Zene lasice

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Niko da shvati sta poredim, i sta pitam ...

Svjedoci smo da mnoge zene ostaju u brakovima nikakve kvalitete, gdje trpe psiho-fizicku torturu, i vode jedan zivot nedostojan covjeka.

Pa se pitam da nisu kao te lasice ... ako nemaju muzjaka uginuce, ili sta ?

Sindrom lasice sam sam isfabrikovao u ovom slucaju, po uzoru sindroma hrcka itd. ..

Niko da shvati sta poredim, i sta pitam ...

Svjedoci smo da mnoge zene ostaju u brakovima nikakve kvalitete, gdje trpe psiho-fizicku torturu, i vode jedan zivot nedostojan covjeka.

Pa se pitam da nisu kao te lasice ... ako nemaju muzjaka uginuce, ili sta ?

Sindrom lasice sam sam isfabrikovao u ovom slucaju, po uzoru sindroma hrcka itd. ..

To sto ti pricas je sindrom zlostavljane osobe,a ako bas oces svi su mislili na ribe normalne koje ulaze iz veze u vezu...

Zenka lasice ce uginuti ako ne nadje muzjaka .... koja je slicnost tog fenomena sa zenama koje ostaju u bracnim odnosima posto-poto ?

Da li je moguce da pojedine zene boluju od slicnog sindroma gdje egzistencija bez muskarca ne dolazi u obzir?

Poznajte li zene lasice ? :D

ne znam bogami
serijski sam monogaman i ne poznajem nijednu udavachu :rumenko:

To sto ti pricas je sindrom zlostavljane osobe,a ako bas oces svi su mislili na ribe normalne koje ulaze iz veze u vezu...

U nekim slucajevima da, ali ima i onih koje su spremne na sve moguce nacine da brane tu propalicu od svog covjeka, koje ga ne napustaju iako rintaju za njega dok on krcmi i sta sve ne radi ... mada nema razlike sustinske ni od tih sto ne mogu bez veze ... jer cini se kao da je ta veza nesto sto se mora imati, pa kako god

Back