Žene i vampiri

Wise Owl

Ističe se
Banovan
Poruka
2.632
Zašto su popularni filmovi, serije pa i knjige gde su muškarci snažni i dominantni karakteri (vampiri konkretno) tako privlačni ženama? U knjigama, pa i u serijama vampirskih dnevnika imamo vampira koji izgleda kao tinejdžer iako je preko 200 godina star. Dakle, to je osoba koja se naživela života, iako je mlad u telu u duši je vrlo star. A tu viđamo da se muva sa tinejdžerkom. Kakav je to koncept da neko od 200 godina muva tinejdžerku? Znači li to da sve dok je fizički kako treba, prašta mu se? :think:

Tu je nešto mnogo više od iskustva. U pitanju je izvesna moć koju on ima nad njom. On je zver koju ona može ili želi da ukroti. Uglavnom se na tome svodi svaki vampire film.

Niko nije lud da misli da može da ukroti vampira 🙄
Mislim baš da je ono... U susretu oseti da je gleda neko baš star, a opet telom privlačan !

Osećaj nemoći pored muškarca izaziva veliki efekat paljenja... Mada, taj motiv baš vampira mislim da samo treba da zaintrigira gledaoce

Zašto su popularni filmovi, serije pa i knjige gde su muškarci snažni i dominantni karakteri (vampiri konkretno) tako privlačni ženama? U knjigama, pa i u serijama vampirskih dnevnika imamo vampira koji izgleda kao tinejdžer iako je preko 200 godina star. Dakle, to je osoba koja se naživela života, iako je mlad u telu u duši je vrlo star. A tu viđamo da se muva sa tinejdžerkom. Kakav je to koncept da neko od 200 godina muva tinejdžerku? Znači li to da sve dok je fizički kako treba, prašta mu se? :think:
Meni deluje da se tu u nekim dobljim slojevima prvlači sadomazohizam...:whistling:

Nema takvih u realu
Sad su muškarci pitomi 🤷🏻‍♀️ i normalno kad se pojavi suprotnost na malom ekranu žene eskaliraju

Ne znam jednu zrelu zenu da se lozi na te vampire, to je uglavnom mladja populacija. A to da se loze na snazne i dominantne karaktere je prirodna stvar, kao sto se i vecina tipova lozi na zenstvene zene.

U principu, da. Mada.. ne sve žene. Ima i onih koje se plaše dominantnih i nelagodno im je.
Tako da.. mogu zamisliti da ima žena koje će reći volim da budem sa nekim ko me oseća i podupire, bez tih dodataka.

U principu, da. Mada.. ne sve žene. Ima i onih koje se plaše dominantnih i nelagodno im je.
Tako da.. mogu zamisliti da ima žena koje će reći volim da budem sa nekim ko me oseća i podupire, bez tih dodataka.

Naravno, ne postoji stavka na svetu koja se aplicira na sve zene ili sve muskarce. Kazem da je uglavnom prirodno to da se trazi ono sto sam naveo u proslom postu, ali sam isto tako cuo jednu pre nekih pola godine u vecem drustvu da ona trazi one fem tipove, gde ce ona uvek da bude u pravu i dominantna.

Naravno, ne postoji stavka na svetu koja se aplicira na sve zene ili sve muskarce. Kazem da je uglavnom prirodno to da se trazi ono sto sam naveo u proslom postu, ali sam isto tako cuo jednu pre nekih pola godine u vecem drustvu da ona trazi one fem tipove, gde ce ona uvek da bude u pravu i dominantna.

To je zanimlljivo oko dominacije... Ko je tu u stvari dominantan, da li onaj koji kao jeste ili onaj ko je submisivniji
Uostalom ta dinamika se menja od stavke do stavke, jedno je u krevetu, drugo u kuhinji, treće na poslu itd

To je zanimlljivo oko dominacije... Ko je tu u stvari dominantan, da li onaj koji kao jeste ili onaj ko je submisivniji
Uostalom ta dinamika se menja od stavke do stavke, jedno je u krevetu, drugo u kuhinji, treće na poslu itd

Pa, ne znam, ne bih rekao da je to bas moguce menjati tako kroz uloge. Da ne pricam sad iz licnih primera, ali mene uopste ne radi zenska dominacija, cak i situacija kad sam ja dole moze da mi bude ok ali ne predugo bas, prosto osetim se kao kornjaca, samo mi jos koktel fali i otprilike kao da sam na plazi. Cak i u tim momentima moram da pojacam “odozdo” da bi mi bilo zanimljivo.

Vimpir ne postoji.
Stoga je tvoje pitanje ekvivalentno pitanju zašto se devojke lože na likove iz crtanog filma.
Možda zato što nisu žene, već devojčice od 7 do 15 godina.

Back