ZENE LAVICE?

28.07.1972. Beograd, 13.45h
Hvalaaaaaaaaaaa unapred :)

Fortuna ti je u Blizancima, u 7. kutji.

Fortuna u znaku Blizanaca:

Pred vama su Blizanci, oličenje okretnosti, znak učenja, trgovine i pokreta, saobraćaja i komunikacije i samim tim, Fortuna im obezbeđuje sreću i lakoću u navedenim oblastima. Od Fortune, Blizanci mogu da očekuju srećan i gotovo bezbrižan život, uvek u pokretu i naglašeno raznovrstan i ispunjen. Fortunu u znaku Blizanaca su imali svi najveći pisci, glumci, voditelji i veliki majstori humora i dosetke.

Fortuna u 7. kutji

Moto vezan za ovu situaciju i za polje broj sedam – occasio je JA BALANSIRAM. Polje odnosa sa drugima i Fortuna u njemu bi prvenstveno mogli da donesu sretju preko drugih, a najcheshtje preko partnera ili uz njegovu pomotj, ili kroz brak, shto je i uslov ove Fortune, a samim tim i uslov za sretju. Dakle, osoba mora prvo pronatji nekoga da bi se sretja razvila i Fortuna pochela da deluje.

Josh jedno vidjenje Fortune u 7. kutji

Kako bi u natalnom horoskopu postojao ovaj položaj Fortune u 7. kući, Sunce i Mesec moraju biti u opoziciji - roditelji su bitno različiti u osnovi, a osoba sreću pronalazi u drugoj strani. Sreća nije kod nje nego kod drugih ljudi, kao da natus jedino kroz svog partnera može dostići sreću, koju nije imala u svom životu, ili nedostaje u njegovom genetskom materijalu. Ljudi koji imaju Sunce/Mesec opoziciju, dobrim delom nose u svojoj prirodi opasnost, da prenesu svoju različitost roditelja na svoj bračni život. Već u jednoj četvrtini, oni su opredeljeni da će imati problem sa partnerom - Sunce i Mesec su, bilo u muškom ili ženskom horoskopu, signifikatori za partnere, ono što ih razlikuje je postavka same 7. kuće, i vladara, kao i Venere, možda i nešto iz znaka Vage. Generalno, ovaj položaj delom obavezuje da će i osoba živeti na sličan način svojim roditeljima. Ako je dobro postavljena u 7. kući, lepo aspektirana, u konjunkciji sa benefikom, ili ima dobrog dispozitora, zaključak je da će od loših roditelja, i teškog odnosa među njima, ova osoba napraviti veoma veliko zadovoljstvo kroz odnos sa svojim partnerom. Partner je na neki način prolaz, kroz koji sreća potencijalno dolazi.
Međutim, ukoliko je Fortuna «ugašena», loše postavljena, ili pasivna, a treba proceniti - šta je najnaglašenije, (pritom imajući na umu da je što manji orbis - to konkretnija slika), i posmatrati njenog dispozitora koji opisuje realizaciju. Dispozotior je uvek rezultanta - svako ima vladara Fortune, i po dispoziciji će se videti realizacija. Ako je srećno postavljena Fortuna u 7. kući, a dispozitor u 2., natus može imati dobrog partnera, koji će doneti puno novca, ako je dispozitor u 1. - partner će pomoći natusu da sebe definiše, i doneće puno lične sreće.

Fortuna u XII kutji u znaku Bika, bash kao i tvoj Lilit. . ;)
U konjukciji su
sa orbisom od nepunih 7 stepeni

Pogledaj znachenje na temama koje sam otvorila o Lilitu i Fortuni.

Thanks,za lilit zaista ima dosta istine,...

Ali mi neke stvari nisu jasne za fortunu u XII kuci,u principu ne pishe nishta konkretno,..
(u stavri kako sam skapirala zavisi od ostalog horoskopa)

U konjukciji su
sa orbisom od nepunih 7 stepeni
- ovo mi isto nije jasno.Sht bi to trebalo da znachi?!?

.....xm.....sa mojima sam u sushtini i dalje.....:-(

Shto se faxa tiche do sad se nisam muchila,a sad na 4 sam pochela......:-(

Nemoj samo da odustajesh od toga shto si upisala. Imash retrogradnog Jupitera,
pa ti se tako i ta sretja sa studiranjem kretje bolje - loshije, ali nisi neko ko tje se
muchiti da dodje do diplome. Imash "Jupiter koji ti duva u ledja" ;)

Nije mi nikako jasno kako niste razdvojeni.. :? Mozhda te ne podrzhavaju u tome shto studirash.. Uvek su mi bili problem ti poslednji stepeni nekog znaka ili kutjice.. :?

Back