Zene koliko ocekujete

Koliko muskarac treba da ima kesha da bi zena imala u njega sigurnosti i koliku platu bi morao da ima taj muskarac kojeg bi odabrale za ozbiljnu vezu?
da znas kako ja kad izadjem prvoga pitam izvini macane kolika ti je plata:roll::roll:
aj kontra pitanje posto si takav,koliko zena treba da zaradjuje da bi je uzeo u razmatranje za brak?:roll:

ako ocesh iskreno ja smatram da je normalno da te privlaci neko ko je borac(znaci nisam rekla burzuj,al da juri posao) a ne neko ko duva vutru svaki dan i bleji...ali isto se ocekuje i od zene...meni to nije nikakav materijalizam vec normalna karakterna osobina...i isto mi je normalno da se muskarcu vise svidi riba koja je zaposlena i trudi se nego neka lezilebovicka...e sad sto su u stvarnosti muskraci *necu da vredjam:lol:* pa im je ok da izdrzavaju ribu dokle god je ona u fulu,ima DD i sa svime se slaze:lol: i hrani im ego to je dr stvar...(ovde preskacem one aranzmane gde imas domacice koje se otkidaju od posla,i normalnije parove)...

To zavisi od trzista i vrednosti zene, tj koliko je pozeljna, lepa. Ukoliko odlicno izgleda objektivno vrlo tesko ce izlaziti sa nekim ko ne zaradjuje mesecno nekoliko hiljada evra i ima finansijsku stabilnost. Ostale zene, prosecne se uglavnom zadovoljavaju platom nesto iznad proseka 500-1000 evra plus stan, kola.

To zavisi od trzista i vrednosti zene, tj koliko je pozeljna, lepa. Ukoliko odlicno izgleda objektivno vrlo tesko ce izlaziti sa nekim ko ne zaradjuje mesecno nekoliko hiljada evra i ima finansijsku stabilnost. Ostale zene, prosecne se uglavnom zadovoljavaju platom nesto iznad proseka 500-1000 evra plus stan, kola.

Znaci ko nema stan i sa platom od 250 eura, ne moze ni najveci odron naci?

- - - - - - - - - -

500e je ok plata.

Sa toliko muskarac moze da planira porodicu, ako ima reseno stambeno pitanje.

Ali cenim i ocekujem da uvek razmislja i pokusava da zaradi vise za svoju porodicu.

Tako i ja mislim. Samo kako da muskarac nadje sigurnost u toj zeni. Sta ona mora imati da zadovolji potrebe muskarca?

Pa ukoliko zaradjuje 250 evra i nema stan moze neki odron kako kazes da nadje, ja sam za prosecne rekao sta ocekuju a za one ispod proseka kojih je najmanje trecina zena, moze se i bez para proci jer te ne mogu da biraju, cesto nemaju nikakve ni ponude godinama.

@Sinnke: Pa ako ne mrdne sa 500e, onda i zena mora da radi.

Ako oboje imaju stan,jedan mogu da iznajmljuju...i onda su vec stabilni.

Pored toga-da zeli brak, da ga postuje, i to je to.

Naravno. Ma ja kazem ****** musko koje ne moze da zaradi bar 1000 eura.

E to sa stanovima, recimo ako svako ima po dva onda mogu i tri da iznajmljuju. Samo koliko god stanova muskarac da ima, trebao bi uvek nesto zaradjivati sa strane.

Mnooogo devojki iz Bg odlicno izgledaju,
a oni koji zaradjuju vise hiljada eura su 0,05% stanovnistva.
Uglavnom-vec stariji muskarci...
A i od tih 0,05%, vecina su kriminalci... pa jedna vaspitana devojka i prelepa, ni ne izlazi s takvim .

Mnooogo devojki iz Bg odlicno izgledaju,
a oni koji zaradjuju vise hiljada eura su 0,05% stanovnistva.
Uglavnom-vec stariji muskarci...
A i od tih 0,05%, vecina su kriminalci... pa jedna vaspitana devojka i prelepa, ni ne izlazi s takvim .

Devojke koje vrhunski izgledaju nema vise od 1, 2 % a umereno lepo najvise do 10% , sve ostalo je prosek ili ispod proseka. Bogatih u Srbiji ima dosta, nema srednjeg sloja ali onih koji mnogo zaradjuju ima medjutim uglavnom su koncetrisani u Bg i NS . Kriminalci cine vecinu sto je tacno ali devojkama to ne smeta, pa ako pojedini sitni narko dileri mesecno imaju izmedju 5-10 000 evra, koliko samo imaju oni iznad njih. U principu broj bogatih je neuporedivo veci od tih 0,05 i krece se negde iznad 5% a ukoliko imamo u vidu da je koncetracija najveca u Bg i NS onda u tim gradovima procentualno ih je vise nego u manjim sredinama gde bogatih ima vrlo malo.
Sve to se lepo moze videti i u izlasku, brojna besna kola, separei gde se trosi oko 1 000 evra u proseku o cemu je i Blic nedavno pisao za NS, nije to uopste neka retkost, da se ne moze videti.
http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/514827/NOVA-MODA-Za-noc-u-separeu-potrose-dve-plate

Poslednja izmena:

Back