Koliko često idete kod ginekologa?

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.011
Da li odlazite redovno ?

Od svih doktora tamo mi je najgore odlaziti
I valjda zbog toga nisam bila 7 godina

Sad sam evo napravila termin a razlog je da je moja drugarica koja još nije blizu 40 godina imala upadljiv pap test

I iz straha sam sebi napravila termin

Iako radim u medicinskom sektoru ili bas zbog toga izbjegavam generalno doktore

Jednom godišnjem vadim veliku krvnu sliku i to je to, po potrebi ako me uhvati jača prehlada i tad odem inače

Grudi sama pipam i kontrolišem da li je sve uredu

I 2x godišnje kod zubara

To je to

IMG_8524.jpeg

Da li odlazite redovno ?

Sad sam evo napravila termin a razlog je da je moja drugarica koja još nije blizu 40 godina imala upadljiv pap test

Želim ti sreću.
Vjerujem da će biti sve uredu.

Nadam se da ćeš ovo zamijeniti u
"Iz brige prema sebi, idem na pregled".:cvet:

Da li odlazite redovno ?

Jednom godišnjem vadim veliku krvnu sliku i to je to, po potrebi ako me uhvati jača prehlada i tad odem inače

I 2x godišnje kod zubara

To je to

Pogledajte prilog 1505968
Ovde se obicno ide 2 puta godisnje i toliko idem. Posto je kod moje doktorice tesko dobiti termin, kad zavrsim jedan pregled odmah mi zakazu drugi za 6 meseci.
I kod zubara isto 2 puta godisnje na kontrolu i jednom Mundhygiene.

Da li odlazite redovno ?

I 2x godišnje kod zubara

To je to
Ja sam godinama još gore od tebe, susret sa ginekologom od porođaja do porođaja. Do unazad dvije godine, kad su žene koje poznajem počele oboljevati i baš za jednu od njih večeras idem na humanitarno veče-za prikupljanje novca za njeno liječenje. Sve to me trgnulo, nije prijatno i prisutna je uvijek neka doza straha, ali idem sad redovno.

Ja sam godinama još gore od tebe, susret sa ginekologom od porođaja do porođaja. Do unazad dvije godine, kad su žene koje poznajem počele oboljevati i baš za jednu od njih večeras idem na humanitarno veče-za prikupljanje novca za njeno liječenje. Sve to me trgnulo, nije prijatno i prisutna je uvijek neka doza straha, ali idem sad redovno.

i mene je trgnulo kad čujem da mladje žene imaju upadljive pap testove koje zahtevaju daljne intervencije! A juče bas sretnem bivšu koleginicu dve godine starija od mene obolela od raka

Stim da se rezultat za proširen pap ceka mjesec dana ali pregled i ultrazvuk je bio apsolutno uredan

Isto tako pregled grudi

Pogrešno je ne odlaziti redovno na kontrolu, nekako sam komforna kontam nema nekih smetnji biće sve uredu!

Svakako je upozorila da sama redovno kontrolišem grudi jer kaže da vecinu tumora žene same otkriju kroz redovno opipavanje grudi

Držim fige svim ženama koje se bore sa opakom bolešću da sto pre ozdrave

Back