Milan Maksimović
Obećava
- Poruka
- 58
Žene koja je bila vaša najveća zabluda vezana za suprotni pol muškarce??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jesu jači pol. Zašto misliš da nisu?da su stvarno jaci pol![]()
zasto ti mislis da jesu?Pa jesu jači pol. Zašto misliš da nisu?
Zato jer imaju veća tela, veće mišiće, veće kosti, više testosterona, viši su, teži su. To je isto kao da pitaš zašto mislim da je lav jači od vuka.zasto ti mislis da jesu?
Da li su cuo nekad za Princa Nasima?Zato jer imaju veća tela, veće mišiće, veće kosti, više testosterona, viši su, teži su. To je isto kao da pitaš zašto mislim da je lav jači od vuka.
Bokser bivši. Bio prvak u kategoriji do 60 kilograma. Šta s njim? Zašto ga pominješ?Da li su cuo nekad za Princa Nasima?
Pa jesu jači pol. Zašto misliš da nisu?
pa nije sve u misicima..Bokser bivši. Bio prvak u kategoriji do 60 kilograma. Šta s njim? Zašto ga pominješ?
joj ti si u najvecem problemuNe bih rekla da sam imala neke zablude
Postoji fizička i mentalna snaga. Znači te dve vrste snage. Ja sam mislio da dama priča o fizičkoj snazi.Zato što se pod jačinom ne smatra bukvalna fizička jačina u smislu dizanja tegova, već koliko su mentalno jaki, koliko su ambiciozni, koliko mogu da brinu i štite ženu i porodicu, koliko su odgovorni i slično...
To je jos jedna od zenskih zabluda,sto mislimo da mislite!Postoji fizička i mentalna snaga. Znači te dve vrste snage. Ja sam mislio da dama priča o fizičkoj snazi.
Ako pričamo o fizičkoj snazi onda jeste skoro sve u mišićima. Mada verovatno ima nešto u kostima i zglobovima takođe. Mora biti jako celo telo.pa nije sve u misicima..
Da li bi taj Princ Nasim mogao da pobedi Majk Tajsona? Naravno da ne. Zato jer ovaj drugi ima 40 kilograma mišića više nego prvi. Zato i postoje u bosku odvojene kategorije: laka, polulaka, teška, poluteška, super teška itd.pa nije sve u misicima..
Pa ne znam,Princ je bio mnogo pokretniji..mozda bi ga izmorioDa li bi taj Princ Nasim mogao da pobedi Majk Tajsona? Naravno da ne. Zato jer ovaj drugi ima 40 kilograma mišića više nego prvi. Zato i postoje u bosku odvojene kategorije: laka, polulaka, teška, poluteška, super teška itd.
Pa mislimo mnogo više nego vi. Zato su ogromna većina naučnika, doktora, genija, tajkuna muškarci a ne žene.To je jos jedna od zenskih zabluda,sto mislimo da mislite!
Ja stvarno nemam problem da vi vise mislite,radite,zaradjujete...Pa mislimo mnogo više nego vi. Zato su ogromna većina naučnika, doktora, genija, tajkuna muškarci a ne žene.
Ne bi ga stigao izmoriti. To je isto kao da kažeš vuk bi ubio lava u borbi jedan na jedan. Glupost.Pa ne znam,Princ je bio mnogo pokretniji..mozda bi ga izmorio![]()
Izumitelje sam zaboravio. Oni su isto 99% muškarci. Sve su muškarci izmislili uključujući struju. Da svet zavisi o ženskim mislima još bi ljudi živeli u pećinama.Ja stvarno nemam problem da vi vise mislite,radite,zaradjujete...![]()
Muška deca u fudbalu dobiju 5 razlike odrasle žene. Toliko o tome ko je jači pol.pa nije sve u misicima..
Joj klasican smarac 21.veka.. dovidjenja.Izumitelje sam zaboravio. Oni su isto 99% muškarci. Sve su muškarci izmislili uključujući struju. Da svet zavisi o ženskim mislima još bi živeli u pećinama.