ZENE LAVICE?

Gledaj devojčice, to što imaš par planeta u nekom znaku te ne čini tim znakom.

Svi imamo sve znakove u sebi, samo što su nam neki naglašeniji.

Mnoge od tih osobina koje si opisala nisu osobine Lava, ali ti to ne možeš da znaš jer se očigledno slabo razumeš u materiju. Pa, tako i kad kažeš "ja sam Lavica"... Hahah... Ako ne znaš da tumačiš svoju kartu, ne možeš tako nešto ni da izjaviš. Msm, možeš i jsi, ali to su vašarske priče, a ne astrologija.

I da, Lavu je itekako bitan feedback. On ne prašta kad ga neko ne voli. To mu uništava sujetu, izjeda ga. On živi od aplauza.

Oseti se da imaš dosta energije Lava. Pogotovo taj deo JA sam im svima oprostila. Hhaha... Kao da si nešto specijalno, pa sad svi treba da ti se klanjaju jer si ti oprostila. To si uradila zbog sebe, tj. bar si trebala. A ne da bi te neko obožavao i aplaudirao. Koga boli k što si oprostila. ALi Lav to ne može da nauči. Da išta uradi samo isključivo zbog sebe. Ceo njegov život je predstava, u kojoj on igra ulogu. To je problem Lava, slabo sluša svoj glas, jer mu prija buka aplauza.

Svugde se ljudi bave vašarskom astrologijom. Tj. kako mali Perica zamišlja asrologiju. Svugde dolaze i govore, "ja sam taj i taj znak i to je netačno"... Koji si ti znak? Je l' znaš ti uopšte šta ta rečenica znači...

Poslednja izmena:
Astrologija jeste pomalo vašarska stvar, ne? Ili je sve to provereno XD

Sunce, mesec, merkur, tri nabitnije planete... ? Treba li celi natal da izdiktiram. Asc devica (servilnost), sunce u 11 kuci, venera rak (keva brižna, ćudljiva), mars bik (hoću da planem u trenutku). Viljeo bih ja da sam nesto konkretnije i opustenije i da ne osećam odgovornost toliku. Pored sujete koju spominjete, tu je odgovornost, sve mi se cini da je do mene.

Aplauzi, hm, daaa... Čudesna stvar. Što bi ti neko aplaudirao... ne živimo baš u tom svetu. Nekolicina je na sceni. Ne podnosimo ljude koje nas ne vole? Zapravo ja lično ne mogu da shvatim šta ima neko da te hejtuje, ako nešto smeta može da se kaže pa da ga utedimo. Ali ne, ... tako da pomeram se od takvih ljudi od sad pa u buduće jer su negativni i i i protiv kreacije.

I kakva crna devojcica, isto bih volela da jesam ali mi devojcice persiraju i šta ćeš :)

Hehe, devojčica u astrologiji, prema onome što si napisala gore. Moj zaključak na prvi pogled. To je bilo malo pakosno od mene.

Astrologija nije vašarska stvar, nego pranauka, izvor svih današnjih nauka. Samo što je devojčice i dečaci koji ne znaju ništa o njoj, tako shvataju, jer im zvuči interesantno sa strane... Na prvi pogled misle da su nešto ukapirali. Zbog toga što ne znaju mnogo o tome, imaju iluziju znanja, misle da znaju mnogo. Daning-Krugerov efekat. Ekstremno česta pojava na astro temama.

Kao što ni mitologija nije vašarska stvar, već prikaz evolucije arhetipa kroz istoriju i religije...

Ok, vidim da znaš nešto, ali znaj da to nije ni 2%...

Evo recimo, nešto za početnike, planete se uglavnom najpre gledaju po kućama, a tek posle po znacima, osim ako neki uticaj ne govori drugačije... (Po onome što sam ja do sad naučila.)

Lep ti je Asc, spušta te na zemlju, ponizno željno znanja. Pozdravljam.

Izvini ako delujem grubo, prvo si mi delovala kao klasični likovi koji ovde lupetaju... Sad mi se dopadaš. Malo se zavitlavam dok pišem... Fina si, ok si... :ok: Ja sam drkadžija... :D

Poslednja izmena:
Astrologija jeste pomalo vašarska stvar, ne? Ili je sve to provereno XD

Sunce, mesec, merkur, tri nabitnije planete... ? Treba li celi natal da izdiktiram. Asc devica (servilnost), sunce u 11 kuci, venera rak (keva brižna, ćudljiva), mars bik (hoću da planem u trenutku). Viljeo bih ja da sam nesto konkretnije i opustenije i da ne osećam odgovornost toliku. Pored sujete koju spominjete, tu je odgovornost, sve mi se cini da je do mene.

Aplauzi, hm, daaa... Čudesna stvar. Što bi ti neko aplaudirao... ne živimo baš u tom svetu. Nekolicina je na sceni. Ne podnosimo ljude koje nas ne vole? Zapravo ja lično ne mogu da shvatim šta ima neko da te hejtuje, ako nešto smeta može da se kaže pa da ga utedimo. Ali ne, ... tako da pomeram se od takvih ljudi od sad pa u buduće jer su negativni i i i protiv kreacije.

I kakva crna devojcica, isto bih volela da jesam ali mi devojcice persiraju i šta ćeš :)

Nemoj da se raspravljas sa njima,veruj,gubis vreme i slova bzvz.Za njih je astrologija kako oni kazu ,,pranauka'' i to je sasvim dovoljno da shvatis o cemu se radi.Astrologija jeste malo vasarska stvar i zabava pre svega.. a bolje je oci da im iskopas nego to da im napises.Phehe

Nemoj da se raspravljas sa njima,veruj,gubis vreme i slova bzvz.Za njih je astrologija kako oni kazu ,,pranauka'' i to je sasvim dovoljno da shvatis o cemu se radi.Astrologija jeste malo vasarska stvar i zabava pre svega.. a bolje je oci da im iskopas nego to da im napises.Phehe

Ček ti beše vernik koji veruje u hrišćanske nebuloze... Haha... Ko si ti da pričaš o logici i nauci...

Astrologija je pranauka, i biće tu i kada hrišćanstvo nestane, što će biti uskoro... Jer ta gomila gluposti ne može dugo da se održi, kao i većina religija pre njega, iz koje je i evoluiralo... Nestaće Isus isto kao Zevs i Jupiter...

Ljudska svest se razvija, i shvata da je to samo razvoj arhetipa Neptuna, božanstva, univerzuma.

Svaka religija ga je ispričala na drugi način.

Jedino astrologija je ostala po strani, kao matematički alat za praćenje tih pojava i međusobnih uticaja. Kao Uran. I ostaće tu posle svih. Kao memorija svega.

Ona nije nikakvo verovanje, već čista matematika, tačnije statistika i geometrija. I fizika.

Poslednja izmena:
Ovde repliciram na šta hoću. Igrom slučaja nekad naletim i na tvoja lupetanja, pravo da ti kažem, i jeste me sramota s ljudima kao što si ti da komuniciram. Samo ubacuješ se u dijalog između mene i druge osobe. Tj. spominješ mene, znači i te kako si se obratio, a pošto ne smeš direktno, jer nemaš alat, onda posredno...

Pa sto onda komuniciras? Nemoj.Ja sam se obratio forumasici,a ne tebi.A to sto shvatas sve licno,ja ti tu ne mogu pomoci.Za mene su lupetanja kad neko kaze da ce hriscanstvo uskoro nestati pa se ne uzrujavam kao ti.To su daleko veca lupetanja.

Obratio si se meni indirektno.

Nestaće naravno, već nestaje, hvala bogovima.

- - - - - - - - - -

Što si obrisao one vulgarnosti koje si mi bio napisao? Plašiš se packe... Jako si opasan. :mrgreen:

Astrologija nije vašarska stvar, nego pranauka, izvor svih današnjih nauka. Samo što je devojčice i dečaci koji ne znaju ništa o njoj, tako shvataju, jer im zvuči interesantno sa strane... Na prvi pogled misle da su nešto ukapirali. Zbog toga što ne znaju mnogo o tome, imaju iluziju znanja, misle da znaju mnogo. Daning-Krugerov efekat. Ekstremno česta pojava na astro temama.

Kao što ni mitologija nije vašarska stvar, već prikaz evolucije arhetipa kroz istoriju i religije...
''Оче Браун, верујете у предсказања? – Нисам баш сасвим разумео, рекао је он – у ком смислу сте употребили реч „веровати“. Најзад, ако је то шарлатанство… – Не, не, узвикнула је дама. – Учитељ уопште није шарлатан. За мене је велика част што је дошао. Он провиђа, он је пророк. Он не предсказује срећу у свакодневним пословима. Он открива дубоке духовне истине о нама самима, о нашој истинској суштини. – Управо то, рекао је отац Браун. – Ако је то шарлатанство, немам ништа против. Зар је мало таквих шарлатанстава на вашарима, па их опет нико не узима за озбиљно! Ако је, међутим, дошло до духовних истина, сматрам да је то демонска лаж које се морамо клонити… Ако се неко претвара да је шпијун па почне да лаже противника, неће бити никакве штете. Ако, међутим, човек заиста ради за непријатеља… – Ви мислите… започео је Хардкасл. – Да, одговорио је свештеник. – Мислим да је ваш пророк повезан са Непријатељем људског рода.''

Г. К. Честертон

Чак и хришћани праву езотерију схватају веома озбиљно.

Pa, da... Shvataju, kad se i sami bave spiritualnim, i manipulacijom tih energija. Hipnozom mase i ostalim... Ali kao i za sve ostalo, licemerno druge koji se bave isto time nazivaju đavolskim, paganskim. Licemerna religija, koja iako je plagirala sve dotadašnje, sve druge naziva paganskim, samo je ona ispravna... Sve nauke su nazivali đavolskim... Pa su čak sve to koristili kao izgovor da ubijaju ljude, i to spaljivajući ih i ostala mučenja do smrti...

Naravno da im smetaju svi drugi koji nešto znaju i osećaju, kad ti drugi mogu da raskrinkaju njihove laži i manipulacije. Tako da su im to neprijatelji. Razum, intelekt, i ISTINA je njihov neprijatelj, i naravno da se već vekovima bore protiv nje, koristeći se svim. Satanizovanjem svih osim sebe, pokušavaju da uklone svakog ko može ući u trag njihovim zlodelima.

Ali astrologiju nije mogao da uništi niko do sad, pa neće ni oni. Oni će nestati, a ne astrologija.

Izvoli iskoristi svoje ,,znanje'' i raskrinkaj,ko ti brani.Ti katolicku crkvu uzimas kao reprezent citavog hriscanstva,i to katolicku crkvu iz srednjeg veka.Necu ti dozvoliti da siris lazi,bogohuljenje najgore vrste i anarhizam.Podeli svoje ,,znanje'' i ,,istinu'' na pdf RELIGIJA.Moze i u pogodnoj temi a moze i u kafani pdf-a.Nabroj sve, za sta uzimas kao greh hriscanstva,dakle ne katolicke crkve ,nego hriscanstva.Meni se takvim postovima vredjaju verska osecanja i mogu da te tuzim,vec sam kopirao tvoju poruku.Ja nikome ne branim da veruje u astrologiju,u satanu,u egipatske bogove u nihilizam anarhizam sta god.I za sve sto napisem a sto vam se ne svidja posedujem argumente,ali nije ovde mesto.PDF religija pa da vidimo koliko si hrabra i pametna.Sluzbeni odgovor.Kao hriscanin sam morao odgovoriti.Jer su napisane takve lazi,gluposti i lupetanja prve vrste.Kakva hipnoza.Veroispovest je intimna stvar.Ja ne idem na liturgije,to me ne cini manjim vernikom od onih koji redovno idu.

Poslednja izmena:
Sa religioznim ljudima ne diskutujem jer ih ne uzimam kao uračunljive. Pozdrav.

(Evo dokaza za ono što sam napisala. Oni sve što se ne slaže sa njihovom religijom nazivaju bogohuljenjem, satanizmom itd. Bolest.)

Poslednja izmena:
Pa da kad ne posedujes argumente ni ne smes.Oni koji ostanu bez argumenata posezu za uvredama.Sto se mene tice ne moram ja diskutovati,neko ce se vec naci.Ali ti ne smes jer ne znas nista o hriscanstvu,znas samo da pljujes i bogohulis.To je najlakse.Daleko ti lepa kuca.

Škorpijice umeju da cene ovakve događaje. :zag::mrgreen:

moj naklon. :lol:

a što se tiče lavica... samo je jedna istina, najgore majke... sve ostalo su predrasude.

- - - - - - - - - -

Pa da kad ne posedujes argumente ni ne smes.Oni koji ostanu bez argumenata posezu za uvredama.Sto se mene tice ne moram ja diskutovati,neko ce se vec naci.Ali ti ne smes jer ne znas nista o hriscanstvu,znas samo da pljujes i bogohulis.To je najlakse.Daleko ti lepa kuca.

ima moja tema na religiji pa tamo palamudi.

Nisam to primetila, Lavica brani svoje leglo, kao sumanuta. Ja sam baš mišljenja da su jedne od najpožrtvovanijih majki. Ipak Lav vlada poljem dece, one bi trebalo da imaju tu vezu sa decom...

Moja najbolja drugarica Asc Lav, uh... Kakva požrtvovana majka... I još neke drugarice Sunce u Lavu... Pa to je bukvalno kao prava životinja Lavica...

Mislim Sunce (deca) u sedištu...

Da nisi možda naletela na Venere u Lavu, Merkure i Marseve... Oni nisu baš tako sjajni kao Sunce u lavu.

Usrecuje me kad me zaobilaze takve pojave.

ybg, izgleda da nisi neke sreće. :lol:

- - - - - - - - - -

Nisam to primetila, Lavica brani svoje leglo, kao sumanuta. Ja sam baš mišljenja da su jedne od najpožrtvovanijih majki. Ipak Lav vlada poljem dece, one bi trebalo da imaju tu vezu sa decom...

Moja najbolja drugarica Asc Lav, uh... Kakva požrtvovana majka... I još neke drugarice Sunce u Lavu... Pa to je bukvalno kao prava životinja Lavica...

Mislim Sunce (deca) u sedištu...

Da nisi možda naletela na Venere u Lavu, Merkure i Marseve... Oni nisu baš tako sjajni kao Sunce u lavu.

to bih morala da proverim... mada sunce uglavnom podrazumeva i merkur u lavu

Pa, da... Shvataju, kad se i sami bave spiritualnim, i manipulacijom tih energija. Hipnozom mase i ostalim... Ali kao i za sve ostalo, licemerno druge koji se bave isto time nazivaju đavolskim, paganskim. Licemerna religija, koja iako je plagirala sve dotadašnje, sve druge naziva paganskim, samo je ona ispravna... Sve nauke su nazivali đavolskim... Pa su čak sve to koristili kao izgovor da ubijaju ljude, i to spaljivajući ih i ostala mučenja do smrti...

Naravno da im smetaju svi drugi koji nešto znaju i osećaju, kad ti drugi mogu da raskrinkaju njihove laži i manipulacije. Tako da su im to neprijatelji. Razum, intelekt, i ISTINA je njihov neprijatelj, i naravno da se već vekovima bore protiv nje, koristeći se svim. Satanizovanjem svih osim sebe, pokušavaju da uklone svakog ko može ući u trag njihovim zlodelima.

Ali astrologiju nije mogao da uništi niko do sad, pa neće ni oni. Oni će nestati, a ne astrologija.
Погледај филм (заснован на истинитој причи) - Indictment: The McMartin Trial и све ће ти бити јасно.

Hoću... Samo se nadam da nije neki egzorcizam :eek: , od Omena sam imala traume... Ne smem ni Hanibala da gledam jer sam traumator... :roll: Posle ne smem sama da ostanem u kući ili da zaspim noću, čak i sa upaljenim svetlom. :zcepanje: Dan danas ako se probudim noću i vidim da je 03:00 :eek: ... Užas... Pa čak i od "Intervju sa vampirom" (šta reći kreten sam)... I od "Paranormal activity"... :mrgreen:

Ima neko zanimljivo predavanje o Luciferu (asteroid pa i usputne priče), ja skupljam hrabrost već mesecima da pogledam... :zcepanje:
Žestok sam triper, istripujem se od svake gluposti... Ali bukvalno svake...

Od kad sam čitala o ovim starseeds-ima, tripujem se i od drakonijanaca... :zcepanje: Tj. letos sam bila istripovana...

http://fixedstarsinfo.blogspot.rs/2015/12/draco.html#more

A onda sam posle skontala da imam neke naznake da i ja imam toga u karti... :zcepanje:

Poslednja izmena:
Pa ti mi sad ili laskas ili ne znam sta je u pitanju, moram biti obazriva :zper:
Hvala za napomenu da se prvo gledaju planete po kucama, ima smisla.

Neko spomenu da su lavice najgore majke, neka skorpija je to rekla... hm hm Sva sreca pa sam imala majku skorpiju da mi objasni koliko sam nebitna i losa. Ali pozrtvovana majka istina, s tim da za razliku od lavovske prirode ona nije u tome uzivala. A ja jos nisam majka, tek cemo videti. Al vec zamisljam kako rasterujem miseve od svoje dece. :D

Uzivajte skorpije, evo otisla je kad nije trebalo, kad mi je bila potrebna prilicno. Stresirala se razloga bez. Nemojte to sebi da radite. Oslobodite se, niste tolko opasne ne brinite.

I da ovaj hostapler je preko mene razgovarao s tobom, Meduse, stvar je jasna. Najgori su Boziji cuvari. :) :) :) Nemam ja nista s masama i stranama, mene zivot naucio da se ne grupisem. Nekako tako... Sve ima svoje. Postujem i religiju i astrologiju i sve o cemu imam nekog pojma.

Je l bih mogla nesto da te pitam. Koji je moj problem s ribama? Imala sam losa iskustva s njima. Mesec i Merkur su mi u dvanaestoj kuci, mozda se zato ribe i ja pronalazimo, ali smo dva razlicita sveta. Pricam o drugaricama.... Nekako stekla sam jako los utisak o njima a posvetila sam im se. Koliko su fine toliko su goveda i zovu samo kad im je lose, a to je fala Bogu cesto. Cesto sam im pomagala, a one to ne vrate, stavljaju me u poziciju da je to normalno i da je neukusno, to su zene od stila, da ocekujem nesto za uzvrat. A one tako od coveka do coveka, obezbede se i zabole ih. Kad mi je mama skorpija umirala nista me nisu pitale... Pa cekaj... I sad sam ih otkacila skroz. A nisu tolko lose, samo onaj izraz "prevesti zednog preko vode" sam povezala s njima.

Od kad sam čitala o ovim starseeds-ima, tripujem se i od drakonijanaca... :zcepanje: Tj. letos sam bila istripovana...

http://fixedstarsinfo.blogspot.rs/2015/12/draco.html#more
За промену - почни да читаш књиге (ако те интересују ''драконијанци'' узми у шаке нпр. дела Дејвида Ајка, Сала Рашела), а не текстове са неких опскурних блогова и сајтова и снимке са Тјуба. Знам да је тешко читати нешто што прелази обим од три стране, али... потруди се. Онда се нећеш триповати. ;)

Back