Priznajem sa muskom stranom price nisam upoznat, a ne znam ni jednog da se zalio "registrujem se ja, ma ni dva sata nije proslo, mene cure zovu na pice, namiguju, neke dvosmislene poruke i sl.". Ne kazem da se ne desava, ali obicno muskarcima to nije "joj vidi ove smaracice, zagorele (neko bi rekao nedohebane)", vec je vise "oho, koleginice

izvol'te, izvol'te".
Ne bih rekao da su svi muskarci koji se jave nekoj devojci pacenici. On je solo muskarac, ona je solo zena, potencijalna partnerka, ne kosta ga nista da fino i kulturno krene konverzaciju, pa ko zna, mozda to bude lepo dopisivanje, drugarstvo, poznanstvo, a mozda i vise. Vise sam mislio na zene koje su u fazonu, "joj gde napisa na profilu da sam zensko, sad me smaraju stalno sa porukama i sl." A i svako nadje ono sto trazi i zasto je dosao; kome treba poznanstvo, druzenje ili sta vec, on ce takve signale odavati i privatno, kome je do diskusije samo, on ce takve i signale odavati privatno. Ja bar iz price zena (ne na ovom forumu) zakljucujem da su one (navodno vecina) tu da se zabave, opuste, a cim se sazna da je ona zensko, umesto opustanja i zabave krece muvanje "cao, kako si, bas si slatka" a i neke nepristojne ponude.
Ne mozemo ni kriviti muskarce tu, jer eto, ne kosta mnogo da se proba, mozda je i ona zanimljiva osoba, zeljna komunikacije, poznanstva, vec je problem "joj ovi muskarci, svi smaraci na pp, zagoreli".
Sta znam, mozda zenama posle 10-20 poruka "cao, hoces kres" (a siguran sam da ima mnogo eksplicitnijih primera i onih koji ne znaju da prihvate odbijanje) verovatno padne mrak na oci i od poruka "cao, kako si". Mozda misle opet neki pacenik, zapelo mu za kres, nego ovako fino i lepo da se uvuce pod kozu prvo. Nagadjam samo, ali znam da zenska populacija ima i problem sa tim nepristojnim ponudama, posebno na netu.