanja, uzdaha...

Možda ako im fali ljubavi i romantike. Ne znam koja žena svrstava seks u isti kolosek sa romantikom. To možda mnogo kasnije u životu, kada atributi nisu svoji na svome, pa se gleda malo više ta ''duhovna'' sfera ličnosti.

Alkohol je glavni krivac za mnoge trudnoće u svetu.

Ne bih ja rekao da su žene problem :lol:

Postavljac teme je ostario pa bi da spusti tempo izgleda :mrgreen:

I jako i dugo, i njezno i polako, visecasovno i na brzaka, treba li to sad po nekom sablonu da bude?
Kontam mozda su dejting stranice otsle dalje pa sad i ta informacija ima da se unese, match na prvu, pa ne luta covjek i trazi :think:

Ima izuzetaka, ali, sve je to mastarija. Zene vole tehnicare, to ih dovodi do konstantnih orgazama, :)

Jednom davno sam trpao jednu (samo jednom!) od 40-ak godina.....

To je bilo nezaboravno iskustvo....

Bila je od gore i gotovo da nije pokretala kukuve....Jedva sam osecao nezne i slabe pokrete i stiskove.

Trajalo je dugo....Dugo...:rumenko:

A orgazam je bio ....Ne mogu ni da opisem....

Koja zna - zna!
:heart:

Back