ZENE LAVICE?

Gradjevinski horoskop

Mesna konzerva (23. 7.- 22. 8.)

Osobe iz ovog znaka chesto pate od povishenog holesterola. Dobro se slazhu s Kontejnerima. Oshtroumni su i hrabre vodje. Ljudi iz drugih znakova ih vole, ali im chesto iza ledja ***u mater, narochito Betoni. Tajnovitost je izrazita osobina Mesnih Konzervi.
Njihova boja je smedja, do crna. Totem iz biljnog sveta je grashak.

Gradjevinski horoskop

Mesna konzerva (23. 7.- 22. 8.)

Osobe iz ovog znaka chesto pate od povishenog holesterola. Dobro se slazhu s Kontejnerima. Oshtroumni su i hrabre vodje. Ljudi iz drugih znakova ih vole, ali im chesto iza ledja ***u mater, narochito Betoni. Tajnovitost je izrazita osobina Mesnih Konzervi.
Njihova boja je smedja, do crna. Totem iz biljnog sveta je grashak.

:lol::lol::lol:

Hajde, shta smo ti toliko lose uradile?
Slazem se sa tobom da su zene lavice takve... ali samo one koje nista u zivotu nisu prosle, i kojima je sve donoseno na posluzavniku! Pazi, one koje imaju pojma o zivotu, skroz su drugacije...

Svaka čast Madonnagirl , ;)

dobro si odgovorila :D, izgleda da se je čovjek razočarao zbog 1 lavice :-|, pa sad sve postavlja u isti koš. :sad: :x

004528.jpg

Zakljucujem da smo najbolje s obzirom koliko nas ogovaraju :lol::D

bravo!ziva istina-isfolirane,napucane,sve vazne,glume mackice a u sustini prazne,neemotivne,bez imalo duhovnosti u sebi.fora je dok je muvas i izlazis sa njom da joj lazes- ti si najbolja riba,imas najlepsi osmeh,kako se ti ljubis i da joj seres kako je nezamenjiva i najbolja u svemu.moras da je izvodis na skupa mesta,da si raspolozen,nasmejan,da je slusas celo vece kako sere o sebi,dobar auto se podrazumeva.dok tako radis bice tvoja,sva mazna,u krevetu nema sta nece da radi da bi te zadrzala.kad pocnes da pricas o sebi,zanemaris je na kratko ili ti ne daj boze nestane kinte -e onda si sjeban,ona je vec u potrazi za novim macanom.ostavice te za dva dana naravno sa dobrom pricom samo njoj shvatljivoj.
kratko receno-povrsne zene sa visokim misljenjem o sebi,nerealnim predstavama o zivotui nerealnim vidjenjem sebe u odnosu na druge

Buhahahahahaha
Mrzi ti lavice koliko hoćeš, ali nikad nećeš biti ni blizu njima.
E, tako.
Jesam ti rekao.
A ovo gore što si napisala, veze s mozgom nema.
To važi za sponzoruše, devojke-debile i ostale iskompleksirane osobe, koji god da su znak.

e ovo je tacno...
ako im znacis sve ce uraditi
ali poverenje mora da se zasluzi :)

I ja radim SVE za osobe koje mi znace, ali obicno vrlo brzo steknem poverenje u neku osobu... Zato su me toliko puta i povredjivale... Ne znam kako vi, ali ja mnogo verujem ljudima... U svakom slucaju, za moje prijatelje i osobe koje volim bih i ruku u vatru stavila...

Svaka čast Madonnagirl , ;)

dobro si odgovorila :D, izgleda da se je čovjek razočarao zbog 1 lavice :-|, pa sad sve postavlja u isti koš. :sad: :x

Hvala :D
Naime, mrzim generalizaciju i mrzim predrasude, pa zato se trudim da niko oko mene ne prica i ne ponasa se tako... Doduse, imala sam i ja takve ispade na temi o Vodolijama, ali to je bilo zato sto sam tog trenutka bila IZRICITO besna... :D :lol: 8-) ;)

I da dodam.
Nema boljih prijatelja i većih -drugara- od lavica.
Neće te nikad ostaviti kad su ti potrebne.
Samo ako im nešto značiš.
A to je teško postići.
E, jbg :)

da, slazem se i podrzavam apsolutno.
meni je iskustvo pokazalo tako i uvezi lavova i lavica
i u dobru i u zlu su tu... umeju da motivisu na akciju
long lives lions !

Sticajem okolnosti morala sam bas mnogo u zivotu da se borim i izborim za neki svoj status i mesto u drustvo. Sada kada postizem uspehe i kada mi je sve Ok prilaze mi i hvale me oni koji me nisu uopste konstatovali. Sto je najgore ti isti nisu hteli ni sansu da mi daju da se borim. Gurnulu si mu sa strane kao da ne postojim. Kada sam bila na dnu nisam im valjala, sada kada se kolo srece okrenulo sada sam im i dobra i lepa i bog zna kako me jos hvale. Za mene su to obicne, kako ih ja zovem ljudske olupine. Cenim samo one sto su me podrzavli i gurali uvek i kada sam na dnu i kada sam na vrhu. I koji su me prihvatili takvu kakva sam od starta. Za takve ljude sve a druge uopste ne konstatujem. Ranije sam vise verovala ljudima i stvarno sam iskreno nastupala, otkad sam se opekla, ne verujem nikome i merim svaku rec i postupak.

Kada je rec o nekim "svadjama" sa prijateljima. Imam nesuglasice ali to su samo nesuglasice sa mojim bas dragim prijateljima. Volim kada me kritikuju, jer uz njihove "blage ali vrlo direktne" kritike mnogo ucim i zahvaljujuci njima sam mnogo napredovala u poslednjih sedam godina.

...POTPUNO TE RAZUMEM, SLICNO SE I MENI DESAVALO... na kraju nam uvek pozavide i uvek se vracaju nama da ih posavetujemo, bas oni koji su nas potcenjivali... Ja sam lav u podznaku vaga. Veruj mi da nisam dzabe rodjena. Mnogo uspeha imam iza sebe i to zahvaljujuci sebi, bas zato sto sam ovakva. Mi lavice imamo vise talenata, a na tome nam drugi znaci mogu samo pozavideti... PZZ.

I da dodam.
Nema boljih prijatelja i većih -drugara- od lavica.
Neće te nikad ostaviti kad su ti potrebne.
Samo ako im nešto značiš.
A to je teško postići.
E, jbg :)

:::))))))))))))slatko se nasmejah
nece te ostaviti nikada:::))))))))
onda jesi lovator ,to sigurno
ostavicete prvom prilikom,ako im se samo ukaze BOLJA prilika,a to se cesto desava.
sto se prijateljstva tice-prijatelj si im dok stojis pored njih i lajes na sav glas da je NAJBOLJA I JEDINA.
ma batali me prazne price,....svi suplji muskarci se kace zanjih jer ne zasluzuju bolje
cao

e zeno ne smaraj
horoskop ipak nije toliko relevantan da bi pravila predrasude na osnovu znaka.

a sad malo tvoje logike - ako te je neka lavica povredila,mora da si debelo zasluzila.

aj sad sevaj,siri hejt negde drugde...

NOVA TEMA:

Napishite mi gde vam se u horoskopu nalazi Fortuna?
Simbol joj je zaokruzheno X.

Fortuna ili tachka sretje, spada medju najpoznatije arapske tachke. Ona predstavlja izliv snazhne energije Mesecheve faze, a kroz polozhaj koji zauzima u znaku i/ili polju (kutji) usmerava energiju koju posedujemo i sugerishe nam na vezu koju treba da ostvarimo sa spoljashnjim svetom. Fortuna ukazuje na koji nacin treba da integrishemo svesni i nesvesni deo nashe lichnosti, i ujedno ona nagradjuje svaki ispravan potez koji uchinimo (sinonim za fortunu je i zlatni tjup).

Nash zadatak je da razvijamo osobine koje donosi karakter znaka u kome se nalazi Fortuna, kao i da kultivishemo polje (ili kutju) koje ona zauzima. Zauzvrat kao afirmacija ili nagrada, ochekuje nas istinsko i vrhunsko ispunjenje kroz karakter odredjenog znaka ili polja.

Back