Žene koje ne žele decu

• Začetnik teme Začetnik teme Rigel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne zelim decu a zeleo sam nekad tj bilo mi je kao normalno da ce to jednom doci kao spontani normalni tok zivota bez forsiranja...
A onda sam video da danas nista nije kao nekad sto je bilo, islo je sve spontano u svoje vreme kroz tok zivota samo je trebalo da si normalan i da nisi nasilnik sklon porocima, kriminalu pijanstvu i sve ce leci na mesto...
Danas sve to ide na silu uz veliki napor forsiranje i to ubija tu zelju u ljudima da ima porodicu uopste...
Najveci razlog je po meni je zbog nedostatak radnih mesta, opcija u vezi toga i cak i kad nadjete posao placaju vas i drze pod kojekakvin ugovorima agencijama i ne mozete nista da radite na sebi ulozite vec samo placate racune iz mesec u mesec...Ako vam dojadi i zelte promene date otkaz ne mozete naci sledeci poso dve godine a nekad i vise a sad i korona tu...Prinudjeni ste da odete iz svoje zemlje da bi vas sadasnja situacija gurnula opet na nulu ispocetka...I prodje verme godine i vi jos u mesto pa jos da mislite na decu da imate jednog dana a vas pritislo sa svih strana da jedva nadjete i partnerku kako vreme prolazi...A i kad je nadjete ona he daleko i opet pare manjkaju...

Ne znam ali ja sam odustao od toga, cilj mi je da ne budem sam a ne zelim ni bilo koju samo onu s koju imam povezanost...A i zelim da sve vreme izgubljeno u samoci zbog jurnjave za novac nadoknadim i zivim bez obaveza i taj ostatak mladosti provedem i uzivam sa nekom osobom kako hocu bez obaveza u vezi dece itd...

Sto se tice zena mislim da je isti razlog slican, ne zele mozda isto zato sto je sad sve prslo zato sto su dosla veoma nesigurna vremena a zenama je potrebna sigurnost a toga vise nema i sve vise zena ne zeli decu osim ako samo zbog te zelje nadje nekog bogatuna koji ce biti samo tu da daje pare i karre a ostalo sta radi i kako ih tretira nije ni bitno ..Jer ako nadju nekog bogatuna on je obicno los prema njima briga ga za sve, a da nadju i bogatog i dobrog to je retkost valjda ili nisam lepo ibratio paznju, cini mi se da svaka ali svaka moze da nadje kad hoce nekog s parama i da bude srecna jer vidim sve zadovoljne ili glume da su...

Ima i takve osobe koje ne zele decu iz tih nekih razloga i odlcne su u tome pa nadju super osobu ono za njih a ta osoba zeli decu (nebitno da li se radi o muskarcu i zeni isto je) pa se razidju samo zbog toga ili jedna osoba prihvati da nemaju samo da bi bile zajedno...

Dosta muskaraca odbija zene koje ne zele decu pa i zene odbijaju takve muskarce kad saznaju za to kod njih...A ja bih vrlo rado sa nekom koja to ne zeli super bi mi bilo mislim da sam je i naso, jesam ali mislim da ce problem daljine da ucini to da ce na kraju da se rasturimo i da ce naci nekog daj sta das ono dostubno zbog straha od samoce i frustracije i cak zbog toga prekrsi tu zelju da nema decu da ne bi ostala sama...

Zbog takvih stavova što žene ne žele decu je i dozvoljena migracija u EU radnika iz Afrike i Azije .
To je tačno!Evropa je "stari kontinent", ne samo civilizacijski, nego i po starosnoj dobi stanovništva.Gde se narod (narodi) ne obnavlja, nego se gubi, "uvoze se novi"!
Merkelova je toga bila prilično svesna.Tako da su Nemci danas, poprilično "potamneli"!Postadoše, lep narod.

Poslednja izmena:
То је толико лична ствар, често и болна, није увек ствар жеље него некад и могућности. Мислим да се апсолутно никога не тичу туђи разлози.

Оно што мени запара уши је "хоћу да живим". Као да се са децом не живи. Још како се живи, лепше и потпуније него до њих, али то схватиш тек када их добијеш. Али не сви- е, то је страшно.

To je tačno!Evropa je "stari kontinent", ne samo civilizacijski, nego i po starosnoj dobi stanovništva.Gde se narod (narodi) ne obnavlja, nego se gubi, "uvoze se novi"!
Merkelova je toga bila prilično svesna.Tako da su Nemci danas, poprilično "potamneli"!Postadoše, lep narod.
Ne mešaju se oni baš tako lako...Retko se viđaju na ulici nemačko /arapski ili nemačko/crnački parovi...
Seksaju se, ali se retko žene i prave djecu...

Kakve veze imaju ljubimci sa temom? Decu zamisljas kao nekog zabavljaca i da ti pravi drustvo??????

Upravo to vidim kao problem danasnjice. Ljudi cesto prave decu da ima ko o njima da brine kad omatore i da ne budu cudaci u okolini ako nemaju decu. Deca se masovno radjaju kao posledica nekoriscenja kondoma a ne neke silne zelje da dobiju dete. I onda se i vencavaju.

Malo ljudi pravi decu jer bas silno zele da imaju potomstvo.

Ali je zato cudno kad neko nece da ima decu. Pa je i tema za to otvorena.
samo kazem ako neko ne zeli decu,neka kupi kuc.ljubimca.drugo,k'o ti garantuje da ce deca da brine o tebi u danasnje vreme?to je sve izopaceno danas,nije kao nekad

Ne mešaju se oni baš tako lako...Retko se viđaju na ulici nemačko /arapski ili nemačko/crnački parovi...
Seksaju se, ali se retko žene i prave djecu...
Ma ne, ...samo sve više Nemica prave decu sa Turcima (ima ih k'o pleve), jer ne piju alkohol i ne provode život po borovima i pabovima.Sad neki verovatno i imaju druge žene u Turskoj...ko bi ga znao, uglavnom deca iz takvih brakova, nikad ne odlaze iz Nemačke.Germani su "ispušene muštikle", što se toga tiče.

Управо гледам серију Барберианс. Некада Немци у својим земљама нису били ружни, док им душмани нису увели мигранте.

Зато ми морамо рећи НЕ мигрантима.

А да бисмо то могли да урадимо, свака од вас ће морати да роди и очува троје деце минимум.

Управо гледам серију Барберианс. Некада Немци у својим земљама нису били ружни, док им душмани нису увели мигранте.

А да бисмо то могли да урадимо, свака од вас ће морати да роди и очува троје деце минимум.
Sami su ih "uvezli"! Evropa je kontinent u izmuranju, "staračko" stanovništvo preovladava svuda. U Nemačku su dobrodošli mladi ljudi, ljudi sa decom i porodicama...,ako pređeš 45-u, niko te tamo ne želi. Osim ukoliko nisi vrsni stručnjak. Tako su naselili i Kanadu.

ja cu da rodim ako treba ali Ti da ih odhranis kao pravi "tata" a ne otac na sluzbenom putu :)

Back