gost 389231
Iskusan
- Poruka
- 6.792
Glasam i ja za neprave ako mogu da jasu do jutra, cela noc je cela noc.
Ebes prave ako su samo za kvikice.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U mom zivotnom iskustvu jos nisam naisao na zenu koja uvek voli zestoki seks....
Mozda samo u izuzetnim prilikama pa i to retko.
Zene vole romantican, dug i spor seks.....Mnogo ljubavne igre, doticanja, uzdaha....
Zestoki seks vole samo kada su pripite ili kada su duze vrema apstinirale od sexa.
Ili nisam nikada imao posla sa PRAVIM zenama?![]()
U mom zivotnom iskustvu jos nisam naisao na zenu koja uvek voli zestoki seks....
Zene vole romantican, dug i spor seks.....Mnogo ljubavne igre, doticanja, uzdaha....
Zestoki seks vole samo kada su pripite ili kada su duze vrema apstinirale od sexa.
Ma kakvi, ja sam jednom, još sam bio mlađan, čuo razgovor devojaka...tipa..de bre kakav je onaj u krevetu, drdna me 2 sata nikad posao da obavi...
Pogrešne su ti te žene!!
tačno, normalna žena ne može da širi noge više od pola sata, nego će lepo da kaže: sjaši bre više konju, kako ću da hodam posle ovoga..
Vidi, kad te pričepi, slabo se pitaš kad će da završi.
Prava je žena ona koja te voli i učini da i ti nju voliš. Ima ih raznih, i žestokih i blagih.U mom zivotnom iskustvu jos nisam naisao na zenu koja uvek voli zestoki seks....
Zene vole romantican, dug i spor seks.....Mnogo ljubavne igre, doticanja, uzdaha...
E, ja vas zalim sa kakvim ste zenama vodili ljubav....
Tako, kako vi to opisujete, hard sex vole samo prostitutke ...
I one koje VAS NE VOLE....
Prave zene to jako izbegavaju.
Na zalost, vi takve jos niste sreli....
tačno, normalna žena ne može da širi noge više od pola sata, nego će lepo da kaže: sjaši bre više konju, kako ću da hodam posle ovoga..
govori u svoje ime
govori u svoje ime
Jami, u samo svoje ime i govorim ako si mislila na mene.
Šibice moja neko će da te kresne.
oćeš da mi *******? da se tako prostački izrazimŠalim se, hoću reći da ja volim Žestok pol.
oćeš da mi *******? da se tako prostački izrazim![]()
ima puno hibrida, pazi se![]()
Ima izuzetaka, ali, sve je to mastarija. Zene vole tehnicare, to ih dovodi do konstantnih orgazama,![]()
Mastanja da zene vole "tvrdi sex" su muska normalna preterivanja.
I da vole onu musku stvar kada ima bar 25 cm.....
NISTA od toga nije istina.
Jednoga dana cete to shvatiti.