zene i velika ekonomska kriza

Bez da vređam bilo koga, ali to mu dođe od prlike gde muški zabrljaju > poturaju žene da ´´vade kestenje iz vatre´´...

A opet možda je to ´´jedini´´ izlaz i rešenje...

Управо тако,...то је изгледа правило од када је света и века!

uh, ja vrlo lose mislim o njoj i o tadasnjem rezimu....toliko su izujedali i popljuvali narod da se posledice jos vide...

Одвоји њу сада у овој причи од тог режима,
а зар ти није познато да је она и овом режиму била од велике помоћи.?
Жена има опасне вијуге, не само из домена банкарства,
него уопште.:klap:

Њој могу само да завиде,...кад бих имала једну малу мрвицу њене
мудрости била бих на коњу за ове сада "експерте" незналице!

Она сигурно има решење за ову економску кризу,..ма погледајте
шта она сада тренутно ради, са чиме се бави,..а могла би само да путује
по свету и да мирно проводи пензионерске дане....

.

Upravo tako...Ko sto u USA izabrase onog namucenog beraca pamuka za predsednika pa ce da mu nauvaljuju sve i svasta sada.

E, grozan ti je komentar. :confused:

Nije, nego je jasno do cega je dovela odredjena logika i da tako vise ne ide. Sad se prosto dala sansa drugacijem nacinu razmisljanja a mozda i drugacijem mentalitetu.
Sve ove pozicije su uglavnom bile rezervisane za bele muskarce iz dobrostojecih porodica, identicnih biografija, izgleda i mentalnog sklopa.

Svaka drugacija stavka ce neminovno dovesti do drugacijeg nacina razmisljanja pa mozda i do drugacijeg sistema.

Ali ipak ne mislim da se radi samo o polu ili boji koze - nego o ljudima kojima pre nikad ne bi bila data sansa a to jesu i zene i crnci. :)

Ali da, moralo je da se zago.vna do kraja, da bi se videlo da nesto ne funkcionise.:neutral:

E, grozan ti je komentar. :confused:

Nije, nego je jasno do cega je dovela odredjena logika i da tako vise ne ide. Sad se prosto dala sansa drugacijem nacinu razmisljanja a mozda i drugacijem mentalitetu.
Sve ove pozicije su uglavnom bile rezervisane za bele muskarce iz dobrostojecih porodica, identicnih biografija, izgleda i mentalnog sklopa.

Svaka drugacija stavka ce neminovno dovesti do drugacijeg nacina razmisljanja pa mozda i do drugacijeg sistema.

Ali ipak ne mislim da se radi samo o polu ili boji koze - nego o ljudima kojima pre nikad ne bi bila data sansa a to jesu i zene i crnci. :)
utral:

Grozan ili ne ali je istinit i tacan.

A to da se dala sansa drugacijem razmisljanju je prica za retardirane....taj Barak vodi USA isto onoliko koliko je i ja vodim. Vise ce se pita ona Hilari nego on. On je tu samo da malo zamaze oci glupom narodu.

Naravno da nisu. Pa dovoljno je malo osmotriti recimo onog Busha i videti da je lik tesko retardiran...normalno da on ne vodi nista......tako ti je i sa tim bankama.....vlasnici banaka vode politiku banke a njihovi direktori bili oni zene ili muskarci samo to izvrsavaju.

sve i da je tako...

- ovdje imamo slucaj da je vlasnik banke...drzava...ponovo...
- cak i da nije covjek koji JEST na celu banke mora imati/ima odredjenu strucnost i autonomiju u donosenju odluka...iz prakticnih razloga + kad se te iste/razlicite odluke sprovode to se moze uciniti na vise nacina...zene, po pravilu, biraju...udobnije/sigurnije nacine...manje stresa Prasicu = nizi kolesterol :mrgreen:

Svaka firma samim tim i banka ima svoju politiku poslovanja koju postave gazde bile te gazde drzava ili privatno lice.....a oni koji su postavljeni da kao vode te firme samo slede tu politiku.....e sad jedina razlika upecatljiva izmedju zene i muskarca jeste u hrabrosti.Tako recimo posto su zene vece zentare manje su sanse da te ona pokrade,proneveri neke pare ili se odluci u neku avanturu poslovnu van poslovne politike firme...recimo po slobodnoj proceni od 10 muskih 7 bi te drpalo i muljalo ako ne i 8 a od 10 zena recimo 3.

heh...opet grijesis...doduse, odlika kvalitetnog lopova jest ...diskrecija :)

sto se "politike" tice...istina; uglavnom je slijede, ali imaju odredjenu dozu...samostalnosti
iz cisto prakticnih razloga

si nekad suradjivao s tipicnom...marionetom?
ja jesam;
kao nekom ko je angaziran je da odredjeni posao obavi, to mi nije bilo nimalo
zabavno...da cekam zeleno/crveno svjetlo od lutka koji cima lutkara kad god nesto treba uraditi...

Poslednja izmena:
normalno da zene nemaju pojma o novcu, kao ni o cemu drugom, dokaza za to nije potrebno, potreban i dovoljan uslov je sama neizleciva zenstvenost, sa kojim se radjamo...i to je bas fin nacin za manipulaciju...da ti neko kaze ti o tome pojma nemas i ti ga poslusas..
:)

Svasta...

Ko zna kakve su glupace postavili na ta mesta da bi "oprali ruke" od neuspeha i bankrota.:lol:

Ti bas imas lose misljenje o zenama, to znam od ranije. Interesuje me samo da li to govoris iz LICNOG iskustva? Da li se smatras manje vrednom od bilo kog muskarca? Secam se jednog tvog bisera u stilu da se i Biblija slaze sa tim da su zene manje vredne.
Uostalom, mozda si ti, u stvari, muskarac? :think:

Ti bas imas lose misljenje o zenama, to znam od ranije. Interesuje me samo da li to govoris iz LICNOG iskustva? Da li se smatras manje vrednom od bilo kog muskarca? Secam se jednog tvog bisera u stilu da se i Biblija slaze sa tim da su zene manje vredne.
Uostalom, mozda si ti, u stvari, muskarac? :think:

Mozda je pun ko brod pa ga navatas za sponzora :D
I ovako kruzi prica forumom...la dolcevita trazi sponzora

Poslednja izmena:
Sta se bre nerviras ljubavi :) Znas da te ja gotivim :)
6gap9z.gif

P.S.-E sto volim dolcevitu da iznerviram ..vise nego pomije da jedem :)

pa dobro, sta je tu cudno.. muskarci su isli u lov, zene brinule o kuci.. tako da su zene jos u lovacko doba razvile smisao da ekonomisu.. i sad je vragana sva srecna:" eto, vidite".. a mi sve vreme i tvrdimo da je zena rodjena da ronca po kuci i ekonomise

Back