ŽENE KOJE TUKU MUŠKARCE…?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 198384

Iskusan
Poruka
5.443
Drage dame,

Ovo je tema posvećena svima vama koje imate šta da kažete na temu uspešnog fizičkog obračunavanja sa muškim rodom.

Ukratko, da li ste lemale braću, dečake u školi, momke na korzou, frajere u klubu, kolege, doktore, ljubavnike, muževe?

I kako je bilo ako jeste?

Jeste li uživale u fizičkom ponižavanja pripadnika jačeg pola?

Slobodno recite, samo me poštedite onog – nisam ja ali jedna moja drugarica jeste…

Sve što imate da saopštite - saopštite u prvom licu.

Dakle:

med%20women%20beating%20l.jpg

Jesam jednog u III osnovne. Bio je to lik kog su se svi u školi kao nešto plašili, davali mu šta god im je tražio, pare, užinu, slatkiše...sve...Odbila sam da mu dam neku kutiju bombona, nabio mi je glavu u sneg na prvom velikom odmoru. Na drugom je dobio tojagu iznad desne sise i nogu u stomak. I da, uživala sam. I rekla sam mu da će sledeći put takne li me dobiti sačmaru u glavu...:lol: Nije smeo čak ni da se požali učiteljici...:lol: Inače, ubio se pre 3-4 godine. I ni malo mi ga nije žao ni danas.

Jesam jednog u III osnovne. Bio je to lik kog su se svi u školi kao nešto plašili, davali mu šta god im je tražio, pare, užinu, slatkiše...sve...Odbila sam da mu dam neku kutiju bombona, nabio mi je glavu u sneg na prvom velikom odmoru. Na drugom je dobio tojagu iznad desne sise i nogu u stomak. I da, uživala sam. I rekla sam mu da će sledeći put takne li me dobiti sačmaru u glavu...:lol: Nije smeo čak ni da se požali učiteljici...:lol: Inače, ubio se pre 3-4 godine. I ni malo mi ga nije žao ni danas.

U Kalatea, palo i močuganje!!!

Респецт.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back