Georgio
Obećava
- Poruka
- 99
i vidite kakvog tipa, kojeg odmah poželite u krevetu, ili za vezu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li ste sposobni da išta ozbiljno napišete i opišete?!?Betty:ispustim balavu maramicu
pa je neki slinja podigne i ja ga odmah usvojim za iživljavanje mojih baba nad njim![]()
alo bre georgino nikad na ulici! Di su ti maniri![]()
Ma nema veze gde, kada ti krene balica?divlja u srcu:Slabo ja gledam muskarce na ulici.![]()
Georgio:Ma nema veze gde, kada ti krene balica?

Georgio:i vidite kakvog tipa, kojeg odmah poželite u krevetu, ili za vezu?
Primi moje iskreno sažaljenje!Nina2:Pravo sam zensko, meni izgled nije dovoljan. Moze da mi se svidi tek kad vidim kako razmislja. Znaci, ona fora sto je znacajna za zene a to je da 'volimo usima' :-D
Inace kad idem ulicom ne vidim ni prijatelje pored kojih mnogo puta prodjem a da se ne javim jer ne zveram okolo a kamoli neke druge muskarce. Obracam paznju jedino na saobracaj![]()
Pa čime te impresionira? Opiši ženo!izabelala:paaaa... može neko da me impresionira tako na prvi pogled, ali to kratko traje... za par minuta potpuno ću ga zaboraviti
Georgio:Primi moje iskreno sažaljenje!
Nisam vređao, samo sam shvatio da si preopterećena obavezama!Nina2:Takodje 8-)
ops: Visok, zgodan, crn, na njemu odela besprekorna, manekenski tip... mislim da radi u nekoj banci. Neodoljiv je...pa izgledom valjdaGeorgio:Pa čime te impresionira? Opiši ženo!
Georgio:Nisam vređao, samo sam shvatio da si preopterećena obavezama!
Eto, jesam li bila dovoljno jasna?
Interesantno, za dvojicu se secam da su bili na motoru.I obicno su krupni momci, crnooki.
baki 75:E Nina izjutra neka te put nanese oko 8 kroz Knez , ne mozes da ga ne primetis, a izgleda bas tako kako si ga opisala.![]()
Mene ne možete da opišete, mada bih voleo, obzirom da se na neki način poznajemo!izabelala:jesi ljut na to što nismo opisale tebe?
ili ti stvarno nedostaje detalja... pa mi smo prilagodljive, prepoznajemo kvalitet u raznim formama
nema konkretne stvari koja jedina može da me zaintrigira
individualnost je ono što je ključ kod mene