sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Koliko muskarac treba da ima kesha da bi zena imala u njega sigurnosti i koliku platu bi morao da ima taj muskarac kojeg bi odabrale za ozbiljnu vezu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko muskarac treba da ima kesha da bi zena imala u njega sigurnosti i koliku platu bi morao da ima taj muskarac kojeg bi odabrale za ozbiljnu vezu?
Moja je mala..ono knap za zivot i jedno letovanje,,Možda je lakše da kažeš kolka ti je plaTJa ....
Možda je lakše da kažeš kolka ti je plaTJa ....
da znas kako ja kad izadjem prvoga pitam izvini macane kolika ti je plataKoliko muskarac treba da ima kesha da bi zena imala u njega sigurnosti i koliku platu bi morao da ima taj muskarac kojeg bi odabrale za ozbiljnu vezu?
To zavisi od trzista i vrednosti zene, tj koliko je pozeljna, lepa. Ukoliko odlicno izgleda objektivno vrlo tesko ce izlaziti sa nekim ko ne zaradjuje mesecno nekoliko hiljada evra i ima finansijsku stabilnost. Ostale zene, prosecne se uglavnom zadovoljavaju platom nesto iznad proseka 500-1000 evra plus stan, kola.
500e je ok plata.
Sa toliko muskarac moze da planira porodicu, ako ima reseno stambeno pitanje.
Ali cenim i ocekujem da uvek razmislja i pokusava da zaradi vise za svoju porodicu.
Pa ukoliko zaradjuje 250 evra i nema stan moze neki odron kako kazes da nadje, ja sam za prosecne rekao sta ocekuju a za one ispod proseka kojih je najmanje trecina zena, moze se i bez para proci jer te ne mogu da biraju, cesto nemaju nikakve ni ponude godinama.
@Sinnke: Pa ako ne mrdne sa 500e, onda i zena mora da radi.
Ako oboje imaju stan,jedan mogu da iznajmljuju...i onda su vec stabilni.
Pored toga-da zeli brak, da ga postuje, i to je to.
To zavisi od trzista i vrednosti zene, tj koliko je pozeljna, lepa. Ukoliko odlicno izgleda objektivno vrlo tesko ce izlaziti sa nekim ko ne zaradjuje mesecno nekoliko hiljada evra i ima finansijsku stabilnost. Ostale zene, prosecne se uglavnom zadovoljavaju platom nesto iznad proseka 500-1000 evra plus stan, kola.
Mnooogo devojki iz Bg odlicno izgledaju,
a oni koji zaradjuju vise hiljada eura su 0,05% stanovnistva.
Uglavnom-vec stariji muskarci...
A i od tih 0,05%, vecina su kriminalci... pa jedna vaspitana devojka i prelepa, ni ne izlazi s takvim .
Jeste, nije luda da se sramoti.
Mnooogo devojki iz Bg odlicno izgledaju,
a oni koji zaradjuju vise hiljada eura su 0,05% stanovnistva.
Uglavnom-vec stariji muskarci...
A i od tih 0,05%, vecina su kriminalci... pa jedna vaspitana devojka i prelepa, ni ne izlazi s takvim .