jacksparov
Domaćin
- Poruka
- 3.779
nebi se zvala zezna .zena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba sumnjati da je svaki prosečan kafansko-forumski mlatimud sposobniji, stručniji i pametniji od manje-više bilo koga (od ne-srpskih ženskinja naročito).
[**********************************************************************
Uvek me je zanimalo kako ove mocne zene zive u privatnom zivotu: kako kuvaju, peglaju, vode ljubav....
Da li su dobre majke?
Da li se svaleraju?
Idu li po nekada u komsiluk na kafu?
Kakav je NJIHOV ZIVOT?
Vredi li MOC gubitka privatnosti?![]()
Банално је то јер постоје успешне и неуспешне владе, смењиве и несмењиве. Овде се ради о људима, женама, који се баве државним пословима, државном управом, то је елита-
Анонимна кројачица има често далеко већи учинак и дневно и гледано просечно по мандату је далеко успешнија од неке ресорне министарке која наноси штету својим јавним и друштвено одговорним послом; осим тога , та кројачица и плаћа порез држави или је принуђена да ради на црно, тако да се њена успешност мери само параметрима које мери елита. Кључна је одговорност. За разлику од министарке, кројачица није одговорна никоме осим својим клијентима, а министарка је одговорна и последњем лелемуду у држави.
Jos da su svesni te odgovornosti, bilo bi super.
Ostavku ne daju ni kad ih uhvate u ociglednoj kradji na primer. Govnjjivom motkom ih jedino iz fotelje mozes oterati (ne samo srpske, nego sve politicare u svetu (osim par izuzetaka)). Austrija vazi za iole ozbiljnu zemlju, a kad bih vam pricao sta se ovde radi medju "elitom", bez i malo stida, ne bi mi verovali. Elita iz drzavnog budzeta kupuje sebi luksuzne stanove u centru Beca, podmazuje se svuda gde je neka lova u igri (a u igri je bez obzira sta da se gradi, radi), potencijalnim ruskim "biznismenima" se za njihove usluge nudi austrijsko drzavljanstvo itd. itd.
Elita sa karijerom - do moga.
Kad vidim sta rade ovde i koji je ustvari otpad ta citava "elita", mogu samo da zamislim koliko puta je sve to jos gore u Srbiji.
Al´ bas kao sto kazes: dok je ovaca, koji im se usput dive na "karijeri" i "uspehu" - nema zime za njih.
Da citiram Karl-Hajnc Grasera, bivseg ministra finansija u Austriji, koji je na pitanje novinarke da li je ista tacno u vezi primanja mita i nekih drugih afera sa kojima se dovodio u vezu, odgovorio sa: "Zavide mi samo, jer sam mnogo mlad, mnogo lep i mnogo inteligentan".![]()
Ustvari lik davao guzu pokojnom Hajderu (koji je bio provereni derpe) i zato dogurao dotle. Ali moze mu se, podjebbava narod bez stida. Tako i treba.![]()
pa el ima neko od tih austrijskih politicara (a i sireKad vidim sta rade ovde i koji je ustvari otpad ta citava "elita", mogu samo da zamislim koliko puta je sve to jos gore u Srbiji.
Al´ bas kao sto kazes: dok je ovaca, koji im se usput dive na "karijeri" i "uspehu" - nema zime za njih.
Da citiram Karl-Hajnc Grasera, bivseg ministra finansija u Austriji, koji je na pitanje novinarke da li je ista tacno u vezi primanja mita i nekih drugih afera sa kojima se dovodio u vezu, odgovorio sa: "Zavide mi samo, jer sam mnogo mlad, mnogo lep i mnogo inteligentan".![]()
Ustvari lik davao guzu pokojnom Hajderu (koji je bio provereni derpe) i zato dogurao dotle. Ali moze mu se, podjebbava narod bez stida. Tako i treba.![]()
Моје искуство са једном државном фирмом у Бечу било је да, иако смо имали заказани скуп у петак, месецима унапред, да размислимо да ипак одложимо за понедељак илу уторак и никако не долазимо у петак јер после 12 часова иду на продужени викенд и скијање. То је било пре пар година лол.. Крканлуци, проводи, рафтинзи и остало кад се оде на бајни Запад, постали су нормална "услуга" пословне сарадње.
О теми. Нећемо говорити генерички о успешним женама, још је капсопвао у ув. посту "моћ" и тачно означио политички ангажман жена Ко није прочитао уводни пост, слободан је да то учини.
pa el ima neko od tih austrijskih politicara (a i sire) koji se nisu krljali sa hajderom bogtemazo
vidim nacisticka skola u svakom smislu ne gubi na znacaju u austriji
)))
...Cak i ako pricu o zenama koje imaju moc odlucivanja koja pogadja daleko siri krug od licnog svedemo na one koje se profesionalno bave politikom, smatram da konkretne politicke opcije, licni politicki stavovi i iskustva sa establismentom nemaju nikakve veze sa temom i u funkciji su, vec poslovicnog, omalovazavanja tudje kompetentnosti, sposobnosti i motivacije...Prosecnih, privilegovanih, onih koji su nepotistickim, partijskim i inim precicama stigli do odredjenih pozicija svakako ima i ne radi se o malom broju...I svakako se ne radi samo o zenama...Neko ko dobro obavlja svoj posao i kao potvrdu kvaliteta ima dugogodisnje rezultate, bez obzira na eticke aspekte konkretne profesije kojom se bavi, jeste profesionalno realizovan i uspesan, posebno ukoliko se objektivnom doda i licni, subjektivni osecaj ostvarenosti, ispunjenosti i zadovoljstva poslovnom sferom zivota...
Ne, nemojte pricati o licnim iskustvima. Bolje kenjjajte o stvarima za koje ste culi od tamo nekog.Slabo da uopste i poznajem one koji su na funkciju stigli na posten nacin (vecina preko veze, rodbine, stranke, nekih tamo udruzenja). A meni ne treba da sam deo te "elite". Nek´ su oni ispunjeni i napunjeni (
) u svojim sferama. Svima lepo.
kenjjajte o stvarima za koje ste culi od tamo nekog
...Pricajte o licnim iskustvima sa uspesnim zenama u sferi politike ukoliko ih imate, podrazumeva se... Imate li ih?...U suprotnom se prica svodi, kao i kod turskih serija, o kenjjajte o stvarima za koje ste culi od tamo nekog.
Vec smo usnatovili da je to samo fora, ta prica o uspesima politicarki (i politicara).![]()
Izbegavam ljude napaljene na karijeru. U skroz drugom sam filmu. Nikad nisam tezio da budem deo te "elite". Vise volim da se druzim s´normalnim ljudima.![]()
Е, а где је онај Курцингер, како ли беше, десничар што је Србе покушавао себи да приволи?![]()
1. Апсолутна параноја, да овде неко дискриминише родно жене на основу посла којим се баве, а тиче се друштвеног аганжмана.
2. и не бих улазио у инвадирање њене приватности лоло..и не бих улазио ни ја у етичност јер то није на мени да се бавим инвадирањем. Мислим, зашто бих ја нешто инвадирао?
3. Ако говоримо о конкретним каријерама, ја заиста не видим како било ко може да се сматра стручњаком, ако није економиста да се бави финансијама и фискалном политиком, да педијатар буде министар одбране.
...Iritira nastojanje da se zene, bez obzira o konkretnoj temi, a uglavnom se otvaraju upravo sa tim ciljem, omalovaze i degradiraju stavovima...