žene i "vlažni" snovi

Zefirra:
Ali koje olaksanje za vreme orgazma....eeeeh...:)
da, tada svi bolovi prestaju.
ja sam jednom uspela da skinem decku temperaturu kad je imao mononukleozu...eto rizikovala sam zdravlje zbog sexa.
a to u snu i tako, to mi se bas cesto desava, ali ovako kad sam budna pa sama od sebe, to ne. To je ipak svojevrsna umetnost kojom jos uvek nisam ovladala, ali ima vremena.

Meni se desilo jednom il dva puta da sam svrsila bez dodira , al se vise ne secam sta me to toliko napalilo..mislim da sam bila na poslu..u stvari, nije bas bilo bez dodira- sedela sam, sto znaci da je bilo ipak nekog trenja, kakvog - takvog..Nije mi se bas dopalo- mnogo je prazniji osecaj..
Vlaznih snova imam cesto..

Zefirra:
....ne znam , ali trbusnjaci su nesto posebno sto nema svaki muskarac , i govore dosta o muskarcu zaista....ako su izrazeni znaci da se doticni ''ubija'' od vezbanja , a to govori i o tome kakav je chovek , da je uporan , nije lenj...istrajan je i ima puno energije....na kraju krajeva volim kad sam s muskarcem koji vodi racuna o svom izgledu....

Da uporrno VEZBA, da nije lenj da VEZBA i da je istrajan u VEZBANJU. A jos kao dodatak da je previse opterecen svojim izgledom. :twisted:

Back