Zene ne vole kritiku!!!

Nije rec samo o kritici vec iznosenju cinjenica, problem je u tome sto se danas vrlo cesto vredja inteligencija ljudi i stvari predstavljaju onakvim kakve nisu jer je to moralno podobno. Uvek moras biti slihtara i pricati sve super, pozitivno, predstavljati stvari onakvim kakve one nisu .

Sta god da im kazes da ne valja kod njih ispadne da si zenomrzac, sovinista, da ih povredjujes, ovakav, onakav. Ovo otislo sve dodjavola.:dash:
niko ne voli kritiku, ali nije ni svaka kritika ista, niti je svaki kriticar dovoljno relevantan

bitno je i ko i sta i kako kaze

- - - - - - - - - -

Ženska sujeta je jača od muške jer kod njih više, po prirodi, ima glume i predstave...
bogami, muskarci mnogo teze podnose slabost i neuspeh, tako da ovo bas i ne stoji
od njih se uglavnom vise ocekuje, a i sami od sebe vise ocekuju (u smislu vidljive uspesnosti), a i kulturoloski se pretpostavlja njihova dominacija, tako da mislim da gresis

- - - - - - - - - -

mene najvise nervira kod zena kad krenu da placu . skocio bi kroz prozor .
sto???

Sta god da im kazes da ne valja kod njih ispadne da si zenomrzac, sovinista, da ih povredjujes, ovakav, onakav. Ovo otislo sve dodjavola.:dash:

Žene vole kritiku, ali pozitivnu.

Ženu ni u kom slučaju nemoj kritikovati u društvu, nego je pred društvom podupri i ako nije u pravu - onako politički - pa kada društvo ode kritikuj, ako je to zaslužila. Ona će da shvati i biće ti veoma zahvalna.

niko ne voli kritiku, ali nije ni svaka kritika ista, niti je svaki kriticar dovoljno relevantan

bitno je i ko i sta i kako kaze

- - - - - - - - - -

bogami, muskarci mnogo teze podnose slabost i neuspeh, tako da ovo bas i ne stoji
od njih se uglavnom vise ocekuje, a i sami od sebe vise ocekuju (u smislu vidljive uspesnosti), a i kulturoloski se pretpostavlja njihova dominacija, tako da mislim da gresis

- - - - - - - - - -

sto???

Sama po sebi, sujeta ne mora da znači ništa previše loše, svi smo pomalo ili nešto više sujetni... ali je narcizam previše loš, tračarenje, to je više ženska karakteristika je takođe sujeta, arogantnost, tipično žensko nezadovoljstvo od sitnica do krupnih stvari... stalno potvrđivanje lepote i robovanje fizičkim izgledom..svašta nešto... ;)

Back