Zene kakva su to bica?

sinnke:
Zasto kod zena uvek prevlada ljubav prema keshu nego prema muskarcu?
Mozda je to zato sto je to lako zaradjeni kesh. Laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki kesh.
Gle, vratio se Sinnkeeeee. :D
E ima super TV reklama za laki keš. Pevajuća neka... mnogo je smešna... ne sećam se na kojoj TV sam je videla onomad u gostima.

Nije uopste tacno,da je zenama vazan samo novac.Zene su bica sa mnogo vise emotivnog naboja,od muskaraca.Zene,jos od devojackih dana,tragaju za pravim osecajnim muskarcima. a sta nalaze:
sirove (uglavnom) neotesane grube,muskarce,koji zene vide samo kroz njjihove seksualne atribute. To je nesto,sto zene vredja ,ponizava jer zena ne zeli,da bude seksualna igracka,animalnog muskarca,
koji kroz zamagljenu od alkohola,svest,zenu vidi kao ZENKU, To je nesto najgore od najgoreg.Zena zeli partnerski odnos,odnos pun ljubavi i razumevanja.A sta dobija udajom? Vrlo cesto,muskarci se
posle zakljucenja braka,ponasaju u bracnom krevetu,kao zivotinje. Zenina osnovna delatnost,po njihovom misljenju je,da im zadovoljava animalne seksualne nagone,i da im odgaja mladunce.

Da li neko pita tu zenu,koje su NJENE potrebe,sta ona zeli. U velikoj vecini slucajeva,niko je nista ne pita.Dobra zena po misljenju tih muskaraca,jedino ona,koja se pretvori u seksualnu masinu,koja mu
kuva masna teska jela,i naravno,da dva tri puta oplodi! E,pa nece vise tako moci.Zene su se obrazovale,skinule mrak sa ociju i pokaziju "jacem" polu,ko je pametniji i sposobniji.

Znas... Ima istine. Izmedju osobe sa keshom i one bez kesha, a otprilike ti se podjednako dopadaju, logicno je da ces odabrati onu prvu.
Novac i kasnije u zivotu moze spasiti mnoge brakove, recimo... Ako nema para, i sama ljubav moze da se iskvari i nestane...

Ali, ne kazem da muskarce treba da muzes za pare. Svasta... Zena mora sama da zaradjuje za sebe. Ali, lepo je znati da neka vrsta sigurnosti postoji.

A ti bi, kao, radije siromasnu nego bogatu devojku?
Mene ovo stvarno ne interesuje. Mozda zbog toga sto sam tako odgajan i u neko normalnije vreme ali stvarno da se zenim zbog para ili budem sa devojkom koja ima brdo love? Nema sanse. U stvari, ja ne bih ni pokusao nista kod devojke koja je bogatasica.

Nije uopste tacno,da je zenama vazan samo novac.Zene su bica sa mnogo vise emotivnog naboja,od muskaraca.Zene,jos od devojackih dana,tragaju za pravim osecajnim muskarcima. a sta nalaze:
sirove (uglavnom) neotesane grube,muskarce,koji zene vide samo kroz njjihove seksualne atribute. To je nesto,sto zene vredja ,ponizava jer zena ne zeli,da bude seksualna igracka,animalnog muskarca,
koji kroz zamagljenu od alkohola,svest,zenu vidi kao ZENKU, To je nesto najgore od najgoreg.Zena zeli partnerski odnos,odnos pun ljubavi i razumevanja.A sta dobija udajom? Vrlo cesto,muskarci se
posle zakljucenja braka,ponasaju u bracnom krevetu,kao zivotinje. Zenina osnovna delatnost,po njihovom misljenju je,da im zadovoljava animalne seksualne nagone,i da im odgaja mladunce.

Da li neko pita tu zenu,koje su NJENE potrebe,sta ona zeli. U velikoj vecini slucajeva,niko je nista ne pita.Dobra zena po misljenju tih muskaraca,jedino ona,koja se pretvori u seksualnu masinu,koja mu
kuva masna teska jela,i naravno,da dva tri puta oplodi! E,pa nece vise tako moci.Zene su se obrazovale,skinule mrak sa ociju i pokaziju "jacem" polu,ko je pametniji i sposobniji.

Ovakve zene nikako ne volim koje bacaju drvlje i kamenje na musku populaciju, i sve ove feministicke pokrete i budalastine. Vidim da si lepo definisala i generalizovala sve muskarce, verovatno iz tvog loseg iskustva. ******, kad ne znate da birate. Ne znam bas da tragaju za osecajnim muskarcima vise im se sprdaju i manipulisu. Traze one sa kesom a po mogucnosti ako moze biti i pametan i duhovit to bi bilo super. A da, i lep i zgodan. Kod mene u okolini slucajeva koliko hoces svaleranja i jednih i drugih i uopste nisam stekao utisak da su tu zene nesto ugrozene, ista djubrad na sve strane. Danas je prava sreca naci nekog odgovarajuceg partnera.

Pa posto sam iz manje sredine tako sam razmisljao, da je vec poznajem jer vise manje u manjim mestima svi se poznaju a ako se ne poznaju brzo cuju sve o tom nekom. Pa ne znam bas za puno veza bogatasica-siromah, jednostavno bogati se drze bogatih ili ona stara ''Para hoce na paru''. Tako da kod takvih nemas nikakve sanse ako nisi u toj ligi.

Mene ovo stvarno ne interesuje. Mozda zbog toga sto sam tako odgajan i u neko normalnije vreme ali stvarno da se zenim zbog para ili budem sa devojkom koja ima brdo love? Nema sanse. U stvari, ja ne bih ni pokusao nista kod devojke koja je bogatasica.

A stvarno kako si tako neuk,moras ici na ono kad vec zivot nudi,pa lepo budes sa ovom da te sponzorise a nadjes pravu ljubav s nekom drugom i boli te *****,100 % nisi tako odgajan al jbg to ti je pitanje opstanka sine moj ,slusaj starog sakala sta ti veli... :deda: :amen:

Back